İlk beta hcg değerlerimiz...

Amin inşallah yarın keseyi görmek için kontrole gidicem umarim herşey yolunda gider.. :dua:

Haber edersin kuzum insallah keseyi gormeyide nasip etsin hadi bakalim :) etiketlemissin ama bana bildiri dusmemis takipte olucam hayirlisu ile yaz bana kendine de cok dikkat et salgin var herkez hasta grip olma usutme kendinede bebisimizede iyi bak :KK60:

Haber edersin kuzum insallah keseyi gormeyide nasip etsin hadi bakalim :) etiketlemissin ama bana bildiri dusmemis takipte olucam hayirlisu ile yaz bana kendine de cok dikkat et salgin var herkez hasta grip olma usutme kendinede bebisimizede iyi bak :KK60:
Sağol canım benim eşime de dayanamadim söyledim evde gebelik testimde pozitif çıktı yarın birlikte kontrole gidicez inşallah :KK68:

Sağol canım benim eşime de dayanamadim söyledim evde gebelik testimde pozitif çıktı yarın birlikte kontrole gidicez inşallah :KK68:

Bende soylemistim dayanamamistim cunku onsuz kan veremezdim kan verince bayiliyorum cunku :) ne guzel bir mutluluk rabbim isteyen herkeze tattirsin ins

rahatlattiniz beni arkadaslar tesekkur ederim insaalh bakalim cumayi beklemek biraz zor olacak ama bide kahverengi leke geldi normal mi
Az olduğu sürece sıkıntı yok inşallah bide kırmızı renkte değilse bişi olmaz çok sancın olursa ve kırmızı renkte kanaman olursa hiç vakit kaybetmeden doktora gidersin onun dışında endişe etmene gerek yok bebisini düşün :KK200::anneadayı::KK200:

X