- 27 Eylül 2011
- 459
- 0
- 39
- Konu Sahibi berraksuuu
- #5.001
ben de...geceleri aklım hep onda uyuyorum,sabah da erkenden kalkıyorum rahat etsin diye :)
kaçıncı haftatasın sen şimdi 34+5 oldum ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de...geceleri aklım hep onda uyuyorum,sabah da erkenden kalkıyorum rahat etsin diye :)
kaçıncı haftatasın sen şimdi 34+5 oldum ben
34.haftadayız canım yarın kontrol var,bakalım doktorumuz ne diycek
gaz sorunu bizde de başladı ne zor şeymiş yahu çocuğu bi rahat bırakmadı nasıl zorlanıyo yavrucum pratik bi çözümü olan varsa yazsın kızlar
benim ayaklarım çok şiş yürüyemiyorum ve canım yanıyor sen de var mı hiç şişlik
eğer çok ayakta kalırsam şişiyor :/ geceleri de ellerim uyuşuk uyanıyorum
canım maş. oğluna,annesi iyi bakmış belliki bize doktorumuz rotayı anlattı ama tavsiye etmediğini hatta kendi yiğenlerine de yaptırmadığını söyledi(özel hastane olup orada ücretli yapılmasına rağmen)daha çok ulaşım ve hijyen problemi olan yerlerde güney doğuda falan yapılmasını tavsiye ediyoruz dedi.bizde yaptırmak istemedik.inş doğru karar vermişizdir..
gaz sorunu bizde de başladı ne zor şeymiş yahu çocuğu bi rahat bırakmadı nasıl zorlanıyo yavrucum pratik bi çözümü olan varsa yazsın kızlar
bi bitseydi yürüyemiyorum artık
doğum kısmı beni korkuttuğu için bitmesin diyorum ben :)
korkmayin kizlar .en azindan cag ilerledi cesit cesit agri dindirme yöntemleri var.sadece dayanamadignizi söyleyin ben cekerim demeyin,yardime derler.belkide acisiz hemencecik atlatanlardan olcaksiniz.o gun doktora kontrole gittim sancim var diye.aksama dogru sancim basladiignda sirf bana doktorlar daha on gun bile sürer henuz bise yok dediler diye,o sanciyla kalktim yemek yaptim.canim semiz otu cektiydi annem Türkiyeden semiz otu getirdiydi.ariya gitmeden pisirim de yiiyim dediydim .dusunun pisirdim ve yedim.her sancida oturoydum mutfakta gecince devam masa hazirliyodum.aksam saat ona kadar sanci cektim siddetlenince hatta dedim esime bari gidelim agri kesici yaparlar dindirirler acimi dedim.gittimki megerse dogum sancilariymis cektigim yani insan bilmeiynce iste birde doktorlara hep guvenince nerdeyse evde doguracakmisim.
34.haftadayız canım yarın kontrol var,bakalım doktorumuz ne diycek
doktora gittin mi ne dedi ?
doktorumuzun acil işi çıkınca kontrol pazartesine kaldı canım,oğluşu da göremedim :/
tüh :) benimde pazartesi kontrolum bakalım ne dicek :)
özledim minişimi,görcem diye heveslenmiştim ama kaldı maalesef :) neyse inş.ikimiz de güzel haberlerle döneriz pazartesi doktordan