- 7 Şubat 2011
- 221
- 0
- Konu Sahibi berraksuuu
- #4.461
slm kızlar aranızda doğum yapanlar yardımcı olabilirmi,doğum yapalı 1 hafta oldu emzirmeden dolayı yara içindeyim çığlık atıyorum resmen bebeğimi besleyemiyorum moralim çok bozuk...göğüs yaraları ne kadar sürüyo nezaman iyileşicek :2::2::2::2::2::2::2: bildiğiniz formül varmı
2 krem ve en son karbonatla sil dediler ama kızım da çok kuvvetli çekiyo yara yapmasının sebebi omu acaba..aciycak korkusundan kızıma yanaşamıyorum
merhaba canım,öncelikle Allah yardımcın olsun.bende çok çektim krem de sürdüm ama nafile.üstelik emzirmeden önce silmek zorunda kalıyordum her defasında.e zaten küçük olduğu için çenesi çok çabuk yoruluyordu sık sık emdiği için de beni mahfediyordu.sağolsun biri karbonatı söyledi bi çay bardağına az bişey sulandırıp başucuma koydum,her emzirdikten sonra pamuğu batırıp sildim inan iki gün sonra neredeyse hiç ağrısı kalmadı.sen devam et faydasını göreceksin.hem kuvvetli çekmesiyle alakası yok mutlaka oluyormuş.benim de oğlum bi yapışıyordu ki sorma,ama faydasını gördüm ben.seni ve kızını öpüyoruz canım..