İlk beta hcg değerlerimiz...

ne oldu bugün ki kan sonucun acaba? Kardelenaskk
bu arada polikistik over olduğu için düzensizliğim vardı. ilk değerim 19 du. o ara 3 haftalıkmış sıpamm :)
2 gün sonra 62.1
2 gün sonra 125.1 çıktı daha da baktırmadım zaten

Bende pkoluyum adetim düzensiz olduğu için kaç gün kaldı diye bişey yok son adetim den 28 gün geçince yaptırdım 32 çıktı iki gün sonra 101 yükseldi yakın arkadaşımda su anda hamile oda adetine bir hafta kala 9 çıktı sonra 35 300 diye yükseldi

Ayyy 9 dan yükselen bi değer görünce çok mutlu oldum inşallah benimde yukselmıştir..

Bence paylaşın ya bende heyecanlandım siz gebesiniz. :) ayrıca eşinizle paylasmayacaksiniz da kimle paylasacaksini
İnanın bende çok söylemek istiyorum :) ama subat ayinda kimyasal gebelik geçirdim hemen düşük oldu öğrendiğimde düşük yapiyordum o yüzden tedirginim yine öyle olur da boşuna umitlendirmis olurum diye..

Ahhhh anladimm durum biraz hassas. Yine de pozitif olmaya bakın çünkü kimyasal ya da boş gebelikten sonra yaşanan gebelikler hep pozitif sonuçlanıyor. Siz şimdiden nasıl bi süpriz yapacağınızı düşünün bari :)))

Olumlu düşünceleriniz için teşekkür ederim sağolun insan halinden anlayan birileriyle konuşunca gerçekten rahatlıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…