- 26 Eylül 2017
- 86
- 20
- 3
- 40
- Konu Sahibi Kumralkiz18
-
Valla siz bilirsiniz ama ilk buluşmada tüm gün çok bence. Taaam böyle tadı damakta bırakmak daha iyi.
Ben olsam şık bir akşam yemeğine davet ederim, boğaz kıyısı balıkçı veya hafif müzikli bir yer. Sonra da sahilde yürüyüş yaparım. Ben romantik yerleri seviyorum:)
Giysi çok kapsamlı bir konu:) Vücut tipinize göre değişir.
Çok resmî değiliz zaten tanışıyoruz ama ilk kez Başbaşa görüşeceğiz. İstanbul dışından gelecek.
Hadi bakalım :)
Giysi işi gideceğiniz yere göre değişir. Tüm gün yaparsanız günlük elbiseyle akşam yemeğine gitme problemi de var bakın:)
Valla siz bilirsiniz ama ilk buluşmada tüm gün çok bence. Taaam böyle tadı damakta bırakmak daha iyi.
Ben olsam şık bir akşam yemeğine davet ederim, boğaz kıyısı balıkçı veya hafif müzikli bir yer. Sonra da sahilde yürüyüş yaparım. Ben romantik yerleri seviyorum:)
Giysi çok kapsamlı bir konu:) Vücut tipinize göre değişir.
İnanın bana yer mekan hiç önemli değil, sadece yanyana olduğunuz da kendinizi rahat hissedin yeter, kıyafeti de bence çok abartmayın yani sonrasında tatlı bir yürüyüş yapabilme ihtimali varsa onu da hesaba katın
konuyu takipteyim benim de bu hafta sonu ilk buluşmam olacak elbise tercih edeceğim ben ama gidilecek mekan sıkıntılı bir durum
Kot tişörtte değil yaEeetmeyin yahu, güzel bir el çantası, şık bir stiletto, volanlı/abartılı bir omuzlu ceketle veya güzel bir elbiseyle ilah gibi gitmek varken insanları kot tişörte teşvik etmeyin
Loş ortamda hafif müzik eşliğinde mum ışığında göz göze bakmayı da hafife almayın efendim
Giysi çok kapsamlı bir konu:) Vücut tipinize göre değişir.[/QUOT
Tam benim kafamdasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?