Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

evet canım ya.çekirdek aile olduk:) dediğin gibi adam yaşlıydı sanırsam ondan anlamadı

ne guzel ama diymi....tabiki ondan amca yasli akil var mantik var insan delirmedigi surece neden pusetin icine oyuncak bebek koysun ki diymi ama kizzz koysana oglusunun resmini goreyim

ne guzel ama diymi....tabiki ondan amca yasli akil var mantik var insan delirmedigi surece neden pusetin icine oyuncak bebek koysun ki diymi ama kizzz koysana oglusunun resmini goreyim
evet canım çook güzel..ben geliyorum sen gidiyosun:KK43:( net bugün beni delirtecek zaten
bugun ayniseffayi goremedim iyimi ki acaba simdi dogumu yaklisti yaaa merak ediyorum

bugün girmiş canım..son 16:))

HATİCE canım özelden mesaj atamıyorum sana mesaj kutunu boşaltman gerekiyormuş

herkese iyi akşamlar kızlar.bugün oğluşumla gezmedeydik öğlen anneanneye gittik.akşam da babamızla avm ye gittik gezdik bi güzel..bi ara D&R a girdim kitap bakmak için oğlum da arabasın da uyuyordu..eşim itiyor arabayı da..yaşlı amcanın biri de içerde bi koltukta oturmuştu, aaaa dedi oğlumu görünce ben bunu uzaktan görünce oyuncak bebek zannettim canlıymış:KK53::KK53:hakkaten çekiyorum ben ya..bugün kendimi iyice bi kontrol ediyim bi taraflarımda mıknatıs falan var mı diye..manyak mıknatısı gibiyim çekiyorum yani:KK37::KK37:

evet canım çook güzel..ben geliyorum sen gidiyosun:KK43:( net bugün beni delirtecek zaten

bugün girmiş canım..son 16:))

HATİCE canım özelden mesaj atamıyorum sana mesaj kutunu boşaltman gerekiyormuş

merhaba canim,

tamam hemen bosaltiyorum mesaj kutumu :-).

Hakikaten sen cekiyorsun canim ya, demek yasli amca oyuncak bebek zannetti :-), Allahim ya... oglusum simdi uyuyor firsattan istifade foruma girip bakayim dedim...

Ayni sefa nerelerde, onunda dogumu yaklasti sanirim....

merhaba canim,

Hakikaten sen cekiyorsun canim ya, demek yasli amca oyuncak bebek zannetti :-), Allahim ya... oglusum simdi uyuyor firsattan istifade foruma girip bakayim dedim...

aman uyusun maşallah..benimki de uyuyor ama 15 dk uyur uyanır..neyse iyi olsun da idare ediyorum ben..aynisefa iyiydi benim bildiğim sabah yazmıştı..az kaldı evet heyecan doruklarda onda da:))

merhaba canim,

aaa herkezde baglanmis bugun kacirmisim.hatice can sende baglanmissin. iyimisiniz oglunla.alistinmi annelige.anneligin ilk kurali sabir fedakarlik kendi ihtiyacalrini erteleme hatta yok sayma gibi görünüyor.saglik olsun.bu minisler icin deger valla dimi.

bende oglumu özledim,ve cok yoruldum artik hamilelikten.ne koltukta oturabiliyorum ne sandalyede .galiba assaya tam olarak indi,kasikalrimin orda agirligi sikisiyor gibi oluyo oturur vaziyette.ayak uzatma oalyini hic yapamiyorum karnima basinc oluyo yine.yan yatmayi deniyorum.en rahat halim yatakda yatar vaziyette olmak.oda gunduzse tabi.gece agriular bas gösterdigi icin oflaya puflaya uyumaya calisoyrum.saat basi kalkarak tabi.
oglusum cok hareketli.elim butun gun karnimda geziyorum.kafayimi yedim acaba diyorum.hareket ediyo, oglum oglum diyorum.uyurasada niye hareket etmedi acaba diyorum yine karnimis eviyorum.kasintilarim cok fazla.hic baslamiyorum yoksa bir baslarsam garc garc boynumu kasimamla basliyo hersey.özellikle geceleri.assada basinc baya iyi.aci veriyo.hic korkum yok diyodum simdi esime demeye basladim en hayirlisi sezeryanmiydi acaba diye.nasil olcak nasil dogacak.
ya anlamazsam dogum sancisini ayird edemezsem diye.gerci okudum dun bu sancilardan daha farkli belden gelen bir agriymis dogum sancisi.esime diyorum suyum gelirse sen ambulans cagir.arabaylada taxiyle falan gitmeyim.en azindan gunduz olursa özellikle.nolur nolmaz.

kizlar kendinize ve bebislerinize iyi bakin.öpüyorum sizleri :KK49:

aaa herkezde baglanmis bugun kacirmisim.hatice can sende baglanmissin. iyimisiniz oglunla.alistinmi annelige.anneligin ilk kurali sabir fedakarlik kendi ihtiyacalrini erteleme hatta yok sayma gibi görünüyor.saglik olsun.bu minisler icin deger valla dimi.

bende oglumu özledim,ve cok yoruldum artik hamilelikten.ne koltukta oturabiliyorum ne sandalyede .galiba assaya tam olarak indi,kasikalrimin orda agirligi sikisiyor gibi oluyo oturur vaziyette.ayak uzatma oalyini hic yapamiyorum karnima basinc oluyo yine.yan yatmayi deniyorum.en rahat halim yatakda yatar vaziyette olmak.oda gunduzse tabi.gece agriular bas gösterdigi icin oflaya puflaya uyumaya calisoyrum.saat basi kalkarak tabi.
oglusum cok hareketli.elim butun gun karnimda geziyorum.kafayimi yedim acaba diyorum.hareket ediyo, oglum oglum diyorum.uyurasada niye hareket etmedi acaba diyorum yine karnimis eviyorum.kasintilarim cok fazla.hic baslamiyorum yoksa bir baslarsam garc garc boynumu kasimamla basliyo hersey.özellikle geceleri.assada basinc baya iyi.aci veriyo.hic korkum yok diyodum simdi esime demeye basladim en hayirlisi sezeryanmiydi acaba diye.nasil olcak nasil dogacak.
ya anlamazsam dogum sancisini ayird edemezsem diye.gerci okudum dun bu sancilardan daha farkli belden gelen bir agriymis dogum sancisi.esime diyorum suyum gelirse sen ambulans cagir.arabaylada taxiyle falan gitmeyim.en azindan gunduz olursa özellikle.nolur nolmaz.

canim bu donemlerde boyle stresli panik olman cok normal....bak bnm dogumdan once suyum patladi iannki suyun patladikdan bir saat sonra dogum yaparsin bnde cok stresliydim hatda yalanci sancilar vurdugunda elim ayagim dolaniyordu bir birine suyum patlamasina ragmen okadar cok soguk kanliydim ki esim bnden daha panikdi onceden esime surekli soylemem ragmen valizi unutma diye ben hatirlattim kol cantami bile taktim bindik arabamaza gule eglene muzik dinleye dinleye gitmistik bnm ama sancim yoktu belki sende olabilir merak etme suyun patlasa bile firt diye gelmez emin ol....yalanci sancinin anlamanin en iyi yolu sancin geldiginde yer degistirmen veya pozisyonunu egerki kesildiyse yalanci devam ediyorsa hala gercek....korkma dogumdan hastaneye gittginde ilgi bekleyecek seni seni sakinlestirecekler emin ol n hayirlisi neyse senin ve bebegin icin oyle biir dogum olsun....bu arada egerki sezeryan olursa son dakikada mutlaka epidural anestezi ile sezeryan yaptir narkozlu degil....

ne kadarlık oldun,ama bide şöye düşün senin sağlığın yerinde olmasa kim bakar ona hele bide doğumun yaklaştıkça neler geliyo aklına benim 3 ay var ama hergün kabuslar görüyorum bana bişey olsa kim bakar bebeğime ölümden hiç korkmamıştım bide böyle düşün. şuan senin sağlığın daha önemli.allah herşeyin hayırlısını versin

6. ayıma girmeme 1 hafta kaldı.Tabi orası öle ama kendimden önce bebeğimi düşünmem lazım eğer böbreğimdeki şişkinliğin bebeğime zararı yoksa ağrılara dayanıcam mecbur onu riske atamam ama böbreğimdeki sorun bebeğimi etkiliyosa risklide olsa tedavi olmak zorundayım inşallah bebeğimi etkilemez ben bi şekilde dayanırım ağrılarıma.

amin canım ALLAH HERKESE SAĞLIK SİHAT VERSİN.

cok gecmis olsun ttatlim...insallah yoktur merak etme bebegine allahin iziniyle seninle....oyle yada boyle illaki caresini bulmak zorundalar...takmamaya bak....en son care dogum yapana kadar hastanede gozetim altinda hamileligini surdurur sonrada bebisini alip evinize donersiniz....

saol cnm inşallah herşey yoluna girer 15 gün sonra kontrole gidicem bakalım inşallah bebeğim büyüdüğü için ağrım vardır

selam kızlar, herkesler iyi maşallah... biz de iyiyiz hafta sonu kontrolümüz var bakalım ne kadar kilo almış oğlum...

saol cnm inşallah herşey yoluna girer 15 gün sonra kontrole gidicem bakalım inşallah bebeğim büyüdüğü için ağrım vardır

insallah oyledir ama genelde de oyle oluyor bu donemlerden sonra sikayetler basliyor bebek buyudukce kemik yapilari genisledikce darbeleri ve hareketleri daha sert oluyor belkide sebebi budur relaks olmayi deneki bebegin rahat olsun

aynisefacim gunebkncim bugun goremedim sizleri gozlerim aramadi desem yalan olur esim mac izliyor offf kizimda uyuyor canim sikiliyor:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

aynisefacim gunebkncim bugun goremedim sizleri gozlerim aramadi desem yalan olur esim mac izliyor offf kizimda uyuyor canim sikiliyor:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

selam canım..oğlum bugün çok huysuz daha yeni uyudu sabah beri:KK43:( gaz sancısı tekrar başladı anlamadım gitti..neden huysuz ki:44:

iyi aksamlar kizlar.bebislerinizde sizde iyiyisniz umarim.Tunacigimiz biraz rahatsizmis ama duzelir annesi napican iste.aglaiya agliya yoruluyorlar yazik.bakalim biz napicaz.

biz bugun doktordaydik teyzeleri.kontrolumuz vardi.oglum neyse bir tehlike arz etmicekmis.Allah bilir ama görünen henüz bir erken dogum olayi yok gununde gelcek buyuk ihtimal diyo.3.500 gr 49 kilo olmus.annesinin belinin yaninin ayrildigi kadar var.kendimde 83 kilo olmusum.tam 20 kilo almisim.benim icin cok fazla ama doktor diyo sorun yok uzun oldugun icin boyuna göre hersey gayet normal.bebegnide hala son dakika bir duurm olmazsa normal dogum yapabilceksin,bacak yapim uygunmus falan filan dedi.bakalim Allah nasil ksimet ederse.assagi agrilarda malum cok var ama acilmam yokmus sadece biraz yumusamis.ama henuz kapali diyo.

yarin devam yazisiriz.evde olurum buyuk ihtimal.yoruldum bugun cok.evanurcum önerilerini okudum.cok saol.panige gerek yok yani diyosun,.aslinda yoktuda su son gunlerdeki degsik tipteki agrilar dusundurmeye basladiydi.öpüorum sizi bebisleirnizi kizlar.

Gunebkncim bebekler tipki nie cicek gibidir bir bakarsin cok iyiler iki dk scinde huysuzlasirlar gaz sancisi oldu diyorsun gecse bile aksama kadar miz miz olurlar mérak etme duzelir

Aynisefacim tabikide panic yapma bak erken dogumda Sz konusu degilmis genelde erkek bebekler guninde veau sonrasi dogarlar cogu Boyle artik geliyor zamanin oglusunu doya doya koklyacn

selam kızlar, dünden beri karnımda acayip bi hassasiyet var, yürürken sanki karnım aşağı inecekmiş gibi geliyo, psikolojik herhalde

merhaba canım,Allah kolaylık versin.son dönemleri çok zor gerçekten.bi taraftan bebişin heyecanı bi yandan vücudunun ağırlaşması.ama sonrasında da durum çok farklı değil yine uyuyamıyorsun hatta doğru dürüst yemek bile yiyemiyorsun:KK31:tek farkı bebişin kollarında oluyor ve o mutlulukla hepsi vız geliyor:KK9:ben de doğum konusunda evanura katılıyorum sezeryan olursa mutlaka epidural ol bebişini ilk sen gör,o anın mutluluğu bambaşka.kendine dikkat et.öpüyoruz..

X