- 2 Nisan 2021
- 889
- 1.350
- Konu Sahibi yumussweat
Hahhahaha aile soy ağacını, açık adresini falan istemedim zaten ama önemli değilSanane ki bacım ne işine yaracak kimle olduysam oldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahhahaha aile soy ağacını, açık adresini falan istemedim zaten ama önemli değilSanane ki bacım ne işine yaracak kimle olduysam oldum
Ayıp etmişin isteseydin keşkeHahhahaha aile soy ağacını, açık adresini falan istemedim zaten ama önemli değil
biz kaç yaşında seviştiğimizi söyleyince tüm tabular yıkılıyor mu? YouTubeda sokak anketleri var bunlarla ilgili, daha usturupsuz sitelerde de yazılıyor, oralarda cevap bulabilirsiniz. burası kullanilabilir bilginin paylaşıldığı bir yer, burada pek bulacağınızı zannetmem.Bilgi, merak duygusunu bastırmak, dünyadan haberimin olması gibi gibi
Abartmayalım bence söylemezsiniz olur biter. Bence yorum atmasanız da olurdu. Cevap gelmezdi. Konu da biterdiAyıp etmişin isteseydin keşke
Ben de forever virginlerdenim zaten. Ondan da merak ettim biraz. O siteler genel bilgiler paylaşıyor. Çoğu da yabancı ülke bilgileri. Ben kadınlar klubünün daha da Türkiye'deki kadınları temsil ettiğini düşündüğüm için yazdımbiz kaç yaşında seviştiğimizi söyleyince tüm tabular yıkılıyor mu? YouTubeda sokak anketleri var bunlarla ilgili, daha usturupsuz sitelerde de yazılıyor, oralarda cevap bulabilirsiniz. burası kullanilabilir bilginin paylaşıldığı bir yer, burada pek bulacağınızı zannetmem.
kaldı ki, madem toplum normlarını bu denli umursamiyorsunuz, istiyorsanız gidin sevişin, biz forever virginsek size ne allasen
ay sizi çok gereksiz buldumBen de forever virginlerdenim zaten. Ondan da merak ettim biraz. O siteler genel bilgiler paylaşıyor. Çoğu da yabancı ülke bilgileri. Ben kadınlar klubünün daha da Türkiye'deki kadınları temsil ettiğini düşündüğüm için yazdım
Tamam. Ama ben gerekli gördüm ki sordum. Sizin fikrinizdiray sizi çok gereksiz buldum
Arkadaşlar bence çok abarttınız sanki hazırda bir konu açılsında linç edelim derdindesiniz. Ben çok şaşırıyorum. Dalga geçer gibi, kınayan, hor gören yorumlar.
Madem cevap vermek istemiyorsunuz. Yazmayadabilirsiniz. Sanki zorla silahla yazdırıyoruz gibi "Sana ne?! Ne haddine?!"
Bu dünyada tek cinsellik yaşayan siz değilsiniz. Eğer çok özelse yazamam diyin geçin. Kraliyet ailesine sorduk sanki.
Bazı kişiler çok güzel üslupla bunların değişken olduğunu dile getirmiş onlara tekrardan teşekkür ederiyorum. Hala daha forumda kınamak yerine yardımcı olmaya çalışanların da bulunması sevindirici
Mahmut abiler kol geziyor yine.. Hayır genelleyerek de sormuyor kaç yaşında, kiminle bla bla. Forumu taratsaydı 200sayfa başlıkta elbet tatmin edici bir cevap bulurduBasit bir soru değil bu. İnsanların özel hayatı. Ben kocama bile sormamışım ilk kiminle birlikte oldun, kaç yaşında seviştin, ne kadar ileri gittin diye. Çünkü bana ne. Burada alacağınız cevap da ancak size ne olur.
Her şeyi tabuya bağlamayın gözünüzü seveyim. Bu tabu değil, özel hayat.
Bulamamışmış. Hayır ben bile şu sorduklarını yeri gelince yazmışımdır 3-5 kez. Topluca görmek istediyse demekMahmut abiler kol geziyor yine.. Hayır genelleyerek de sormuyor kaç yaşında, kiminle bla bla. Forumu taratsaydı 200sayfa başlıkta elbet tatmin edici bir cevap bulurdu
Kamuoyu yoklaması yapılıyor, kuşanınBulamamışmış. Hayır ben bile şu sorduklarını yeri gelince yazmışımdır 3-5 kez. Topluca görmek istediyse demek
Bu mesajı görmesem cevap yazmayacaktım. Yaşadığın ortama, eğitim durumuna göre bile değişebilir bu söylediğin. Ben üniversiteyi ailemden uzak okudum gayet rahattım, sevgililerimle oynaşma bazında pek çok şey yaşadım ama ters ilişki ya da tam birlikteliği kimse talep etmedi etseler de kabul etmezdim zaten. Eşimle yaklaşık bir yıl çıktık, bu bir yıl içinde birbirimizden utanacak hiçbir noktamız kalmadı, sadece düğüne özel bir paylaşım kalsın diye düşündüğüm için tam birliktelik yaşamadık. Hiçbir şey yaşamadan evlenmeyi çok doğru da bulmuyorum. Zevkin dokunmanın ne olduğunu bilmeden cinselliğe balıklama dalmak kadınlarda da evlilikte de ciddi tranvalar oluşturabiliyor. Hiç değilse masturbasyon yapmayı, zevk almayı; ister teknik bilgiler okuyarak, ister erotik bir şeyler izleyerek, ister sevgiliye dokunarak teknik bilgi edinmeyi gerekli buluyorum.Mesela benim çevremdeki neredeyse tüm kızlar evlenmeyi bekliyor. O zamanı uygun görüyorlar. Artık bana da sanki herkes böyleymiş gibi geliyor. Oysa başka fikirleri, deneyimleri olan insanlarda var mı diye merak ettim. İnsanlar bunları konuşmuyor ve çekiniyorlar. Maalesef cinsel eğitim de yok. Toplum bakış açısı dışından kendi özgür iradeli kararlar veren kadınlar da var mı? Nereye kadar bu baskılardan uzak durabiliyorlar? Bunu öğrenmek istiyorum.
Yani biz toplum olarak biraz bu konularda sıkı yetiştirilmiş insanlarız. Ama benim fikrime göre bu kişinin kendine saygısıyla alakalı. Toplum fikirlerini önemsemek yerine kendini dinlemesi daha doğru diye düşünüyorum. Hani bi söz vardır ya "seven sevdiğine dokunamaz kıyamaz" evlenenler birbirlerini sevmiyor mu? İnsan sevdiğine dokunmak istemez mi ya? Akıl mantık oturmaya başladığı yaştan itibaren yaşanabilir olduğunu düşünüyorum. Bu konuda bir sürü fikir ayrılığı mutlaka çıkıcaktır ama benim fikrim bu şekilde.Kızlar merak ettiğim bir konu var. Umarım kimse utanmadan sıkılmadan söyleyebilir.
İlk cinsel ilişkinizi kaç yaşında, kimle (sevgili, eş, nişanlı, tanıdık) yaşadınız?
Ya da ilişkiye girmeseniz de kimle ne kadar ileri gittiniz ya da gitmeyi normal görüyorsunuz?
Bunlar kişilere göre değişecek sorular farkındayım. Amacım zaten herkesin farklı düşüncelerini duymak.
Bence buna gerek yok kendi fikirlerin neyse hayatında onu uygula. Ben geleneksel görüşlerden uzak biriyim mesela ama kend fikirlerim vardı o yüzden çevreden etkilenmedim evlenmeden önce kmseyle yakınlaşma yaşamadım ama bu korkudan değil veya başka bi şeyden değil ben birlikteliğin kutsallığına inanıyorum ve arada kabul görür bir nikah olmadan olmasını çok onaylamıyorum. Buna katılanda vardı katılmayanda saygım var. Dediğim gibi kendin ne biliyosan öyle davran başkalarından cesaret almaya kalkmaAynen öyle denebilir. Fikirlerimi genişletmeye falan çalışıyorum. Tabii ne yazarsanız kabul edecek değilim. Beyin fırtınasında bir alanda bu olacak ama kimse yazmadı
Bu forumda bu konu çokça yazılmış çizilmiş aslında. Ama kimse anonim bir forum da olsa kendi özelini öyle aleni şekilde yazmak istemez. Hem niye?. Siz sorunuzu daha genel sorsaydınız yanıt alabilirdiniz ama kiminle kaç yaşınızda ne yaptınız? diye özel soruyorsunuz, insanlar da pat diye özelini anlatsın diye bekliyorsunuz. Çok uygunsuz bir soruş biçimi.Oldukça basit bir soru aslında, forumda hiç konusu açılmamış bile, işte burdan bile kadınların cinsel tercihlerinin konuşulmasının tabu olarak kaldığı üzücü şekilde gözüküyor. Daha bu basit sorulara cevap veremiyoruz. Sonra niye vajinismusuz? Niye cinsellikten tiksiniyorum? Bu anonim sitede bile bunları konuşamayacaksak işimiz zor gibi
Tamam yazın madem ne yazmayı yakıştırıyorsanız :)Bu üyelere ayar verme modası da yeni çıktı galiba. Hep de yeni üyeler yapıyor. Konu açıyorsanız istediğimiz gibi cevaplar yazabiliriz kurallara aykırı olmadığı sürece. Beğenmiyorsanız kapı açık