- 2 Nisan 2021
- 889
- 1.350
-
- Konu Sahibi yumussweat
Evet bunları öğrenip evde bu 20sinde yapmış mesajına bakıp kendimi tatmin edeceğimMahmut abiler kol geziyor yine.. Hayır genelleyerek de sormuyor kaç yaşında, kiminle bla bla. Forumu taratsaydı 200sayfa başlıkta elbet tatmin edici bir cevap bulurdu
Oh çok şükür izin çıktı, teşekkür ederim. İzin vermeyeceksin diye çok korkmuştumTamam yazın madem ne yazmayı yakıştırıyorsanız :)
Sonunda düzgünce bir cevapBu mesajı görmesem cevap yazmayacaktım. Yaşadığın ortama, eğitim durumuna göre bile değişebilir bu söylediğin. Ben üniversiteyi ailemden uzak okudum gayet rahattım, sevgililerimle oynaşma bazında pek çok şey yaşadım ama ters ilişki ya da tam birlikteliği kimse talep etmedi etseler de kabul etmezdim zaten. Eşimle yaklaşık bir yıl çıktık, bu bir yıl içinde birbirimizden utanacak hiçbir noktamız kalmadı, sadece düğüne özel bir paylaşım kalsın diye düşündüğüm için tam birliktelik yaşamadık. Hiçbir şey yaşamadan evlenmeyi çok doğru da bulmuyorum. Zevkin dokunmanın ne olduğunu bilmeden cinselliğe balıklama dalmak kadınlarda da evlilikte de ciddi tranvalar oluşturabiliyor. Hiç değilse masturbasyon yapmayı, zevk almayı; ister teknik bilgiler okuyarak, ister erotik bir şeyler izleyerek, ister sevgiliye dokunarak teknik bilgi edinmeyi gerekli buluyorum.
Rica ederim efendim. Geyiğinizi topik altında devam ettirebilirsiniz. Hangi konu olduğu da önemli değil aslında konuya bakmadan herhangi birini seçip gülüp eğlenebilir, dalga geçebilirsiniz. ( sanki çok etikmiş gibi) Sonra buna da ifade özgürlüğü diyebilirsiniz. Ben izni verdim gitti. Daha 3.konum olduğu için kavrayamamışım demek burada işler böyle yürüyorOh çok şükür izin çıktı, teşekkür ederim. İzin vermeyeceksin diye çok korkmuştum
Evet biraz daha yumuşatabilirdim ama böyle yazmayı uygun gördüm. Hem de anonim olduğu için. Haklı olabilirsinizBu forumda bu konu çokça yazılmış çizilmiş aslında. Ama kimse anonim bir forum da olsa kendi özelini öyle aleni şekilde yazmak istemez. Hem niye?. Siz sorunuzu daha genel sorsaydınız yanıt alabilirdiniz ama kiminle kaç yaşınızda ne yaptınız? diye özel soruyorsunuz, insanlar da pat diye özelini anlatsın diye bekliyorsunuz. Çok uygunsuz bir soruş biçimi.
Cevap için teşekkür ederim. Umarım ameliyatınız iyi geçerKızın üstüne gereksiz gitmişsiniz bence, muhafazakar çevresi olduğu için merak etmiş. Cevaplayayım ben mrkh sendromundan muzdarip olduğum için seks yapamıyorum ama sağlığım yerinde olsa yapardım erkek arkadaşım vardı penetrasyon harici her şeyi yaptık 17 yaşındaydım. Şu an 20 yaşındayım ameliyata cesaret edebilirsem olacağım bakirelik önemseyenle muhatap bile olmam. Herkesin kendi istekleri doğrultusunda hareket etmesi gerektiğini düşünüyorum sonuçta sizin vücudunuz sizin kararınız başkasının etkilemesine izin vermeyin. Benim düşüncem bunlar iyi günler.
Valla bilemiyorum da 15 dk ayırıp forum taratmak yerine şu soruları sormanız bi beni işgillendirmemiş anlaşılan. Biz ne mahmut abiler gördük, söylesek aklın şaşarEvet bunları öğrenip evde bu 20sinde yapmış mesajına bakıp kendimi tatmin edeceğimMahmut abi olsam daha yaratıcı sorular bulabilirdim eminim
Ben her gün üye olmadığım zamanlar dahi bu forumda takılıyordum zaten.Valla bilemiyorum da 15 dk ayırıp forum taratmak yerine şu soruları sormanız bi beni işgillendirmemiş anlaşılan. Biz ne mahmut abiler gördük, söylesek aklın şaşar
Valla o mahmut abiler kadınlar daha fazla detaya sahipler, cogu anlasılmıyor, söyleyeyim de.. Yeni üye ve cinsellik forumunda konu açınca insan bi tedirgin oluyor ha konu içeriği de önemli tabi. Şak diye böyle bir konu açarsanız gayet normal tepki alıp şikayet edilmeniz, biz de akıl okuyamıyoruz kim erkek kim kadınBen her gün üye olmadığım zamanlar dahi bu forumda takılıyordum zaten.
Gezdim tozdum ama merak duygumu bastıramadım. Keza yorum atanların cinselliğe nasıl baktıklarını bilmiyorum. Açık ilişkiyi bile hoş karşılayabilirler. Ben de insanların ne zaman hangi evreye geçmek bana normal geliyor bakış açılarını öğrenmek için özel konu açtım.
Mahmut abiler hep yazış biçimiyle, nasıl yapıyorsunuz ayrıntılı tasvir edin gibi fiziksel sorularıyla kendilerini belli ediyorlar zaten. (Benimki gayet de yüzeysel cevaplanabilir. Yukarıda cevaplayan kişilerde bulunuyor zaten. Aynı onların yazdıkları gibi bir cevap bekliyordum.)
Konum da şikayet edilmiş hemen. Çok ayıp yapmışım haberim yokmuş. Cinsellik sorusu açarken 10 kez düşüneceğiz anlaşılan
Evet anlaşılmamış olabilir. Şikayet edilmesini saçma bulmuştum. Siz etmemişsiniz zaten o yüzden lafım yok.Valla o mahmut abiler kadınlar daha fazla detaya sahipler, cogu anlasılmıyor, söyleyeyim de.. Yeni üye ve cinsellik forumunda konu açınca insan bi tedirgin oluyor ha konu içeriği de önemli tabi. Şak diye böyle bir konu açarsanız gayet normal tepki alıp şikayet edilmeniz, biz de akıl okuyamıyoruz kim erkek kim kadınnot:şikayet etmedim
İyi ki o çevrede değilim dkdkdldldldMesela benim çevremdeki neredeyse tüm kızlar evlenmeyi bekliyor. O zamanı uygun görüyorlar. Artık bana da sanki herkes böyleymiş gibi geliyor. Oysa başka fikirleri, deneyimleri olan insanlarda var mı diye merak ettim. İnsanlar bunları konuşmuyor ve çekiniyorlar. Maalesef cinsel eğitim de yok. Toplum bakış açısı dışından kendi özgür iradeli kararlar veren kadınlar da var mı? Nereye kadar bu baskılardan uzak durabiliyorlar? Bunu öğrenmek istiyorum.
20 lerimde evlendikten sonra yaşadım. baya zorlanmıştım. tecrübem de yoktu. biraz da korku vardı. 28 den sonra 30 u görünce değiştim baya. şimdi yerimde duramıyorum. içimize ata ata yaşıyohhh.... kadınlık elden gidiyaaahhhh ahahahahahaKızlar merak ettiğim bir konu var. Umarım kimse utanmadan sıkılmadan söyleyebilir.
İlk cinsel ilişkinizi kaç yaşında, kimle (sevgili, eş, nişanlı, tanıdık) yaşadınız?
Ya da ilişkiye girmeseniz de kimle ne kadar ileri gittiniz ya da gitmeyi normal görüyorsunuz?
Bunlar kişilere göre değişecek sorular farkındayım. Amacım zaten herkesin farklı düşüncelerini duymak.
Herkesin kendi tercihi ben böyle düşünmüyorumİyi ki o çevrede değilim dkdkdldldld
Hahhahhaha samimi cevabınız için teşekkürler20 lerimde evlendikten sonra yaşadım. baya zorlanmıştım. tecrübem de yoktu. biraz da korku vardı. 28 den sonra 30 u görünce değiştim baya. şimdi yerimde duramıyorum. içimize ata ata yaşıyohhh.... kadınlık elden gidiyaaahhhh ahahahahaha
Pek spesifik şeyler yazılmasını beklemiyorum zaten. Sizin görüşünüzdür saygı duyarım elbetCinsellik utanılacak bir konu değil. Fakat özeldir başkasına ne yaşadığın anlatılmaz. İki kişinin arasındadır.
Desteğiniz için teşekkür ederim. Aynı içimden geçenleri yazmışsınız. Umarım sevdiğiniz biriyle karşılaşırsınız. Zaten seneye üniversiteler açılacak gibi duruyor.Merhabalar,
Başlığı açan kişiye neden bu kadar tepki gösterildiğini hala anlamış değilim. 4 sayfanın 4'ünü de okudum ve bir iki açıklama dışında kalanı sadece hakaret, "nasıl bunu sorarsın" sorusu ve mahmut abi esprisinden oluşuyordu (ki komik de değildi ve bence cinsiyetçi)(evet hanımlar kadınlar da cinsiyetçilik yapabilir!). Yani anlamadım birisinin size bunu sorması nereden size "bunu soramazsın, resmen özel hayat ihlalı bu" deme hakkını ve hakaret etme özgürlüğünü veriyor? Size silah zoruyla mı soruldu (başlık sahibinin de dediği gibi)? Tehdit mi edildiniz? Yoksa bu sorunun sorulması bu kadar aşağılıkça mı? Başlık sahibini tebrik etmek lazım, gerçekten terbiyesini hiç bozmamış. Ne bu kendini bilmezlik, siz kendinizi ne zannediyorsunuz alenen böyle küçümsemeye hak görüyorsunuz? Ayıp yahu, günlük hayatta da böyle mi yapacaksınız sevgili hanımlar sorarım size? Kızcağızı bi sallandırmadığınız kalmış. Siz yüz yüzeyken böyle cevap verir misiniz bilmem (aynı burada kullandığınız bu ifadelerle) ama ben aynı bu şekilde cevap vereceğimi biliyorum. Soruyu beğenmezseniz cevaplamazsınız bu kadar basit. Belki başkası cevap vermekte bir beis görmez. Onlardan biri de benim.
Valla hiç cinsel ilişki yaşamadım (vajinal, oral, anal ya da karşıdakine mastürbasyon yaparak) ve keşke yaşayabilseydim diyorum. Ama bırakın yaşamayı daha sevdiğimi düşündüğüm ve beraber vakit geçirmekten hoşlandığım, gönlüme göre biri bulamadım. Sevdiceğim ile yapmakta herhangi bir sakınca görmüyorum. Yaşım 20. Üniversitede bulurdum diyordum ama korona sebebiyle 2 yıl eğitim sekteye uğradı.
Ben de yazıyım bari. Kimseyle cinsel ilişkide hatta herhangi bir temasta bulunmadım. Sadece tokalaşıp yanak tokuşturmuşumdur : DKızlar merak ettiğim bir konu var. Umarım kimse utanmadan sıkılmadan söyleyebilir.
İlk cinsel ilişkinizi kaç yaşında, kimle (sevgili, eş, nişanlı, tanıdık) yaşadınız?
Ya da ilişkiye girmeseniz de kimle ne kadar ileri gittiniz ya da gitmeyi normal görüyorsunuz?
Bunlar kişilere göre değişecek sorular farkındayım. Amacım zaten herkesin farklı düşüncelerini duymak.