- 18 Kasım 2013
- 4.659
- 3.970
- 31
-
- Konu Sahibi Kardelenaskk
Olumlu düşünceleriniz için teşekkür ederim sağolun insan halinden anlayan birileriyle konuşunca gerçekten rahatlıyor :)
Kızlar bu gün tekrar beta hcg baktırdım 142 küsür geldi sizce nasıl gidiyor...
On numara beş yıldız
Allahım keseyi de görmekte nasip olur inşallah yaaa
canım seninde dezavantajın erken öğrenmek olmuş benim gibi bende 22 lerde öğrendim o günler geçmek bilmedi şükür değerlerim çok düzenli atladı. kimi insan öğrendiğinde binlerden falan bahsettiğini görmüştüm çok üzülmüştüm..Insallah kuzum saglikli bir hamilelik gecirirsin insallah
Benim adetim bugün 25 gündür gecikti ama geçen hafta gittiğimde doktor bişey gozukmuyor dedi ama belirtiler var sizce benimde sizinki gibi sonradan olmuş olabilir miBenim 0.5 di hamile değilmişim diye adet olmayı beklerken 3 hafta sonra 13888 cıktı :) 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim.
Benim adetim bugün 25 gündür gecikti ama geçen hafta gittiğimde doktor bişey gozukmuyor dedi ama belirtiler var sizce benimde sizinki gibi sonradan olmuş olabilir mi
İnşallah canim ama çok erken baktırmışsın ben hamile olmadığım bi ay adetime 2-3 gün varken 6 falan gelmişti çok umutlanmistim ama adet öncesi hormonlara bağlı olarak beta hcg azda olsa yukselebiliyormus bilgin olsun. Sen adetinin geçmesini bekle inşallah hamilesindir :)Merhaba benimde adetime 8 gün var beyaz gömlek 1.3 çıktı ben hamile olduğumu düşünüyorum geçen ay 0.0 çıkmıştı Çarşamba tekrar edeceğim inşallah yükselir
Bugün yeniden beta hcg baktırdım 163 olmuşİnşallah canim ama çok erken baktırmışsın ben hamile olmadığım bi ay adetime 2-3 gün varken 6 falan gelmişti çok umutlanmistim ama adet öncesi hormonlara bağlı olarak beta hcg azda olsa yukselebiliyormus bilgin olsun. Sen adetinin geçmesini bekle inşallah hamilesindir :)
MaşallahBugün yeniden beta hcg baktırdım 163 olmuş