Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

günaydın aynen bende ara ara sancılarım devam ediyo 38 hafta olsaydı bi.sende mi çalışıyorsun 37.yi dolduruncamı veriyorlardı raporu içindemi yoksa.

yok canım ben henüz çalışmıyorum,bebişle kpss çalışıyoruz,beraber sınava gircez :) onun da ilk sınavı olcak :KK70: 38.haftada ne olcak ki canım ?

merhaba güzel hamisler ve anneler,

öncelikle hepinizin kandili mübarek olsun, insallah Rabbim daha nice kandiller görmeyi nasip etsin cümlemize..

Umarim herkes iyidir... hamile olan arkadaslara hayirli hamilelikler ve hayirli dogumlar diliyorum...

Bende oglusumdan firsat bulup girebildim, simdilik uyuyor - bakalim annesine ne kadar izin verecek :-))

============================

Gunbkncim, Evanur´um, Aynisefam - umarim sizlerde iyisinizdir - özledim sizleri... bebisleriniz nasil - iyiler insallah...Kizlar size bazi sorularim olacakti:

- günde asagi yukari kac kere emziriyorsunuz - yani sabah kalktiginizdan itibaren aksam yatirana kadar?
- hic gögüslerinizi sagdiniz mi, kac cc süt cikiyor iki gögüsten toplam
- gündüz gögüsleriniz cok yumusak oluyor mu - yani hic süt yokmus gibi
- dogumdan sonra ki günlerde gögüslerim siserdi acirdi sütten, birde emzirirken diger gögsüm sizlardi, simdi o sizlama pek olmuyor - sizde durum nasil??
- günde kac kere kaka yapiyor bebisleriniz ve rengi nasil?

simdilik aklima gelen sorular bunlar :-), umarim zor yerlerden sormamisimdir... :KK1:

canim kolay gelsin senin de gecmis kandilin mübarek dualarin kabul olsun insallah. melegin iyi misil misil uykularda.benimkininde sesi geliyor uyancak galiba.yanina yatmazsam erken kalkiyor.genelde yatiyorum yanina gözümü kapatiyorum uyaniyo bakiyo ben uyuorum diye geri uykuya daliyo yoksam yaninda basiyo yaygarayi.ay diyom ne cin gibiler bir aylik ama bunlar akil küpümü doguyorlar :KK9::nazar: o bana numara cekiyo ben ona anlyicagin.
bu arada benimde gögüslerim aciyo egerki iki saat dinlendirdiysem.emdikden sonra bekle gögsün dinlenmesi gerekiyormus tekrar sütün toparlanmasi icin.oglumun kontrolunde doktoru söyledi.bir haftadir sagiyorum.süt dugumlenmesi olmustu bende.cagridan öldüydüm simdi sükür iyiyim.icinde yuvarlak yuvarlak bilye gibiydi sütler.simdide devamliligi saglasin diye emziriyorum on dakkika birini on dakika birini emziriyorum arada alt degistirmem var.sonra uyanik olsada emzirmiyorum aciyana kadar gögsüm-ögleden sonralari zaten 2.5 saatte bir emiyor.ama sabah gaz snacisi oldumu saat basi istiyo bende oynatmaya calisiyorum.bu arada emdikten sonra on dakika sag digim süt 50 gr cikiyor her seferinde ne ilginc.
kolay gelsin.öptük sizi
kac kere emzirdigimi saymadim hic bu arada

selam canım biz iyiyiz çok şükür.oğluş ta büyümeye çalışıyor teyzesi..daha iyi artık şükür..gündüz uykusu yok denecek kadar az olsa dai takmıyorum.o iyi olsun da yeter bana..senin meleğin nasıl?umarım ikinizde çoook iyisinizdir..kocaman öpüyorum sizi:KK16:

masallah canim iyi olmaniza sevindim.benim oglum sukur iyide geceleri sorunsuz ama gunduz hep kucagimi istiyor.sarhos gibiyim evde.butun gun yapisik geziyoruz.annem varken his olmazsa ona veriyodum. esim simdi babalik izninde sagolsun yardim ediyor ama o kadar fazla avutamiyor.napacagini bilemeyip yoruluyor.neyse camasir bulasik ev isleri onda :KK1: en azindan o konuda rahatim. bende sana sorcaktim nasil alistirabilirim kendi kendine oynamayi ögrenmesi icin.annem dedi uc aya kadar böyle olur sonra duzelir diye .simdi son bir ay bir haftam kaldi onu bekliyorum.:KK9: aslinda yavrumu bir saat görmesem bende lzlüyorum uykudayken falan dürtyüroum bazen ama bazen inan dus alamiyorum wc ye gidemiyor oluyorum agliyor arkamdan diye.
simdi fisher price da bir oyuncak var tepeye asilan tele tubiler dönüyorlar.onu beklyiorum belki oyalar diye.babasi alt degistirme masasina raf altini görüyor diye sticerlar yapistirmis kikir kikir gülüyor onalri görünce .dedim heral de benim oglana böyle bise gerek belki rahatlarim.kendi de rahat etsin istiyorum hep kucakta diye.gunduzleri girmek istiyorum iste oglus yuzunden bakamiyorum msjlara.bizde cikyioruz arabayla turlayip aksam olyuor geliyoruz.bazen ymekeleride disarda yiyoruz kolay olsun diye ama gaz sorunu muhtesem artiyor.yani oda cözüm olmuyoda iste.öyle öyle büyütecez galiba.Allahim sabrini veriyormus ama.
mucxxx

çok baskı yapıyo bebeğim sancımda çok kasığımdan sanki çıkıcakmış gibi oluyor normal doğum olduğu için 37 den sonra bekle dedi doktor benim tahminin 38 gibi olabilir diyorum doktorumda 38 e kadar sabret dedi tut dedi :)

canim geriye dönuk okumaya calistim gününüz az kalmis haydi hayirlisi... valla simdi seni cok iyi anliyorum.bende erken dogarmai dogarmi dedim ama gelmedi neyseki .normal dogum diye bekliyoruz ya heycanli oluyo bilinmiyo diye.benim 39. hafta aniden kalcam batmaya basladi.bazilarinda böyle baslarmis .kalcam batiyo assa bölgem cikacakmis gibiydi.rderken bir haftam öyle gecti ve sancim basladi.doktora gittim henuz acilma yok belkide on gün sürer dediler.ama gecesi tam 40+1 de gunu gunune dogum yaptim.bakalim hayirlisi seninde sag salim atlat insallah.

canim geriye dönuk okumaya calistim gününüz az kalmis haydi hayirlisi... valla simdi seni cok iyi anliyorum.bende erken dogarmai dogarmi dedim ama gelmedi neyseki .normal dogum diye bekliyoruz ya heycanli oluyo bilinmiyo diye.benim 39. hafta aniden kalcam batmaya basladi.bazilarinda böyle baslarmis .kalcam batiyo assa bölgem cikacakmis gibiydi.rderken bir haftam öyle gecti ve sancim basladi.doktora gittim henuz acilma yok belkide on gün sürer dediler.ama gecesi tam 40+1 de gunu gunune dogum yaptim.bakalim hayirlisi seninde sag salim atlat insallah.

inşallah, çok ağrılarım var seninde öylemiydi rafmim çıkıcak gibi ağrıyor hele bide hareket ettiğinde :)

inşallah, çok ağrılarım var seninde öylemiydi rafmim çıkıcak gibi ağrıyor hele bide hareket ettiğinde :)

valla benim oglum karnimda muthis hareketli bir bebekti doguncada ayni sekilde devam ediyor.ayakalriyla hala attira attira alt degistirioruz meme emiyoruz.acu verirdi cok banada.
36. haftadada iki hafta dedigin gibi agri ötesi bise vardi.evdeyken bazen elimle tutuordum yere düsmesin diye sanki.birden gitti yerine kalca batmam baslamisti.vucudun kendini doguma hazirlamasiymis.gercekten sirayla hepsini yasadim.insallah kalca batmasi yasamazsin.ayaga kalkamamistim son hafta.bu arada esin vitamin sekerler var dextro onlardan alsin ve yaninizda bulundurun.normal dogumda zaten hamileligin yorgunlugu oluyor birde normal dogum olunca tükenebilirsin.esim dogum sancilarim basladiginda sürekli verdi,onlardan yedimde enerji verdi gercekten.hem agzinda kötü bir tat oluyor ayni anda adrenalin serumla karistiriyorlar hemde epidural etkiliyor insani.
bu arada epidurali taktirdiktan sonra sürekli söyle agri olursa arada tekrar artirsinlar.aci cekme cok.söylemezsen belki yeterli görürler.zaten yavrunun basinci geldikce yoracak bari sanciyi hissetme.iki ayri biseymis yasayinca ögrendim.

çok baskı yapıyo bebeğim sancımda çok kasığımdan sanki çıkıcakmış gibi oluyor normal doğum olduğu için 37 den sonra bekle dedi doktor benim tahminin 38 gibi olabilir diyorum doktorumda 38 e kadar sabret dedi tut dedi :)

Allahım yardım etsin canım,inşallah her şey yolunda gider ... izne çıktın mı ?

valla benim oglum karnimda muthis hareketli bir bebekti doguncada ayni sekilde devam ediyor.ayakalriyla hala attira attira alt degistirioruz meme emiyoruz.acu verirdi cok banada.
36. Haftadada iki hafta dedigin gibi agri ötesi bise vardi.evdeyken bazen elimle tutuordum yere düsmesin diye sanki.birden gitti yerine kalca batmam baslamisti.vucudun kendini doguma hazirlamasiymis.gercekten sirayla hepsini yasadim.insallah kalca batmasi yasamazsin.ayaga kalkamamistim son hafta.bu arada esin vitamin sekerler var dextro onlardan alsin ve yaninizda bulundurun.normal dogumda zaten hamileligin yorgunlugu oluyor birde normal dogum olunca tükenebilirsin.esim dogum sancilarim basladiginda sürekli verdi,onlardan yedimde enerji verdi gercekten.hem agzinda kötü bir tat oluyor ayni anda adrenalin serumla karistiriyorlar hemde epidural etkiliyor insani.
Bu arada epidurali taktirdiktan sonra sürekli söyle agri olursa arada tekrar artirsinlar.aci cekme cok.söylemezsen belki yeterli görürler.zaten yavrunun basinci geldikce yoracak bari sanciyi hissetme.iki ayri biseymis yasayinca ögrendim.

yoruyor evet hiç halim yok kolumu kaldırsam yoruluyorum ben epıdurel almak istemiyorum ark.yeni doğum yaptı hiç önermedi. Kararsız kaldım şimdi

Arkadaslar siz benden cok ileride oldugunuz icin tecrubelerinizden faydalanmak isterim.

Herhangi bir sorun yasamadim simdiye kadar hatta doktorum bebegin cok saglikli oldugunu soyledi cok sukur. Ancak dunden beri kasiklarimda bir basinc ve batma oluyor. Persembe randevum var ama o gune kadar bana bilgi veren olursa cok memnun olurum.

Allah saglikli ve hayirli dogumlar nasip etsin herkese :)

herkese merhaba:KK3:neler yapıyosunuz görüşmeyeli?biz epeydir bakamıyoruz,malum oğlum büyüyor ve yaramazlaştı.eli sürekli ağzında,diş çıkarması için daha çok erken.yeni doğum yapan varmı?topiğimizin bebekleri nasıl?oğlumla hepinizi öpüyoruz:KK54::KK54::KK54:

Arkadaslar siz benden cok ileride oldugunuz icin tecrubelerinizden faydalanmak isterim.

Herhangi bir sorun yasamadim simdiye kadar hatta doktorum bebegin cok saglikli oldugunu soyledi cok sukur. Ancak dunden beri kasiklarimda bir basinc ve batma oluyor. Persembe randevum var ama o gune kadar bana bilgi veren olursa cok memnun olurum.

Allah saglikli ve hayirli dogumlar nasip etsin herkese :)

Maşallah bebeğine canım.Doktoruna yinede sorarsın ama aynı şekilde ben de 5 aylıkken hissetmeye başlamıştım.Aşağıya doğru baskı hissediyorum demiştim doktorum rahim ağzı açıklığına baktı herhangi bir sorun yok dedi.O günden beridir baskı hissediyorum son 1-2 aydır da batma hissediyorum.Doktora sordum ama bir cvp alamadım.Çok şükür bebeğimde herhangi bir sorun yok.Telaş etme canım sebebini bilmiyorum ama kötü bir şeye neden olmuyor çok şükür...

Son düzenleme:
X