İlk beta hcg değerlerimiz...

Kardelenaskk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2015
334
202
30
Herkese merhaba
Sizden ricam ilk hamile olduğunuzu hangi haftada öğrendiğiniz ve beta hcg değerinizi kaç olduğunu yazmanız.

Hangi değerlerden yükselişine tanık oldunuz tecrübe edenler tecrübelerini bizlerle paylaşsın ki bizlerde istifade edelim..

Benim 0.5 di hamile değilmişim diye adet olmayı beklerken 3 hafta sonra 13888 cıktı :) 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim.

60.73 ile ogrendim regl 3 gun vardi.
ben 5 gun kala idrarda silik gordum.
sonra bat gunu baktirdim 244.02 idi sonrq hic baktirmadim simdi kizim 18 ayina gircek :)
seninde var hayirli olsun insallah saglikla katlanarak tutunur sana

amin canim cumlemizinkini. insallah guzel haberlerini aliriz seninde :)
İnşallah canimm.. sonuç kesinlesmeden yakınımda kimseye de söylemek istemiyorum böyle içimde tutmakta zor.. belki burda konuşunca içim rahatlar kafama takmam diye burayı açtım yarın insallah guzel haberlerle sayfayı guzellestiririm bana ve benden sonrakileride ümit olur..

amin canim insallah :)

Allah isteyen herkese tez vakitte kısmet etsin inşallah.
Ben adetime dört gün kala öğrendim varla yok arası silik bir çizgi belirdi canım hemen koştum hastahaneye 21, 7 çıktı iki gün sonra 35,6
Sonra artarak devam etti..

Benim degerim çok yüksek değil ama inşallah sizinki gibi benimde artar ve bebisim sımsıkı tutunur bana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…