- Konu Sahibi berraksuuu
- #2.981
4 haftalık hamileyim test yaptım pozitif Allahım çok şükür isteyen herkese versin.........
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkese merhaba ,yeni hamişler hoşgeldiniz aramıza.evanur canım sen ne zaman doğum yaptın?Allah analı babalı büyütsün .vatana millete ,anne babasına hayırlı evlat etsin inş.ohhh ne güzel onu kucağına alıp koklayabiliyorsun artık.doğumun normal miydi?
Selammmmm nasisiniz bn herzamnki Gibi banal olack ama yorgunum cok ama bugun esim evdeydi sagolsun yardim etti ama yinede yorgunlukdan kurtulamadim olSun analik kolay degilmis gerckdn alerji oldum herhngi bir yiyecekden degil testlerime temiz cikti sanirim stresden inaninki okadar zorki borde cok huysuz kizim var stres yapmam desel yalan olur cunku hep agliyor agladikca gobegi bile kaniyor acaba iyi bakamiyoemuyum diyorum ama sukur de getirdik birsey cikmadi gobeginden aglamkdnms elimdn geldigi kadariyla aglatmyrz ama yinede agliyor kramplarla mucadele aninda anliyacgnz busebeplerdn dolayi cok stres yasadm stersdende alerji oldum inanin cok Zor ama kokusu bir baska isde bnde tek degisiklik alerjim ama artik kasintm yok ilaclar etkisini gosterdi sukur kendinize oui bakin optmmmmm
Selam kizlar bende 5+2 gunluk hamileyim. Keske bende sizler gibi doguma gunlerimi saysam. 8 ay insallah sorunsuz birsekilde gecerde saglikli bi bebisi kucagima alabilirim.
Selammmmm nasisiniz bn herzamnki Gibi banal olack ama yorgunum cok ama bugun esim evdeydi sagolsun yardim etti ama yinede yorgunlukdan kurtulamadim olSun analik kolay degilmis gerckdn alerji oldum herhngi bir yiyecekden degil testlerime temiz cikti sanirim stresden inaninki okadar zorki borde cok huysuz kizim var stres yapmam desel yalan olur cunku hep agliyor agladikca gobegi bile kaniyor acaba iyi bakamiyoemuyum diyorum ama sukur de getirdik birsey cikmadi gobeginden aglamkdnms elimdn geldigi kadariyla aglatmyrz ama yinede agliyor kramplarla mucadele aninda anliyacgnz busebeplerdn dolayi cok stres yasadm stersdende alerji oldum inanin cok Zor ama kokusu bir baska isde bnde tek degisiklik alerjim ama artik kasintm yok ilaclar etkisini gosterdi sukur kendinize oui bakin optmmmmm
4 haftalık hamileyim test yaptım pozitif Allahım çok şükür isteyen herkese versin.........
1 yıllık evliyim kızlar kasımda korunmayı bıraktık ve şükürler olsunki dün test yaptım hamileyim yüce rabbim isteyen herkese nasip kısmet eder inşallah
merhaba arkadaşlar bende hamileyim daha pazartesi öğrendim kan testi yaptırdım 129,2 di ama ne kadarlık olduğunu bilmiyorum hepimize ALLAH sağlıklı evlatlat nasip etsin inşallah:)
günaydın
cnm geç döllenme falan olabiliyor...
bebeim düştü arkadaslar
kızlar içinizde preseedle hamile kalan var mı???
Kızlar bir de benım agrılarım oluyor arada adet sancısı gıbı sureklı tuvalete kosuyorum bişi olcak dıye cok korkuyorum =(
bebeim düştü arkadaslar
günaydin,
hayirli olsun canim. Amin diyelim Allah o günleri hepimize gösterin insallah.
evanur,
gecmis olsun canim ya. Dikkat et kendine.
hayirli olsun
ela, sanada hayirli olsun canim. Darisi isteyip dileyenlerin basina diyelim.
dilniya
senin kide hayirli olsun insallah... güzel bir hamilelik gecirmen dilegiyle.
günaydinnn günaydinnnn günaydinnnn
nasilsin??
selam biz geldik
hoşgeldiniz efendim nasılsınız???
iyiyiz çok şükür..sizi sormalı?wc ye bu kadar sık gitmesem daha iyi amabu aralar iyice sıklaştı 5 dk.da bir lavabodayım