Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

Maşallah bebeğine canım.Doktoruna yinede sorarsın ama aynı şekilde ben de 5 aylıkken hissetmeye başlamıştım.Aşağıya doğru baskı hissediyorum demiştim doktorum rahim ağzı açıklığına baktı herhangi bir sorun yok dedi.O günden beridir baskı hissediyorum son 1-2 aydır da batma hissediyorum.Doktora sordum ama bir cvp alamadım.Çok şükür bebeğimde herhangi bir sorun yok.Telaş etme canım sebebini bilmiyorum ama kötü bir şeye neden olmuyor çok şükür...

O zaman rahim buyuyor cevabini alicam sanirim :)

Allah size hayirli ve saglikli bir dogum kismet etsin insallah. Ben de o haftalara gelebilmeyi cok isterdim saglikli bir sekilde ne guzel. Maasallah size ve bebise :)

O zaman rahim buyuyor cevabini alicam sanirim :)

Allah size hayirli ve saglikli bir dogum kismet etsin insallah. Ben de o haftalara gelebilmeyi cok isterdim saglikli bir sekilde ne guzel. Maasallah size ve bebise :)

Dediğim gibi sebebini bilmiyorum canım.Rabbim cümlemize hayırlı doğumlar versin inş. Valla zaman çabuk geçiyor demek isterdim ama bana yıllardır hamileymişim gibi geliyor :KK37: Canım her ayın ayrı bir heyecanı ve güzelliği var...

arkadaslar siz benden cok ileride oldugunuz icin tecrubelerinizden faydalanmak isterim.

Herhangi bir sorun yasamadim simdiye kadar hatta doktorum bebegin cok saglikli oldugunu soyledi cok sukur. Ancak dunden beri kasiklarimda bir basinc ve batma oluyor. Persembe randevum var ama o gune kadar bana bilgi veren olursa cok memnun olurum.

Allah saglikli ve hayirli dogumlar nasip etsin herkese :)

hayırlı olsun allah devamını erdirsin kaçıncı haftadasın benide sancılarım var 35.haftadayım

kızlar 3 haftalık bebek sahibi bi anne olarak size diyorum ki hamileliğinizin tadını çıkarın neden derseniz ben doğumdan sonra acayip bir boşluk hissettim hala da hissediyorum, sanki kendimi terkedilmiş gibi hissediyorum resmen, bu duyguyu neden yaşadığımı bilmiyorum ama hamilelik gerçekten çok farklı bir duygu, alışması da zor doğumdan sonra hamile olmadığınızı kabullenmesi de zor

yoruyor evet hiç halim yok kolumu kaldırsam yoruluyorum ben epıdurel almak istemiyorum ark.yeni doğum yaptı hiç önermedi. Kararsız kaldım şimdi

ay dogumdan bir kac ay önce bende öyle dusunuyordum bayan doktoruma dedim epidural icin ne diyorsunuz kafam karisti diye .söylenenleri dogru sekilde uygula hic korkma dedi.bazialri on bes dakikada gelen ikinmayla doguruyor.benim belden gelen sancim o kadar gucluyduki gunduzden basladi aksam onda sinirdaydi.tam zamaninda gitmisim.birde kan testi falan yapilmasi iicn bekledim ona göre epidural uygulaniyor diye.biraz daha gec gitsem tüm sanciyi hissedecktim yani.korkutmus olmayim ama dayanamiycagim bir agriydi.ikinmak icin gelen sanci assada ayri bise.herkesin farkli farkli agri siniri var.doktoruna iyce sor duruma göre degerlendir .epidural yaptirmiycam diye dusunme bence

herkese merhaba:KK3:neler yapıyosunuz görüşmeyeli?biz epeydir bakamıyoruz,malum oğlum büyüyor ve yaramazlaştı.eli sürekli ağzında,diş çıkarması için daha çok erken.yeni doğum yapan varmı?topiğimizin bebekleri nasıl?oğlumla hepinizi öpüyoruz:KK54::KK54::KK54:

merhaba canim.kolay gelsin sana.bende ara sira son gunlerde girmeye basladim ama yakinda hic giremiycem gibi geliyo.gunduzleri cok hareketli geciyo ve yapisik geziyoruz :KK1: solugu disarda aliyorum nefes almaya bende.erkek cocuklarimi böyle oluyo acaba.bu oglan bana iyi form tutturacak seninkide baksana masallah hareketliymis.kendinize iyi bakin.

hamileliğinizin tadını çıkarın derken doğumdan sonrası çok zor diye söylemiyorum bunu, yoksa ben ne hamileliğim de ne doğumda ne de doğumdan sonra etrafımdakilerin bana söylediği olumsuz şeyleri yaşamadım, herkes bildiği tüm olumsuzlukları yansıtıyo insana, şimdi bana sorsalar tüm iyi yönlerini anlatır insanları rahatlatırım, ha bu arada ben de epudral yaptım hiç bir yan etkisi ile dahi karşılaşmadım, felç riskini falan geçin baş ağrısı mide bulantısı tansiyon sorunu olur dediler ben bunları bile yaşamadım çok konforlu bir yöntem

slm ekincik kolay gelsin sana.bak uc haftalik olmus bile masallah yavrun.
epidural konusunda benide cok korkutmuslardi ama karari verdikten sonra dogumda aklima bile geelmedi.sonrasindada bende ne bas agrisi ne mide bulantisi nede baska seyler hic bise yok Allaha cok sukur.simdi diyorum keske cok da arastirmasaymisim o zamanlar gereksiz kafaya takmistim bende. birde dogum aninda neler olacagi bilinmiyor,planlandigi gibi olmayabiliyor.doktorlar hamileyi en kolay ve hizli sekidle kurtarmaya calisiyorlar.kendi dogumumdan biliyorum.

bu arada hamilelik gercekten guzel bir duyguymus simdi yavrum dunyada tekmelerine öyle alismisimki ilk iki hafta karnidma hep tekmesini devam hissettim.galiba gezen havaydi:KK1: hamileligimde takip ettim tekme saatlerini gercekten simdide ayni saatlerde uyaniyor yavrum.ve karnimda hik hik hickirik tutardi simdide sik sik hava yutup hickiririk tutmaya devam ediyo.
ctesi tam iki aylik olcak yavrum.bugun Rota asisi oldu ilk asisi.tam 6 kilo olmus boyu 58 cm.darisi sizin yavrulariniza insallah.hayirli dogumlar olsun:nazar:

Selam herkese bugun tam yirmialti haftalik hamileyim. Bir erkek. Sekiz hafta kadardir hissediyorum hareketlerini bebegimin ve cok hareketli. İlk hamileligim. Her sey yolunda gidiyor simdilik. Kucagima alacagim gunu iple cekiyorum. Rabbim her isteyene kolay dogum ve saglikli bebek nasib etsin.

ay dogumdan bir kac ay önce bende öyle dusunuyordum bayan doktoruma dedim epidural icin ne diyorsunuz kafam karisti diye .söylenenleri dogru sekilde uygula hic korkma dedi.bazialri on bes dakikada gelen ikinmayla doguruyor.benim belden gelen sancim o kadar gucluyduki gunduzden basladi aksam onda sinirdaydi.tam zamaninda gitmisim.birde kan testi falan yapilmasi iicn bekledim ona göre epidural uygulaniyor diye.biraz daha gec gitsem tüm sanciyi hissedecktim yani.korkutmus olmayim ama dayanamiycagim bir agriydi.ikinmak icin gelen sanci assada ayri bise.herkesin farkli farkli agri siniri var.doktoruna iyce sor duruma göre degerlendir .epidural yaptirmiycam diye dusunme bence

merhaba canim.kolay gelsin sana.bende ara sira son gunlerde girmeye basladim ama yakinda hic giremiycem gibi geliyo.gunduzleri cok hareketli geciyo ve yapisik geziyoruz :KK1: Solugu disarda aliyorum nefes almaya bende.erkek cocuklarimi böyle oluyo acaba.bu oglan bana iyi form tutturacak seninkide baksana masallah hareketliymis.kendinize iyi bakin.

daha doktorla konuşmadım çok yoruldum şimdiden bel ağrılarım var ayaklarım kocaman şiş bıktım bıktım diye ağlamak istiyorum nasıl geçicek bu 3 hafta

yaklaşık 6 haftam bitti ama çok tedirginim ne yapsam atamıyorum üzerimden

uzun tedavi sonrası hamile kalabildim ve hala inanmakta zorluk çekiyorum...

ben hiç böyle hayal etmemiştim bu piskolojik olabilirmi

hep kötü bişey olacak diye korkuyorum

benim gibi olan varmı napcamı bilmiyorum..

ah canım yaa Allah korusun birşey olucak korkusu hep var ilk zamanlarda da var dı bende şimdide var sonrada olur herhalde

Canım benim her anne adayında bu korku oluyor haklı olarak.Bebeğim iyi mi , sağlıklı mı, kalbi atıyor mu acaba... insanın aklına neler neler geliyor.Ama çok bunları takma ve hamileliğinin tadını çıkar.Rabbim her şeyin hayırlısını bilir , inş. sağlıkla bebeğini kucağına alacaksın...

Canım benim her anne adayında bu korku oluyor haklı olarak.Bebeğim iyi mi , sağlıklı mı, kalbi atıyor mu acaba... insanın aklına neler neler geliyor.Ama çok bunları takma ve hamileliğinin tadını çıkar.Rabbim her şeyin hayırlısını bilir , inş. sağlıkla bebeğini kucağına alacaksın...

teşekkür ederim şu 3 ay bitse inanın rahatlayacağım

doğuma kadar devam etmişti benim korkularım, sen içini rahat tut, iyi düşün iyi olsun

merhaba canim.kolay gelsin sana.bende ara sira son gunlerde girmeye basladim ama yakinda hic giremiycem gibi geliyo.gunduzleri cok hareketli geciyo ve yapisik geziyoruz :KK1: solugu disarda aliyorum nefes almaya bende.erkek cocuklarimi böyle oluyo acaba.bu oglan bana iyi form tutturacak seninkide baksana masallah hareketliymis.kendinize iyi bakin.

sağol canım,sanırım erkek çocukları böyle çünkü arkadaşlar hep erkek çocukları çok hareketli ve yaramaz oluyor,hamileyken dinlen diyorlardı.valla ne diyeyim haklılarmış:KK31:gündüz hep ilgi istiyor,bırakıp hiçbir iş yapamıyorum,ancak uyuduğu zaman o da en fazla 30-45 dk.ama çok şükür gaz sorunu azaldı.sizde kendinize iyi bakın,öpüyoruz ikinizi de..:KK54:

slm ekincik kolay gelsin sana.bak uc haftalik olmus bile masallah yavrun.
epidural konusunda benide cok korkutmuslardi ama karari verdikten sonra dogumda aklima bile geelmedi.sonrasindada bende ne bas agrisi ne mide bulantisi nede baska seyler hic bise yok Allaha cok sukur.simdi diyorum keske cok da arastirmasaymisim o zamanlar gereksiz kafaya takmistim bende. birde dogum aninda neler olacagi bilinmiyor,planlandigi gibi olmayabiliyor.doktorlar hamileyi en kolay ve hizli sekidle kurtarmaya calisiyorlar.kendi dogumumdan biliyorum.

bu arada hamilelik gercekten guzel bir duyguymus simdi yavrum dunyada tekmelerine öyle alismisimki ilk iki hafta karnidma hep tekmesini devam hissettim.galiba gezen havaydi:KK1: hamileligimde takip ettim tekme saatlerini gercekten simdide ayni saatlerde uyaniyor yavrum.ve karnimda hik hik hickirik tutardi simdide sik sik hava yutup hickiririk tutmaya devam ediyo.
ctesi tam iki aylik olcak yavrum.bugun Rota asisi oldu ilk asisi.tam 6 kilo olmus boyu 58 cm.darisi sizin yavrulariniza insallah.hayirli dogumlar olsun:nazar:

canım maş. oğluna,annesi iyi bakmış belliki :nazar:bize doktorumuz rotayı anlattı ama tavsiye etmediğini hatta kendi yiğenlerine de yaptırmadığını söyledi(özel hastane olup orada ücretli yapılmasına rağmen)daha çok ulaşım ve hijyen problemi olan yerlerde güney doğuda falan yapılmasını tavsiye ediyoruz dedi.bizde yaptırmak istemedik.inş doğru karar vermişizdir..

X