Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

selam herkese.umarım herkes iyidir.ben deli olmak üzereyim.oğlumun pişikleri yine arttı..drun her dediğini yaptım.verdiği her ilacı saati saatine sürdüm.zeytinyağını bile denedim.neredeyse her gün banyo yaptırıyorum.sadece pamuk ve suyla siliyorum.ıslak mendil bile kullanmıyorum..yarım saatte bir neredeyse değiştiriyorum.asla bekletmiyorum.ama yok yok yok.geçmedi.akşam yine dr a götürdük bizde.dr çok alerjik diye oluyor geçer korkma ben daha beterllerini gördüm diyor.ama gel de bana anlat bunu.dün birde su ile karıştırılan sarı bi karışım verdi dr.şimdi de onu sürüyoruz..deliricem ..aciz kaldım.yavrum orada kıpkırmızı ben bişey yapamıyorum.yapıyorum da düzelmiyor daha doğrusu..her açtığımda içim cızlıyor..sanki benim suçum gibi..elimden bişey gelmemesi sinirlendiriyor beni:KK43:(
lütfeeen düzelsin oğlum Allahım.ağlamasın.:KK43::KK43::KK43:

selam herkese.umarım herkes iyidir.ben deli olmak üzereyim.oğlumun pişikleri yine arttı..drun her dediğini yaptım.verdiği her ilacı saati saatine sürdüm.zeytinyağını bile denedim.neredeyse her gün banyo yaptırıyorum.sadece pamuk ve suyla siliyorum.ıslak mendil bile kullanmıyorum..yarım saatte bir neredeyse değiştiriyorum.asla bekletmiyorum.ama yok yok yok.geçmedi.akşam yine dr a götürdük bizde.dr çok alerjik diye oluyor geçer korkma ben daha beterllerini gördüm diyor.ama gel de bana anlat bunu.dün birde su ile karıştırılan sarı bi karışım verdi dr.şimdi de onu sürüyoruz..deliricem ..aciz kaldım.yavrum orada kıpkırmızı ben bişey yapamıyorum.yapıyorum da düzelmiyor daha doğrusu..her açtığımda içim cızlıyor..sanki benim suçum gibi..elimden bişey gelmemesi sinirlendiriyor beni:KK43:(

a.s. canim,

kendi adima iyi olmaya calisiyorumda beceremiyorum bir türlü, hala gribi atlatamadim, burnum tikaniyor yine, cok yoruldum gercekten, her yerimin agrimasindan falan...

Canim tuna´nin pisiklerine üzüldüm ya, canim benim - seni cok iyi anliyorum, gördükce senin canin daha cok yaniyor.. alerjik olsada bu kadar cok etkilermiymis ya ben anlamiyorum...doktor ona göre bisey vermeli aslinda...Senin elinden geleni yaptigini biliyorum..

Rabbim tuna´ya, bana ve benim gibi hasta olanlara acil sifalar versin insallah...

cnm mrb...nasılsın??bak sana niveanın pişik önleyici kremini önerebilirim...benim kızımda da pişik var ama hafif....her altını açtığımda kremini sürüyorum...altı ıslandığında krem sayesinde vücuda temas etmiyor ıslaklık..bir dene istersen.

a.s. canim,

kendi adima iyi olmaya calisiyorumda beceremiyorum bir türlü, hala gribi atlatamadim, burnum tikaniyor yine, cok yoruldum gercekten, her yerimin agrimasindan falan...

Canim tuna´nin pisiklerine üzüldüm ya, canim benim - seni cok iyi anliyorum, gördükce senin canin daha cok yaniyor.. alerjik olsada bu kadar cok etkilermiymis ya ben anlamiyorum...doktor ona göre bisey vermeli aslinda...Senin elinden geleni yaptigini biliyorum..

Rabbim tuna´ya, bana ve benim gibi hasta olanlara acil sifalar versin insallah...
canım maalesef çok hassasmış herşeyden etkileniyormuş:KK43:3 ayrı dr a götürdük hepsi aynı şeyi söyledi.ankaranın en iyi çocuk dr u bi tanesi o da öyle dedi.bekliyorum geçmesini.az önce yine pansuman yaptım rahatladı uyuyor kuzum..
sanada çok geçmiş olsun canım.senin grip baya uzun sürdü ya.inşallah Rabbim dediğin gibi her hastaya acil şifa verir.
cnm mrb...nasılsın??bak sana niveanın pişik önleyici kremini önerebilirim...benim kızımda da pişik var ama hafif....her altını açtığımda kremini sürüyorum...altı ıslandığında krem sayesinde vücuda temas etmiyor ıslaklık..bir dene istersen.
iyiyim canım.sen ve minik prenses nasıl?niveanın ki bize pek kar etmiyor maalesef güzelim.denedim onuda.oğlum uyanıyor benden bu kadar:) öptüm ikinizi de,

kızlar selam, cumartesi gecesi hırsız şokuyla uyandık. ofise hırsız girmiş 2 laptopumu da çalmış. yeni laptop almak zorunda kaldım, bebişe harcayacağım parayı laptopa vermek zoruma gitti walla,...

selam güzel annisler,

topigimiz baya sessiz kalmis bugün ya??? Nerde herkes, galiba nazar oldu topigimiz...

Hepiniz iyisiniz insallah...oglusumla öpüyoruz sizi :KK54::KK54::emir_bebek::nazar:

merhaba diyorum ama kimsecikler yok yine.biz iyiyiz çok şükür,yani ağırlaşmayı,uykusuzluğu ve nefes nefese dolaşmayı saymazsak .pazartesi kontrolümüz vardı herşey yolunda şimdilik sadece doğum tarihimizi 7-8 mart olarak değiştirdi drumuz. eğer oğluşum daha erken gelmeye kalkmazsa:KK1:.açıkçası en çok bundan korkuyorum,eşim ilçede çalışıyor ve yaklaşık 1 saat sürüyor gelmesi ben ne yaparım o gelene kadar:18: Allahım sen yardım et.haftaya salı son kontrolümüz var galiba.Allah hepimizin yardımcısı olsun.ha bu arada hastalara çok geçmiş olsun.gunnur 2010 Allah analı babalı büyütsün inş.adıyla yaşasın:nazar:..

MUHTEMEL DOĞUM TARİHİ -CİNSİYETİ

evanur........................................ 17 Kasım -Asya
gunnur2010................................ 21 Aralık -Alissa
gunebkn..................................... 29 Aralık -Tuna
berraksuuu.................................. 18 şubat -Nehir
Minnasu..................................... 28 Şubat -kız
troubled..................................... 7-8 Mart -erkek
HaticeCan................................... 26 Mart -erkek
eisik...........................................26 Mart-kız
bernysıta....................................14 Nisan-
aynisefa......................................26 Nisan - erkek
ekincik....................................... 2 Haziran -erkek
hacettepeli4807.......................... 5 Haziran -
glsh-arikan................................. 29 Temmuz -
nutella61................................... 30 Temmuz -erkek
e2burner.................................... 4 Ağustos -
huris33...................................... 9 Ağustos-
piXie86...................................... 9 Ağustos-
zammbak................................... 11 Ağustos -
IIFaToShII.................................. 12 Ağustos -
-Bertaraff................................... 16 Ağustos-
tulll............................................ 17 Ağustos -
sederk....................................... 19 Ağustos-
s&r ........................................... 23 Ağustos-
ayen1986 .................................. 30 Ağustos-
nursavaskan............................... ............ -erkek
angel25...................................... ...........................
icetea17..................................... ............................
sakaar....................................... ............................
cırkınordekyavrusu....................... ............................
baska-basak............................... ............................
sirinatike.................................... ............................
yuksel84.................................... ............................
Sedda89.................................... ............................
dilniya....................................... ............................
serkan-deniz............................... .............................
evlimutlu00................................. ............................
onlymine.................................... ............................
Ceydaerhan................................ ............................
-ELA-06..................................... ...........................
HanımeliHH................................ ............................
fabor........................................ .............................
yasemin061............................... .............................
GamseliM.................................. .............................
elifoyku..................................... ............................
vizon......................................... ............................
zeytinn...................................... ............................
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

merhaba diyorum ama kimsecikler yok yine.biz iyiyiz çok şükür,yani ağırlaşmayı,uykusuzluğu ve nefes nefese dolaşmayı saymazsak .pazartesi kontrolümüz vardı herşey yolunda şimdilik sadece doğum tarihimizi 7-8 mart olarak değiştirdi drumuz. eğer oğluşum daha erken gelmeye kalkmazsa:KK1:.açıkçası en çok bundan korkuyorum,eşim ilçede çalışıyor ve yaklaşık 1 saat sürüyor gelmesi ben ne yaparım o gelene kadar:18: Allahım sen yardım et.haftaya salı son kontrolümüz var galiba.Allah hepimizin yardımcısı olsun.ha bu arada hastalara çok geçmiş olsun.gunnur 2010 Allah analı babalı büyütsün inş.adıyla yaşasın:nazar:..
amaninn 2 hafta kalmış hadi bakalım umarım herşey yolunda gider, ben de hafta sonu 26. haftaya giricem 30 lu haftalar yaklaştıkça heyecanlanıyorum

slm cnm bende 23 günlük anneyim ve ayni dertten benim de başim belada bende neler neler yaptım geçmiyo pişigi ama eşim eczaneden bi krem almiş o tam geçirmadi ama acisini aldı biraz istersen dene 20tl sudocrem

kızlar selam, cumartesi gecesi hırsız şokuyla uyandık. ofise hırsız girmiş 2 laptopumu da çalmış. yeni laptop almak zorunda kaldım, bebişe harcayacağım parayı laptopa vermek zoruma gitti walla,...
slm cnm çok geçmiş olsun.. cana gelecegine mala gelsin bebegine sadaka olsun boşver

selam güzel annisler,

topigimiz baya sessiz kalmis bugün ya??? Nerde herkes, galiba nazar oldu topigimiz...

Hepiniz iyisiniz insallah...oglusumla öpüyoruz sizi :KK54::KK54::emir_bebek::nazar:

slm kizlar.hafta sonu giremedim ama cogunlukda girememis galiba.sükür iyiyiz oglumla.dediginiz gibi nefes daralmalarini,uykusuzluklari mide yanmalarini saymassak.bugun oglumun kontrolundeydik.oglum koccamannn olmus teyzeleri.1740 gr boyuda 42 cm olmus.kuccuk müccük dediler ama oglum herkezleri duydu galiba.masallah :nazar:
simdilik erken dogum riskim yokmus.hersey iyi gidiyor dedi.hastane tavsiyesinde bulundu.simdi hastane gezcem.hastaliktan yorgunluktan gezemediydim.
bu arada mide yanmasina karsi cig patatesin suyunu iciyordum.dr yudum yudum süt icmeye calis patatesi unut iyi degil dedi.cig sebze diye.aklinizda bulunsun.ama ne kadarda iyi geliyordu.sayesinde iki gece guzel uyumustum.:KK14:

sevgili troubled doguma ne kadar az kaldi.7 si sekizide dedigin gibi hafta icine denk geliyo.esin konusudna insallah problem yasamazsin ama sen her ihtimale karsi akraba yoksada bari konu komsudan varsa samimi olmasanda hafif duyur nolur nolmaz ihtiyacin olur belki.en azindan taxi cagirmaya taxiye kadar cantani tasimaya yardim ederler.
bu arada agrilarin son zamanlara dogru dahami artti yoksa henuz bir degisiklik yok en son aylardaki yogun agrilarmi merak ettim.

günebkncim umarim bebisin benim okuduugm su zamanlara kadar iyilesmistir.valla aynisi minik yigenime olmustu.ciger gibiydi.umarim sebep bulunur ve biran önce iyilesir.ne kadar iyilessede devam etmesini tetikliyen biseler var demek.cok uuzn sürdü.Allahim bebisinede sanada guc kuvvet versin.iyi olsun bir an önce. bilmislik olmasinda bi kac gun bir süre sadece sadece haslanmis patates pirinc hani sütlac türü ye bari.belki yedigin en basits eye bile hassastir oglusunun pottusu.benim ailemdede var ben dahil cildi cok hassas insanlar.bakalim yavrum nasil olcak.bana cekmez insallah.:KK50:

Selam kizlar bu aralar kizim cok hasta salgin var grip oldu yavrum uc gunden beri atesi cok yuksek bugun 40.5bile buldu fitil ve yaninda agri kesiciceler kullanmama ragmen uc gun cektik sesi kisildi yemk yemiyor bnde grip oldum raziyim Bnm olsunda yavrumun olmasin anca iki saat once dustu norml du anda insaalh cikmaz birdaha bn cok yorgunum bitkinim uykusuz kalmkdn degilde cok aci cekti su anda bile kisik sesi

amaninn 2 hafta kalmış hadi bakalım umarım herşey yolunda gider, ben de hafta sonu 26. haftaya giricem 30 lu haftalar yaklaştıkça heyecanlanıyorum

evet canım bayağı az kaldı,heyecan dorukta.inan zaman su gibi akıp gidiyor yaşadığın günün tadını çıkarmaya çalış.bi bakarsın zamanı gelmiş.ha bu arada hırsızlık olayına çok üzüldüm geçmiş olsun canım inş en yakın zamanda yakalanırlar,sakın üzülme..

slm kizlar.hafta sonu giremedim ama cogunlukda girememis galiba.sükür iyiyiz oglumla.dediginiz gibi nefes daralmalarini,uykusuzluklari mide yanmalarini saymassak.bugun oglumun kontrolundeydik.oglum koccamannn olmus teyzeleri.1740 gr boyuda 42 cm olmus.kuccuk müccük dediler ama oglum herkezleri duydu galiba.masallah :nazar:
simdilik erken dogum riskim yokmus.hersey iyi gidiyor dedi.hastane tavsiyesinde bulundu.simdi hastane gezcem.hastaliktan yorgunluktan gezemediydim.
bu arada mide yanmasina karsi cig patatesin suyunu iciyordum.dr yudum yudum süt icmeye calis patatesi unut iyi degil dedi.cig sebze diye.aklinizda bulunsun.ama ne kadarda iyi geliyordu.sayesinde iki gece guzel uyumustum.:KK14:

sevgili troubled doguma ne kadar az kaldi.7 si sekizide dedigin gibi hafta icine denk geliyo.esin konusudna insallah problem yasamazsin ama sen her ihtimale karsi akraba yoksada bari konu komsudan varsa samimi olmasanda hafif duyur nolur nolmaz ihtiyacin olur belki.en azindan taxi cagirmaya taxiye kadar cantani tasimaya yardim ederler.
bu arada agrilarin son zamanlara dogru dahami artti yoksa henuz bir degisiklik yok en son aylardaki yogun agrilarmi merak ettim.

günebkncim umarim bebisin benim okuduugm su zamanlara kadar iyilesmistir.valla aynisi minik yigenime olmustu.ciger gibiydi.umarim sebep bulunur ve biran önce iyilesir.ne kadar iyilessede devam etmesini tetikliyen biseler var demek.cok uuzn sürdü.Allahim bebisinede sanada guc kuvvet versin.iyi olsun bir an önce. bilmislik olmasinda bi kac gun bir süre sadece sadece haslanmis patates pirinc hani sütlac türü ye bari.belki yedigin en basits eye bile hassastir oglusunun pottusu.benim ailemdede var ben dahil cildi cok hassas insanlar.bakalim yavrum nasil olcak.bana cekmez insallah.:KK50:

maşallah oğluna canım :nazar: zaten asıl son haftalarda kilo alıyolar.benimkine de dr normal diyodu ama babası pek memnun değildi,oğluşumun çok ağırına gitmiş olmalı ki hırs yaptı:KK9:şimdi 2 hafta ilerde görünüyo.pazartesi 3400gr dı,dr en kötü ihtimalle 3800 doğar diyo.hatta iki kez kan şekerimi ölçtürmemi istedi ne olur ne olmaz diye bebek kilolu olunca.şimdi de tatlı vetuzlu yememeğe dikkat et dedi.
yani bunları takma kafana asıl bundan sonrası önemli.evet doğuma az kaldı.eşim izin alabilir sıkıntı olmaz tabi vaktinden önce gelmezse.zaten doğumdan önce ablam gelecek ama bari o gelene kadar bi aksilik çıkmasa.komşuların haberi var ama evden biri gibi olmaz tabi.ağrılarım çok değil aslında,daha doğrusu çok ayakta kalınca belim ve bacağım ağrıyor.ama geceleri rahat uyuyamıyorum,lavabo seferlerimiz de cabası..

Selam kizlar bu aralar kizim cok hasta salgin var grip oldu yavrum uc gunden beri atesi cok yuksek bugun 40.5bile buldu fitil ve yaninda agri kesiciceler kullanmama ragmen uc gun cektik sesi kisildi yemk yemiyor bnde grip oldum raziyim Bnm olsunda yavrumun olmasin anca iki saat once dustu norml du anda insaalh cikmaz birdaha bn cok yorgunum bitkinim uykusuz kalmkdn degilde cok aci cekti su anda bile kisik sesi

üzüldüm canim ya cok cok gecmis olsun.minicigim derdinide anlatamaz.anne olmak en güzel duyguymus ama bebislerle ilgili böyle haberler olmasa :nazar::nazar::nazar:

maşallah oğluna canım :nazar: zaten asıl son haftalarda kilo alıyolar.benimkine de dr normal diyodu ama babası pek memnun değildi,oğluşumun çok ağırına gitmiş olmalı ki hırs yaptı:KK9:şimdi 2 hafta ilerde görünüyo.pazartesi 3400gr dı,dr en kötü ihtimalle 3800 doğar diyo.hatta iki kez kan şekerimi ölçtürmemi istedi ne olur ne olmaz diye bebek kilolu olunca.şimdi de tatlı vetuzlu yememeğe dikkat et dedi.
yani bunları takma kafana asıl bundan sonrası önemli.evet doğuma az kaldı.eşim izin alabilir sıkıntı olmaz tabi vaktinden önce gelmezse.zaten doğumdan önce ablam gelecek ama bari o gelene kadar bi aksilik çıkmasa.komşuların haberi var ama evden biri gibi olmaz tabi.ağrılarım çok değil aslında,daha doğrusu çok ayakta kalınca belim ve bacağım ağrıyor.ama geceleri rahat uyuyamıyorum,lavabo seferlerimiz de cabası..

insallah hersey yolunda gider canim.ablanda geliyormus cok sanslisin yine.
benim esimde neyseki önceden izine ayrilcak.annemde geliyor ama beklenen dogum tarihinden iki gun önceye bileti,ya yetisemeezse diye panik yapiyordum.neyseki gecen gun kontrolde doktorum erken dogum ihtimali yok dedi simsiki kapalisin kordonlardan kan transferide normalmis.gebelik zehirlenmesi ihtimalimde yokmus yani.biraz rahatladim.esim yanimda olcak ama hem panik birisi hemde hastane seciyor surasi iyi burasi iyi degil diye.sectigi iyi hastaneler ya uzak semtlerde yada baska sehirlerde :KK1:diyorum nasil yetistircen.zaten dogumda gidiyosun merdiven in cik az yürü falan diyolar diyo.hemen dogurmuyosunki diyor.o zamana yetisiriz diyo :KK1::KK1: haaa dedim dogum sancisi tuttumu benden cok sen heycanlancan,ben sana guvenemem dedim.Günebkn arkadasi anlattim.kizcagiz dogum sancisiyla kapiyi kendi kilitlemisde cikmislar evden die.öle teoride oldugu gibi olmuyoda iste bakalim. o yuzden annem önceden olsun istiyorum.ptraikde kadinlar daha soguk kanli galiba.
simdi senin dogum hikayeni beklyioruz heycanla.Allahim kolaycacik kavusturur sizi insallah.

sevgili günebkn nasil oldu Tunacigimiz?umarim rahatlamistir yavrucun:emir_bebek:

Hatice cancim sen nasilsin.oglusunla nasil gidiyor son haftalar?dün gece iki kez ayagima siddetli kramp girdi.öldüm dirildim sanki.magnezyumda aliyorum ama evde kalmamisti suyumuz ,az ictim ya ondan yada gece üstü acik yatiyorum ara ara yorgan atma olaylarim basladi.
tatli oglumun hareketlerii olmasa yordu artik hamilelik.yuruyusede cikmyiorum.kis sert gecti yuzmeyede gidemedim.burnumu bile cikartmak istemyiorumki disari.Haftada iki kere bulusmam var oraya gidyorum sohbete dil üzerine.onun disinda hafta sonu ara ara esimle alisveris oalylari.o kadar.13 kilo almisim toplam .doktorum normal dedi boyuna posuna göre iyisin.rahat ol dedi.ama acayip tembelim yaaaaa:KK14:

sevgili günebkn nasil oldu Tunacigimiz?umarim rahatlamistir yavrucun:emir_bebek:

Hatice cancim sen nasilsin.oglusunla nasil gidiyor son haftalar?dün gece iki kez ayagima siddetli kramp girdi.öldüm dirildim sanki.magnezyumda aliyorum ama evde kalmamisti suyumuz ,az ictim ya ondan yada gece üstü acik yatiyorum ara ara yorgan atma olaylarim basladi.
tatli oglumun hareketlerii olmasa yordu artik hamilelik.yuruyusede cikmyiorum.kis sert gecti yuzmeyede gidemedim.burnumu bile cikartmak istemyiorumki disari.Haftada iki kere bulusmam var oraya gidyorum sohbete dil üzerine.onun disinda hafta sonu ara ara esimle alisveris oalylari.o kadar.13 kilo almisim toplam .doktorum normal dedi boyuna posuna göre iyisin.rahat ol dedi.ama acayip tembelim yaaaaa:KK14:

daha iyi canım sağol.çarşamba günü yine dr a gidicez ama kontrol için.salı günü de 2 aylık aşımız var.o krampları çok iyi bilirim.sakat kaldım sanardım..ağrıdan uyuyamazdım.magnezyum ve kalsiyum tabletlerini alınca rahatlıyordum biraz bende.bende eve hapsoldum.kış çetin geçiyor ya bu sene.oğlum da malum daha çok küçük.ama baya bunaldım..bi ara babamız bizi gezmeye götürecek ama ben çok bunaldım diye:KK16::KK16:oğluşumla gezmek nasılmış bakalım:))bende toplamda 13 kilo almıştım.şu anda hiç kalmadı.sadece hafiften bi göbek var. o da bir kaç aya inermiş.böyle işte canım.oğlunu ve seni öpüyoruz oğluşumla:)

Son düzenleme:

merhaba canim,
hamd olsun canim daha iyiyim. Oglusumda iyi sükür teyzesi, hareketlere aynen devam. Asil sen nasil oldun, gecti biraz gribin?? Ayaga giren kramplari bilmem mi, cok can yakiyor... bende sanki bacagima bicak saplamislar gibi bagirarak kalkiyordum uykudan.. sükür magnezyum icmeye baslayali, baya azaldi. Dogumdan sonrada devam etmem gerekir, cünkü benim hamilelikten öncede oluyordu böyle kramplarim.

Yorgansiz yatma olayi bende baya oldu baslayali, gece lavabodan gelip öylece kivriliyorum yataga, hareket etmeden, yorgani falan örtemiyorum :-)), sonra bir ara örtüyorum. Simdilerde ise oturup kalkarken falan agrilarim artti. Birde canim hic bisey yapmak istemiyor, hamilelik gercekten güzel ama bir o kadarda yorucu birsey...

Insallah sag salim dogumuda yapariz, yakinda bebislerimizden bahsederiz...

=========================

Günebkn canim,

sen nasilsin, oglusun nasil oldu??? Pisikleri gecti insallah??? Öpüyorum canim kocaman sizi... güzel haberlerini bekliyorum insallah... Allaha emanet olun...

merhaba canim,
hamd olsun canim daha iyiyim. Oglusumda iyi sükür teyzesi, hareketlere aynen devam. Asil sen nasil oldun, gecti biraz gribin?? Ayaga giren kramplari bilmem mi, cok can yakiyor... bende sanki bacagima bicak saplamislar gibi bagirarak kalkiyordum uykudan.. sükür magnezyum icmeye baslayali, baya azaldi. Dogumdan sonrada devam etmem gerekir, cünkü benim hamilelikten öncede oluyordu böyle kramplarim.

Yorgansiz yatma olayi bende baya oldu baslayali, gece lavabodan gelip öylece kivriliyorum yataga, hareket etmeden, yorgani falan örtemiyorum :-)), sonra bir ara örtüyorum. Simdilerde ise oturup kalkarken falan agrilarim artti. Birde canim hic bisey yapmak istemiyor, hamilelik gercekten güzel ama bir o kadarda yorucu birsey...

Insallah sag salim dogumuda yapariz, yakinda bebislerimizden bahsederiz...

=========================

Günebkn canim,

sen nasilsin, oglusun nasil oldu??? Pisikleri gecti insallah??? Öpüyorum canim kocaman sizi... güzel haberlerini bekliyorum insallah... Allaha emanet olun...

iyiyiz canım çok şükür.pişikler tam geçmese de daha iyi.bende bu ara çooook yoğunum misafirler geliyor bebek görmey.dün akşamda misafir vardı bugünde.hele bugün gelenler tam 10 kişiydi.yorgunluktan bittim.mevlüt yapmadım sevmediğim için.birde mevlüt yapsam sadece kadınlar gelir sonra kocalarını alıp bi daha gelmeye kalkarlar diye korktum:KK53::KK53:bu arada cuma günü ilk defa oğlum ben ve eşim dışarıya gezmeye gittik:KK16::KK16:mağazaları dolaştık alışveriş merkezinde biraz değişiklik oldu çok bunalmıştım:)

oğluma ponponlu şapka aldım ankaranın soğuğunda üşümesin diye.oğlumda baya mutlu oldu dışarı çıktığına etrafı inceledi baya.böyle işte.bende seni oğluşunu öpüyorum.kocaman.bu arada bugün gelen misafir kadın oğlumun ismine mana buldu:KK4::KK4:neden eşimin babasının ismini koymamışız?babanın ismini söyleyin gitsin diyor eşime..eşimde biz buna karar verdik kimse karışamaz biz bunu beğendik dedi:))sinir oldum.

X