İlk buluşma-kıyafet ve yer öneri

Kumralkiz18

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2017
86
20
3
40
Selam kızlar,

Evet birinden hoşlanıyorum ve bu hafta sonu buluşacağız. Yer seçimini ve planı bana bıraktı. Kafamda taksim, Nişantaşı, Kadıköy , Boğaz bar. Tüm gün için plan yapmak istiyorum yemek, sinema vs. Önerilerimize ihtiyacım var ayrıca ne giysen bileniyorum güzel olmak istiyorum. Sanki gardrop bomboş geliyor. Şimdiden herkese teşekkürler. Para sorun değil bu arada mekan ve kıyafet önerisini bu kriteri de değerlendirerek yapabilirsiniz.

Uskudar fethi pasa korusu
Gulhane parki - icindeki cafe
Halicte kahvalti veren kucuk butik oteller var ve sahane secenekleri var
Ilk aklima gelen yerlet

Valla siz bilirsiniz ama ilk buluşmada tüm gün çok bence. Taaam böyle tadı damakta bırakmak daha iyi.

Ben olsam şık bir akşam yemeğine davet ederim, boğaz kıyısı balıkçı veya hafif müzikli bir yer. Sonra da sahilde yürüyüş yaparım. Ben romantik yerleri seviyorum:)

Giysi çok kapsamlı bir konu:) Vücut tipinize göre değişir.

Çok resmî değiliz zaten tanışıyoruz ama ilk kez Başbaşa görüşeceğiz. İstanbul dışından gelecek.

Günü planlama işini ben olsam erkeğe bırakırdım.
Ama ille de siz planlayacaksanız, sinema falan
olmasın.
İstanbul’da o gün olan etkinliklere bakın.

Pazar günü Maçka daydı sanırım, coctail festivali var örneğin.
Öğlen orada buluşup, ardından biraz yürüyüş akşama da yemek planlayabilirsiniz.
Karaköy’de çok güzel mekanlar var, eğer parada sıkıntı değilse akşam yemeği için o taraf olur.
Eğer gecede devam etsin derseniz Ortaköy, bebek tarafında bir yerler bakarsınız.

Bence tüm gün geçirmeyi planlamayın, henüz ilk buluşma, nasıl gideceğini bilmiyorsunuz.
Ben olsam sadece akşam yemeğini tercih ederdim.
Her şeyi ilk günden tüketmeye gerek yok :)

İnanın bana yer mekan hiç önemli değil, sadece yanyana olduğunuz da kendinizi rahat hissedin yeter, kıyafeti de bence çok abartmayın yani sonrasında tatlı bir yürüyüş yapabilme ihtimali varsa onu da hesaba katın

+1

Istanbul'u pek bilmiyorum ama kıyafet konusunda giyecebileceğiniz giysileri atın isterseniz üzerinize giymeden ya da giyip biz fikir verelim, kombin oluşturalım. ne güzel telaşlar:)

Eeetmeyin yahu, güzel bir el çantası, şık bir stiletto, volanlı/abartılı bir omuzlu ceketle veya güzel bir elbiseyle ilah gibi gitmek varken insanları kot tişörte teşvik etmeyin

Loş ortamda hafif müzik eşliğinde mum ışığında göz göze bakmayı da hafife almayın efendim

konuyu takipteyim benim de bu hafta sonu ilk buluşmam olacak elbise tercih edeceğim ben ama gidilecek mekan sıkıntılı bir durum

Bırakın adam seçsin o zaman. Şahsen ben erkeğin her şeyi ayarlayıp rezervasyon yaptırıp sonra beni davet etmesinden yanayım herif her şeyi ayarlasın ben de takılıp eğleneyim

Kot tişörtte değil ya şifon bir bluz bilekte kesimi güzel bir kumaş pantolon altına şöyle klasik tarzda bir ayakkabı yetmez mi

bence ilk bulusma sadece bir yemek le sonlandirmak gereir. daha sonraki bulusmalarda sinema gibi yerlere gideblirisiniz ... bu arada sade giyin derim mesela kotun uzerine bir elbise giyeceksen elbisenin uzerinde oyle karman corman resimler falan olmasin . sade olsun .bizi de haberdar etmeyi unutma emi ?

Tüm gün borlikte gecirmek yerine çok şık bir akşam yemeği planlayin. Bütün gün ter içinde akşam yemeği ortamının havasi bile kalmaz ki.

Kot uzerine ustune oturan bir bluz veya tisort gerci havalar sogud mont giyersin zaten, altina babet bence hala giyilebilir veya kisa cizme. Sabahtan aksama kadar birlikteyseniz emirganda sabah kahvaltisi ve yuruyusu, su anda bienal var sonrasinda galatada takilirdim hem konusacak konu cikar eserler hakkinda yorumlar. Aksamina da bogaza balik yemeye giderim. Akabinde de tophaneye hem kahve/cay icmeye hem de cocugu tavlada yenmeye gotururum.

Başlığı görünce koşarak gelirim ldim
Yer ve kıyafet konusunda yorumum yok

Ama şu ilk buluşma, heyecanı, beklemesi, için içine sığmaması, planları......
Sadece bu enerji yeter.....

Mutluluklarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…