İlk beta hcg değerlerimiz...

Merhaba daha önce kimyasal gebelik yaşamış biri olarak beta hcg hem düşük oluyor hem de iki katına çıkmıyor sonra kendi kendine adetle gidiyor dış gebelik ise değerler yükselirken rahimde kesenin görünmemesi

Çok teşekkürler kafam çok karışık bilgi kirliliğinden sevinci bile yarım yaşıyo insan eşim sordu gercekten mi? Evet diyemedim deger takibi yapıyoruz sanırım dedim. Sonrasında ise aklımda deli sorular

Çok teşekkürler kafam çok karışık bilgi kirliliğinden sevinci bile yarım yaşıyo insan eşim sordu gercekten mi? Evet diyemedim deger takibi yapıyoruz sanırım dedim. Sonrasında ise aklımda deli sorular
Bildiğim kadarıyla değerleri takip etmeni gerekiyor benim ilk 745 ti sonra 1695 ti 2 gün sonra tekrar gittim keseyi gördük 2 hafta sonra kalp atışlarını duyarız dedi doktor zor bir süreç içini ferah tut diyorlar ama hayırlısı bakalım rabbim nasibimizden çıkartmasın bebişlerimizi

Amin inşallah haftaya pazartesi kese görebiliriz belki diyo doktorum ama bilemedim

Çooookkk teşekkür ederim darısı tüm isteyenler. İki katına çıkması lazımmıs sanırım bu kimyasal ve dış gebelik nasıl oluyor
İki günde en az 2 katı evet.
Kimyasal gebelikte değer yükselip yükselip düşüyor ya da 2 katına çıkmıyor.
Dış gebelik zaten bambaşka kese rahimde görülmüyor.
Kan tahlil kontrol edip, sonra dr git 5 hafta civarı görünecektir kese

Arkadaşlar merhaba. İlk gebeliğimde 9 haftalık kalp durması nedeniyle kürtaj oldum. Aradan 6 ay geçti adetimin 21.gunu doktor yumurtlamamıssn dedi ultrasonda yumurtaları gösterdi bugünleri boş geçirme dedi. Bende öyle yaptım . Adetim 2 gün geçince kanda 10.52 çıktı 4.gün 24.44 doktor kimyasal olabilir dedi tekrar kan verdim ve dün 75.48 çıktı hepsinin arasında 2 gün var sizce kimyasal gebelik mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…