İlk beta hcg değerlerimiz...

Insallah kuzum saglikli bir hamilelik gecirirsin insallah
canım seninde dezavantajın erken öğrenmek olmuş benim gibi bende 22 lerde öğrendim o günler geçmek bilmedi şükür değerlerim çok düzenli atladı. kimi insan öğrendiğinde binlerden falan bahsettiğini görmüştüm çok üzülmüştüm..
korkma dua et herşey güzel olucak
benmki 22.04
52,22 396,03 en sonn ki de 1176 çıktı orantılı bir artış olmuştu

Eşime nasıl bir suprizle haber vereceğim konusunda sizlerden fikir almak istiyorum ama bu forumu bozmak istemiyorum o yüzden yeni bi tane açayım diye düşündüm desteklerinizi bekliyorum uzun bekleyişin sonunda güzel bi süpriz iyi olucak

Benim 0.5 di hamile değilmişim diye adet olmayı beklerken 3 hafta sonra 13888 cıktı :) 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim.
Benim adetim bugün 25 gündür gecikti ama geçen hafta gittiğimde doktor bişey gozukmuyor dedi ama belirtiler var sizce benimde sizinki gibi sonradan olmuş olabilir mi

Benim adetim bugün 25 gündür gecikti ama geçen hafta gittiğimde doktor bişey gozukmuyor dedi ama belirtiler var sizce benimde sizinki gibi sonradan olmuş olabilir mi

ben polikistik over hastası olduğum için boyle oldu sanırım canım. Sende de boyle bir hastalık varsa olabilir. Başka hamilelik belirtin varsa test yap mutlaka :) rabbim gönlüne gore versin

Diğer belirtiler var kasık ağrısı adet olacakmış gibi oluyorum gidip bakıyorum bişey yok geçen kahverengimsi lekelenme de gördüm ama doktor ultrason da bişey görünmüyor dedi daha 2 aylık evliyim doktorum herhangi bir rahatsizligim in olmadığını söyledi pazartesi yeniden başka bir doktora gidicem bakalım

Merhaba benimde adetime 8 gün var beyaz gömlek 1.3 çıktı ben hamile olduğumu düşünüyorum geçen ay 0.0 çıkmıştı Çarşamba tekrar edeceğim inşallah yükselir

Merhaba benimde adetime 8 gün var beyaz gömlek 1.3 çıktı ben hamile olduğumu düşünüyorum geçen ay 0.0 çıkmıştı Çarşamba tekrar edeceğim inşallah yükselir
İnşallah canim ama çok erken baktırmışsın ben hamile olmadığım bi ay adetime 2-3 gün varken 6 falan gelmişti çok umutlanmistim ama adet öncesi hormonlara bağlı olarak beta hcg azda olsa yukselebiliyormus bilgin olsun. Sen adetinin geçmesini bekle inşallah hamilesindir :)

Bugün yeniden beta hcg baktırdım 163 olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…