Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

gaz sorunu bizde de başladı ne zor şeymiş yahu çocuğu bi rahat bırakmadı nasıl zorlanıyo yavrucum pratik bi çözümü olan varsa yazsın kızlar

canım maş. oğluna,annesi iyi bakmış belliki :nazar:bize doktorumuz rotayı anlattı ama tavsiye etmediğini hatta kendi yiğenlerine de yaptırmadığını söyledi(özel hastane olup orada ücretli yapılmasına rağmen)daha çok ulaşım ve hijyen problemi olan yerlerde güney doğuda falan yapılmasını tavsiye ediyoruz dedi.bizde yaptırmak istemedik.inş doğru karar vermişizdir..

slm canim.iyi olmaniz güzel. hareketli günlerdeyiz eee,hayirlisi napalim. bebislerimiz iyi olsunda gerisine katlaniriz.
bu rota asisi bizim burada rutin yapilan asilar arasinda hani secenek sansimiz yoktu.basladik bakalim.hic duymamistim hatta bu hastaligi ilk kez hamilelgimde tatilde otelde görev yapan birisi hamileyim diye ustune basa basa bana rotayi anlatmisti ama hic bise anlamamistim.kizi o hastaliga yakalanmis evlerden uzak,ne hastasu oldugu zor bulunmus.mutlaka asi yaptir dediydi ama unuttum gitmisti taa ki asi gunu gelene kadar.yurt disinda yasiyorum belkide dedigin gibi bölgesel bir olaydir.
burda sürekli kontrolde bizim bebisler iki en fazla üc haftada bir kontroldeler. galiba dörüncü aya kadar böyle. hayirlisi olsun yavru
larimiz icin tedbir bizden takdir Allahtan.

gaz sorunu bizde de başladı ne zor şeymiş yahu çocuğu bi rahat bırakmadı nasıl zorlanıyo yavrucum pratik bi çözümü olan varsa yazsın kızlar

canim klasik olcak ama ben eczaneden kimyon melissa rezene ve anasondan olusan granül seklinde olan cayi iciriyorum her gun 50 gr tok karnina.normal cayda aldim sanki hic etki etmedi.granüllü olunca sanki taneleride yuttugu icinmi artik neyse iyi geliyo gercekten.kendinde karisimi hazirliyabilirsin Tüprkiyede taze taze bulmak kolay.hic icinden cikamazsam lefax diye yenidoganlar icin bir suurp var.kendimde ve onda rahatsizlik hissedersem emzirmeden önce ve emzirmeden sonra iki kez veriyorum rahat ediyoruz ikimizde. valla denedim susam yagiyla ayagina ve karnina masaj yapmayi ama siddetli durumlarda pekte ise yaramiyor malesef.

hamis kizlar az kaldi sabr edin zor gercekten.demesi kolay evet bilyiorum ama bu pimpirikli olma durumuda ne kadar yapmayin desemde biliyorum bebislerinizi kucaginiza alana kadar devam edicek.kendim cok pimpirikliydim.Allahim sizleri biran önce yavrulariniza kavustursun kolaylikla insallah

doğum kısmı beni korkuttuğu için bitmesin diyorum ben :)

korkmayin kizlar .en azindan cag ilerledi cesit cesit agri dindirme yöntemleri var.sadece dayanamadignizi söyleyin ben cekerim demeyin,yardime derler.belkide acisiz hemencecik atlatanlardan olcaksiniz.o gun doktora kontrole gittim sancim var diye.aksama dogru sancim basladiignda sirf bana doktorlar daha on gun bile sürer henuz bise yok dediler diye,o sanciyla kalktim yemek yaptim.canim semiz otu cektiydi annem Türkiyeden semiz otu getirdiydi.ariya gitmeden pisirim de yiiyim dediydim .dusunun pisirdim ve yedim.her sancida oturoydum mutfakta gecince devam masa hazirliyodum.aksam saat ona kadar sanci cektim siddetlenince hatta dedim esime bari gidelim agri kesici yaparlar dindirirler acimi dedim.gittimki megerse dogum sancilariymis cektigim:KK1: yani insan bilmeiynce iste birde doktorlara hep guvenince nerdeyse evde doguracakmisim.

selam kızlar..gaz sorunu için naçizane bişeyler yazmak istedim tecrübeli bir anne olarak:KK1::KK1:
oğlumun gaz sancısıyla neredeyse 3 ay uğraştık,,rezene,kimyon vs..zinco damla..hiçbiri kar etmedi:KK43:( sürekli sancılanırdı..belli saatlerde sürekli ağlardı..geceleri taş çatlasın bir saat uyurdum..kısacası çok takılmayın şunu vereyim bunu vereyim..olacaksa oluyor..3 aylıkken az da olsa rahatlıyorsunuz...kuzucuklar iyi olsun da hepsi geçiyor..birde kolik ağlamaları için BUZUKİ ORHAN VE BEYAZ GÜRÜLTÜ işe yaramıştı.google ye yazarsanız buzuki orhan diye melodiler çıkıyor..dinleyip sakinleşir biraz..öptüm hepinizi:KK19:

korkmayin kizlar .en azindan cag ilerledi cesit cesit agri dindirme yöntemleri var.sadece dayanamadignizi söyleyin ben cekerim demeyin,yardime derler.belkide acisiz hemencecik atlatanlardan olcaksiniz.o gun doktora kontrole gittim sancim var diye.aksama dogru sancim basladiignda sirf bana doktorlar daha on gun bile sürer henuz bise yok dediler diye,o sanciyla kalktim yemek yaptim.canim semiz otu cektiydi annem Türkiyeden semiz otu getirdiydi.ariya gitmeden pisirim de yiiyim dediydim .dusunun pisirdim ve yedim.her sancida oturoydum mutfakta gecince devam masa hazirliyodum.aksam saat ona kadar sanci cektim siddetlenince hatta dedim esime bari gidelim agri kesici yaparlar dindirirler acimi dedim.gittimki megerse dogum sancilariymis cektigim:KK1: yani insan bilmeiynce iste birde doktorlara hep guvenince nerdeyse evde doguracakmisim.

umarım benim sancılarım da dayanabilcem kadar olur :/ normal mi yaptın sen canım ?

X