- 7 Temmuz 2015
- 334
- 202
- 30
- Konu Sahibi Kardelenaskk
Amin inşallah yarın keseyi görmek için kontrole gidicem umarim herşey yolunda gider..Ay cok sevindim sekerim daha yeni gordum sag salim kucagina almayi nasip etsin rabbim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah yarın keseyi görmek için kontrole gidicem umarim herşey yolunda gider..Ay cok sevindim sekerim daha yeni gordum sag salim kucagina almayi nasip etsin rabbim
Amin inşallah yarın keseyi görmek için kontrole gidicem umarim herşey yolunda gider..
Sağol canım benim eşime de dayanamadim söyledim evde gebelik testimde pozitif çıktı yarın birlikte kontrole gidicez inşallahHaber edersin kuzum insallah keseyi gormeyide nasip etsin hadi bakalim :) etiketlemissin ama bana bildiri dusmemis takipte olucam hayirlisu ile yaz bana kendine de cok dikkat et salgin var herkez hasta grip olma usutme kendinede bebisimizede iyi bak
Rica etsem bana mesaj atabilir misiniz?hayır adetim 10-15 gün gecikmişti öyle baktırmıştım canım. Polikistik over olduğum için baya geç yumurtlamışım meğer :)
Sağol canım benim eşime de dayanamadim söyledim evde gebelik testimde pozitif çıktı yarın birlikte kontrole gidicez inşallah
Amin canım isteyen herkese nasip etsin beklemek çok zor bi süreçBende soylemistim dayanamamistim cunku onsuz kan veremezdim kan verince bayiliyorum cunku :) ne guzel bir mutluluk rabbim isteyen herkeze tattirsin ins
Kese göründüü çook şükürr
Sa arkadaslar bugun adetimin ilk gunu ilk olcum b hcg 126 cikti ama doktor kesin birsey demedi sizce????
Tesekkur ederim evet cuma tekrar yapilacak insallah bebis vardirGebelik lehine degeriniz 2 gun sonra tekrar olcum yapin eger ki 2 kat artma varsa saglikli gebeliktir.
Yani 250lerde cikmasi gerekir
Tesekkur ederim evet cuma tekrar yapilacak insallah bebis vardir
Canım banada aynısini söylediler iki gün sonraki tekrarına bakarsın sonra keseyi görmeye çağırıyorlarSa arkadaslar bugun adetimin ilk gunu ilk olcum b hcg 126 cikti ama doktor kesin birsey demedi sizce????
Az olduğu sürece sıkıntı yok inşallah bide kırmızı renkte değilse bişi olmaz çok sancın olursa ve kırmızı renkte kanaman olursa hiç vakit kaybetmeden doktora gidersin onun dışında endişe etmene gerek yok bebisini düşünrahatlattiniz beni arkadaslar tesekkur ederim insaalh bakalim cumayi beklemek biraz zor olacak ama bide kahverengi leke geldi normal mi
cok sagolunAz olduğu sürece sıkıntı yok inşallah bide kırmızı renkte değilse bişi olmaz çok sancın olursa ve kırmızı renkte kanaman olursa hiç vakit kaybetmeden doktora gidersin onun dışında endişe etmene gerek yok bebisini düşün