aaa herkezde baglanmis bugun kacirmisim.hatice can sende baglanmissin. iyimisiniz oglunla.alistinmi annelige.anneligin ilk kurali sabir fedakarlik kendi ihtiyacalrini erteleme hatta yok sayma gibi görünüyor.saglik olsun.bu minisler icin deger valla dimi.
bende oglumu özledim,ve cok yoruldum artik hamilelikten.ne koltukta oturabiliyorum ne sandalyede .galiba assaya tam olarak indi,kasikalrimin orda agirligi sikisiyor gibi oluyo oturur vaziyette.ayak uzatma oalyini hic yapamiyorum karnima basinc oluyo yine.yan yatmayi deniyorum.en rahat halim yatakda yatar vaziyette olmak.oda gunduzse tabi.gece agriular bas gösterdigi icin oflaya puflaya uyumaya calisoyrum.saat basi kalkarak tabi.
oglusum cok hareketli.elim butun gun karnimda geziyorum.kafayimi yedim acaba diyorum.hareket ediyo, oglum oglum diyorum.uyurasada niye hareket etmedi acaba diyorum yine karnimis eviyorum.kasintilarim cok fazla.hic baslamiyorum yoksa bir baslarsam garc garc boynumu kasimamla basliyo hersey.özellikle geceleri.assada basinc baya iyi.aci veriyo.hic korkum yok diyodum simdi esime demeye basladim en hayirlisi sezeryanmiydi acaba diye.nasil olcak nasil dogacak.
ya anlamazsam dogum sancisini ayird edemezsem diye.gerci okudum dun bu sancilardan daha farkli belden gelen bir agriymis dogum sancisi.esime diyorum suyum gelirse sen ambulans cagir.arabaylada taxiyle falan gitmeyim.en azindan gunduz olursa özellikle.nolur nolmaz.
kizlar kendinize ve bebislerinize iyi bakin.öpüyorum sizleri