- Konu Sahibi berraksuuu
- #4.201
çook geçmiş olsun canım.Allah şifa versin...bizde 2. aşımızı olduk dün..dünden beri huzursuz oğlum.uyku da uyumuyo.sabah beridir yeni uyuduselam herkese....
yazamadim gunlerden beri anca firsatim oldu kizim grip olmustu sukur ki atesi dustu ama oksuruk devam ediyor suruplarda fayda etmedi bnde en son care olarak keciboynuzu pekmezi verdim memesine az bir sey bandirdim tam olarak gecmesede yine de baya etkisini gordum yavrum anca kendine gelemeye basladi inaninki bes kilo vermisim bir bucuk hafta da huyu da birden degisti kucagimdan biraktigim anda agliyor cok kotu ne gece nede gunduzumuz vardi aman iyi olsunda raziyim herseyine okumaya calistim gecmisi herkes iyi gibi gorunuyor kendinize iyi bakin vakit buldukca girmeye calisirim
canim canim.yavrular dogduda asilarida basladi ne diyimki.kendim igneden korkardim yavrumu nasil götürcem bilemiyorum.
birde söylemeden gecemicem.bu isim konusunda nedense herkezde bir yorum yapma meraki var.birde olumsuz yapanlara ne diyecegimi bilemiyorum.bise diyipde anlyicagi olsa zaten öle sinir sinir konusmazlar.benim ablam bile kayinbabanin adini koymicakmisiniz diye.yoo niyeki dedimde ne bilim biz koyduk dedi.bende yag cekmemiz gereken bir kayin babamiz yok cok sukur dedim.görümcemde gecen hafta ayyy ismi bari su olsun bu olsun ne biicim isim ne tuhaf isim secmissiniz diyordu.Allahtan abisine bahsetmedim iyce sinir olur kardesine.zaten ne almaya kalksam onu alma bunu alma gerek yok diyor.kendi biseler verdi.benim verdiklerim sana yeter falan . ilk bebisim kendi zevkime göre bsie almayimmi dedimde.haa dogru ay pardon dedi ama e o zaman bari onlara bakma guzel bise bak dedi.sok oldum.bana göre elimdeki cok guzel dedim.sonrada esime kizdim mecburen.baskalarina söz söyleme hakki verirsen öyle olur diye.cocuk benim cocugum bana sor ne istiyorum nasil olsun diye sadece diye.
neyse en iyisi ben kimseyle bir araya gelmeyeyim diye karar verdim.esim oglumiuza ciciler almis gösteriyo ona gerek yok ona gerek yok bebek ayaginda patik sevmiyo corapla geziyo buyuyne kadar .sadece fotograf cektirmeye giydirmeye iyi falan firt konusyor.bende dedim bir kere giyse oglum yine yeter.illa gereklimi olcak.benim gözüme bir kere görünse yine yeter.aman offf zaten uykusuzluk yorgunluk agrilar yetiyor.insanlar tuhaf.neyse ki annem diger ablam süper motivasyon.onlarla irtibattayim gerisi merak etsin beni napiim.
evanurcum cok konustum.bebisinin hasta olmasina inan cok uzulmustum ama yavas yavas toparliyor demek.iyi haber bu.Allahim saglik sihhat versin yavruna.nazarlardan saklasin yavrunu.baksana resimde masallahh tütütüüttü piril piril bir kizcaz.buyudü bile sanki nasil bakiyor yavrum benim.
evet dediğin gibi millet karışmaya yer arıyor...çocuk doğunca temelli sapıtıyor herkes.sorular iyice cıvıklaşıyor.ilk soru mesela,emziriyomusun? sananeeeee diyesim geliyor tutuyorum kendimi..diğeri acıkmış bu git emzir en iyisi..neden??? çünkü elini emiyor---- ki oğlum tokken de elini emiyor-----gazı var mı? şusu var mı? busu var mı?göğsüne yapıştır saçlarını çekte memenin kokusunu alsın çocuk dedi biri.düşün artık.saçlarım uzun ya.ayyy neyse yazarken bile fenalık geldi..hazırlıklı ol sende benim gibi çıldırma
Son düzenleme: