İlk buluşma-kıyafet ve yer öneri

Sehirdışından geleceģi icin sizin plan yapmaniz doğal.Yaş konusuna hic girmiyorum,herkesin kendi tercihi ve hayati. Nasil ve kiminle mutluysaniz öyle yaşayin.Ben olsan boyfriend kesim bir kot uzerine rahat ama tarz bir gomlek.Boynuma goze carpan degisik tarz bir takı takarim.ayaģima spor ayakkabi.Ben cadde tarafinda oturduğum icin onerim cadde olur.Suadiye Vapiano'da oturup hem biseyler yersiniz hem de keyifli olur.

Bn olsam sahil kenarı bi cafede bi kahve sonrada denize karşı oturmak... ilk buluşma sinama fazla. Tadında bırak aklı sende kalsın.
Duruma göre sonraki günler Sinama yemek... şık sade kıyafetler tercih et.

Bu zamana kadar kimle çıktımsa buluşma planını özellikle ben yapmadım. Baktım neleri biliyor. Biliyorsa araştırıp buluyor mu diye baktım. Hiç ses etmedim... en güzelini yaptığımı düşünüyorum. Zaten bi yere gidiyorsun oturuyorsun önce sohbet muhabbet . Eğer sararsa hadi kalkıp başka yerde yemek yiyelim. Yemekten sonra akşam oluyor hala sararsa hadi şuraya gidelim oturalım. Ardından eve bırakma . Akşam düşünüp karar veriliyor yarına ya da başka bir güne bir başka buluşma...

İlk buluşma için sinema/tiyatro/stand-up gibi oturup ses çıkarmadan izlemeli gösteriler hiç uygun değil. Daha önce de yazdım öneri olarak benim çok hoşuma gitmişti çünkü, etkinlik olarak zorlu karanlıkta diyalog'u öneririm ben.1 saat civarı sürüyor,zifiri karanlıkta rehber eşliğinde mini istanbul'a çevrilmiş bir alanı geziyorsunuz. Tramvaya, vapura biniyorsunuz, pazarda meyve sebze seçmeye çalışıyorsunuz, futbol oynuyor, oturup kafesinde birşeyler içiyorsunuz. El ele tutuşmak, kola girmek gibi ufak temaslara başlamak için de çok uygun bir mekan

Kadıköy için tavsiyem de kadife sokakta 'bina'
Yeldeğirmenin de küff ya da garda olabilir.

Besiktasta kahvalti yapin taksimde film izleyin karakoye inin akin baliga denizin dibinde keyifli aksam yemegi yiyin.
Kot hos bir tshirt hirka yada kot ceket yeterli bence
Sinema olayini cikarsaniz kahvalti ile aksam yemegi arasi kahve yuruyus yapsaniz daha iyi

Akın balık kapanmadı mı? bir gece ansızın Beyoğlu belediyesi o tarafı dümdüz etti diye biliyorum ben? Yeni bir yere mi açıldı?

Akın balık kapanmadı mı? bir gece ansızın Beyoğlu belediyesi o tarafı dümdüz etti diye biliyorum ben? Yeni bir yere mi açıldı?
Hayir kapanmadi besiktas tarafindan giderken köprünün hemen sag tarafinda balikcilarin biraz ilerisinde duruyor.her persembe giderim hemen hemen
Eskiye nazaran fiyatlarida daha makul mezeleri her zaman efsane : )

Tüm günü beraber geçirirsen büyük ihtimal daha ilk gün fazla şımartırsın ve 0-1 geride başlarsın...Planı o yapmalı çünkü maddi durumuna ve alışkın olduğu yerlere gmre ayarlamalı...

İlk buluşmada sabah kahvaltısı güzel olur bence
Veya akşam çayı

Özensiz olmadığınız sürece ne giyseniz olur

tüm gün çok uzun değilmi en azında akşam üzeri buluşun birde neden siz planlıyorsanız artık erkek düşünür kendi durumuna kesesine uygun yer planlar belkisanki siz erkeksiniz para sorun değil felan daha önceden tanışıklığınız olsa bile bu anlamda ilk buluşmada bukadar uzun süre vakit gecirmek sizden bıktırır ağır olun biraz

Erkek planlasa daha iyi değil mi? İstanbulu o bilmiyorsa tamam birşey diyemem. Çocuğun bütçesi de önemli bu durumda. Ama ben olsam bu işleri erkeğe bırakırım

İlk buluşma için tüm gün gereksiz bence. Tadımlık olmalı.

Loş ışık, hafif müzik de abartı.

Mevsim sonbaharsa birer kahve içip sahilde yürüyüş yapmak en ideali.

Bol şans! :)

Genelde ilk buluşmada sinemaya gitmeyin çünkü birlikte olduğunuzu anlamazsınız, yüzünüzü görmezsiniz, sohbet edemezsiniz denilir, onun yerine güzel bir kahvaltı yapın. Ben de İstanbul dışındayım, nişanlım İstanbul'a ilk gittiğimde beni Beykoz korusunda kahvaltıya götürmüştü, serpme kahvaltı yapmıştık, hem demlik de geliyor, ortam güzel, rahat 2 saat kahvaltı eşliğinde sohbet edebilirsiniz. Oradan çıkıp sahilde yürüyebilirsiniz, akşama yemek yersiniz.
Bence bir mekandan çıkıp diğerine gitmek saçma ve gereksiz masraf, o yüzden kahvaltı, sonra dışarıda açık havada vakit geçirin, bir daha yemeğe bir mekana gidersiniz.
Gömlek ya da kolsuz bir bluz üzerine ince bir ceket giyebilirsiniz, ama alttan kumaş pantolon giymeyin, geniş paça pantolon ve şık rahat bir ayakkabı da giyebilirsiniz. Havalar bozuyor gibi bence saçınızı toplayın ki uğraşmayın rüzgarda ve mutlaka şemsiye alın :d Hem rahat hem klasik hem spor, karışık bir şeyler bulmak lazım :)

Erkek planlasa daha iyi değil mi? İstanbulu o bilmiyorsa tamam birşey diyemem. Çocuğun bütçesi de önemli bu durumda. Ama ben olsam bu işleri erkeğe bırakırım
Sonuçta çalışıyor. Para problem olmamalı iyi bir işi var.

Arada 10 yaş varmış spor giyinin klasik giyinmeyn yaş farkı cikabilir
Ben de spordan yanayım. Cafe falan gibi bir yerlere gitmeyi düşünüyorum. Yaş skalası büyük olsaydı akşam yemeği falan. Zaten takılıyoruz. Biraz heyecan beraber güzel vakit geçirmek.

Benden 10 yaş küçük biri ile takılsam nasıl güzel vakit geçiririm diye düşündüm düşündüm ama bulamadım...
Erkeklerin doğum yaşları ile akıl yaşları arasındaki olgunlaşma farkını da düşününce...
İçim geçmiş sanırsam...
Bence tüm gün plan yapmayın, zira önce siz sıkılacaksınız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…