- 10 Mayıs 2014
- 3.081
- 3.140
- 33
-
- Konu Sahibi Kardelenaskk
Ayyy 9 dan yükselen bi değer görünce çok mutlu oldum inşallah benimde yukselmıştir..Bende pkoluyum adetim düzensiz olduğu için kaç gün kaldı diye bişey yok son adetim den 28 gün geçince yaptırdım 32 çıktı iki gün sonra 101 yükseldi yakın arkadaşımda su anda hamile oda adetine bir hafta kala 9 çıktı sonra 35 300 diye yükseldi
Allah bağışlasın yorumunuz için teşekkürler :)bende bat yaptırdım 468 çıkmıştı 2 gün sonra 1032 yine 2 gün sonra 2500 ondan sonra baktımadım zaten kızım 13 aylık :)
Hayırlısı olsun canım hiç ümitsizliğe kapılma.Benim degerim çok yüksek değil ama inşallah sizinki gibi benimde artar ve bebisim sımsıkı tutunur bana..
Amin dualarınızı bekliyorum inşallahHayırlısı olsun canım hiç ümitsizliğe kapılma.
Kızlar bugünkü beta hcg değerim 39.05 geldi
İnşallah ya ama hala kesin bişi söylenmediArtmis canim insallah saglikla da katlanir ins
İnşallah ya ama hala kesin bişi söylenmedi
Peki bu değerler gebe olmayan kadınlarda görülebilecek degerlermi?Emin ol doktorlar keseyi ve bebegi gorene kadar kesin var demiyorlar
Peki bu değerler gebe olmayan kadınlarda görülebilecek degerlermi?
Yaa heyecandan kalbim duracak sankieşime söylemek istiyorum ama ne yapacağımı şaşırdım
İnanın bende çok söylemek istiyorum :) ama subat ayinda kimyasal gebelik geçirdim hemen düşük oldu öğrendiğimde düşük yapiyordum o yüzden tedirginim yine öyle olur da boşuna umitlendirmis olurum diye..Bence paylaşın ya bende heyecanlandım siz gebesiniz. :) ayrıca eşinizle paylasmayacaksiniz da kimle paylasacaksini
İnanın bende çok söylemek istiyorum :) ama subat ayinda kimyasal gebelik geçirdim hemen düşük oldu öğrendiğimde düşük yapiyordum o yüzden tedirginim yine öyle olur da boşuna umitlendirmis olurum diye..
Olumlu düşünceleriniz için teşekkür ederim sağolun insan halinden anlayan birileriyle konuşunca gerçekten rahatlıyor :)Ahhhh anladimm durum biraz hassas. Yine de pozitif olmaya bakın çünkü kimyasal ya da boş gebelikten sonra yaşanan gebelikler hep pozitif sonuçlanıyor. Siz şimdiden nasıl bi süpriz yapacağınızı düşünün bari :)))