- 25 Şubat 2016
- 950
- 1.293
- 113
- 43
- Konu Sahibi Kumralkiz18
HarikasınEvet al sonuçta çocuk bayaa küçük.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HarikasınEvet al sonuçta çocuk bayaa küçük.
Selam kızlar,
Evet birinden hoşlanıyorum ve bu hafta sonu buluşacağız. Yer seçimini ve planı bana bıraktı. Kafamda taksim, Nişantaşı, Kadıköy , Boğaz bar. Tüm gün için plan yapmak istiyorum yemek, sinema vs. Önerilerimize ihtiyacım var ayrıca ne giysen bileniyorum güzel olmak istiyorum. Sanki gardrop bomboş geliyor. Şimdiden herkese teşekkürler. Para sorun değil bu arada mekan ve kıyafet önerisini bu kriteri de değerlendirerek yapabilirsiniz.
Besiktasta kahvalti yapin taksimde film izleyin karakoye inin akin baliga denizin dibinde keyifli aksam yemegi yiyin.
Kot hos bir tshirt hirka yada kot ceket yeterli bence
Sinema olayini cikarsaniz kahvalti ile aksam yemegi arasi kahve yuruyus yapsaniz daha iyi
Hayir kapanmadi besiktas tarafindan giderken köprünün hemen sag tarafinda balikcilarin biraz ilerisinde duruyor.her persembe giderim hemen hemenAkın balık kapanmadı mı? bir gece ansızın Beyoğlu belediyesi o tarafı dümdüz etti diye biliyorum ben? Yeni bir yere mi açıldı?
Selam kızlar,
Evet birinden hoşlanıyorum ve bu hafta sonu buluşacağız. Yer seçimini ve planı bana bıraktı. Kafamda taksim, Nişantaşı, Kadıköy , Boğaz bar. Tüm gün için plan yapmak istiyorum yemek, sinema vs. Önerilerimize ihtiyacım var ayrıca ne giysen bileniyorum güzel olmak istiyorum. Sanki gardrop bomboş geliyor. Şimdiden herkese teşekkürler. Para sorun değil bu arada mekan ve kıyafet önerisini bu kriteri de değerlendirerek yapabilirsiniz.
Arada 10 yaş varmış spor giyinin klasik giyinmeyn yaş farkı cikabilirYaş 33 ama 20 gösteriyorum. Minyonum. Arkadaş 23.
Sonuçta çalışıyor. Para problem olmamalı iyi bir işi var.Erkek planlasa daha iyi değil mi? İstanbulu o bilmiyorsa tamam birşey diyemem. Çocuğun bütçesi de önemli bu durumda. Ama ben olsam bu işleri erkeğe bırakırım
Ben de spordan yanayım. Cafe falan gibi bir yerlere gitmeyi düşünüyorum. Yaş skalası büyük olsaydı akşam yemeği falan. Zaten takılıyoruz. Biraz heyecan beraber güzel vakit geçirmek.Arada 10 yaş varmış spor giyinin klasik giyinmeyn yaş farkı cikabilir