• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

arkadaşlar bende dün akşam hamiş olduğumu öğrendim:46: 1 senelik evliyim 2 ay önce çalışmalara başladık şükürler olsun bebek haberini aldık Allah olmayanlara da versin inşallah. Bugün hem emin olmak, hem de değerlere bakmak için kan testi de yaptırdık ona göre değerim 271 çıktı adet tarihinden itibaren sayarsam bugün tam 4 haftalık oldum aslında 2haftalık hamile olmam lazım bu hesap nasıl oluyor onu da bi açıklayan olursa çok iyi olur hiç anlamıyorum :1: 271 çıkan değer sizce normal mi sizinkiler nasıl çıktı az mıdır çok mudur endişeleniyorum..netten araştırdığıma göre normal ama :26:

hayırlı olsun..hamileleik haftası son adet tarihine göre hesaplanır.yani son adet tarihinin ilk günü hamileleiğin başlamış sayılıyor..misal benimki de 7 nisan bende 35+2 günlük hamileyim.değrerin normal bence.ama dr gittiğinde keseyi görünce falan herşeyin normal olduğunu anlarsın.ne zaman gideceksin dr a

bende en son 10 kasımda adet oldum 4 aralıkta test yaptım çıkmadı erken olduğu için.. dünkünde çıktı :1: şu benim değere biri cevap yazsın nolur çatlıcam meraktan

Selam canlarim sukurler olsunki kasintim gitti dogum sonrasi bile Boyle aci cekmemustim ayyy allh birdaha gostermz insallh insanin neresi agrirsa orasi caniymis derler ya cok dogruymus gercekdende ben ayniyim iyiyim yorgun ve uykusuzum kirkim cikmadan bu ayin ondokuzunda mevlut yapacm insallh cunku millet bekliyor kirkimin cikmasini sonrasi da Bnm icin Zor olur bu mevlut olmazsa onun hazirliklari icin Annem stars verdi artik onuda atalttim mi zaten yirmi altisida kismetse kirkimiz cikacak insallh duzene girer ozaman insallh

Berraksucum gnbkn tatloslarim hamileliginiz tadini cikartin sonrasi cok guzel ama bir okadarda yorucu butun duzen altina ustune geliyor:37::37:

geçmiş olsun canımcım..sevindim kaşıntının düzelmesine..ne güzel az kaldı kırkınıza :nazar::nazar:
bende uyuyabilsem hamileliğmin tadını çıkaracağım da uyuyamıyorum ki:((asyayı çok öptüm

teşekkür ederim çok değişik bi duyguymuş ya oturdum ağladım testte çıkınca :43: doktora kese daha gözükmez diye haftaya gitmeyi düşünüyoruz zaten şimdi gitsem vajinal muayene yapar büyük ihtimal dimi

teşekkür ederim çok değişik bi duyguymuş ya oturdum ağladım testte çıkınca :43: doktora kese daha gözükmez diye haftaya gitmeyi düşünüyoruz zaten şimdi gitsem vajinal muayene yapar büyük ihtimal dimi

iyi olur evet şimdi çok erken görünmeyebilir..ama 12 haftaya kadar her an vajinal muayene de yapabilir sen hazır ol yani.bazen karından görünmüyor kese vajinal bakıyorlar.korkunç bişey değil zaten:))

vajinal muayene bebek için zararlı oluyormuş sanırım o yüzden doktoru 1 hafta kadar erteleyelim dedik.. inş. hayırlısıyla keseyi de görürüz rahat ederim :) senin ne güzel bebiş büyümüş Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı da bizim başımıza inşallah :))

vajinal muayene bebek için zararlı oluyormuş sanırım o yüzden doktoru 1 hafta kadar erteleyelim dedik.. inş. hayırlısıyla keseyi de görürüz rahat ederim :) senin ne güzel bebiş büyümüş Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı da bizim başımıza inşallah :))

yok canım alakası yok..bebişe zararlı olsa drlar bakarlar mı hiç..ben çooook oldum...alıştım artık hatta dr bakarken bebeğe hiç bi zararı yok merak etme demişti..çok şükür büyüdü oğlum teyzesi..şafak sayıyorum artık ben..Rabbim hepimizin evlatlarını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

inşallah amin ben şimdiden onu hayal ediyorum zaten :) benim hayalim hatta eşimle hayalimiz ikiz bebekler ama kan testindeki değerle anlaşılır mı o:49:? Tabi Allah sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin o önemli ama hayalimiz gerçek olur mu demeden de duramıyorum :)) :49:

inşallah amin ben şimdiden onu hayal ediyorum zaten :) benim hayalim hatta eşimle hayalimiz ikiz bebekler ama kan testindeki değerle anlaşılır mı o:49:? Tabi Allah sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin o önemli ama hayalimiz gerçek olur mu demeden de duramıyorum :)) :49:

valla ikiz gebeliklerde sanırım değer daha yüksek çıkıyor..ama belli olmaz tabi Allah gönlüne göre versin bakarsın ikiz çıkar.

hımm anladım bakalım kısmet.. Günebkncım oğluşunla sana iyi akşamlar diliyorum şimdi çıkmam lazım çünkü.. verdiğin bilgiler için de teşekkür ederim deneyimli kişilere ihtiyacı oluyo insanın :)

Slm arkadaşlar, bende hamileyim.
Reglden 2 gün sonra kan testi yaptırdım 987 çıktı, sizce nasıl değerim?

hayırlı olsun..dğerin bence çok iyi..
3 hafta 5 - 50
4 hafta 3 - 426
5 hafta 19 - 7,340
6 hafta 1,080 - 56,500
7 - 12 hafta 7,650 - 288,000
13 - 16 hafta 13,300 - 254,000
17 - 24 hafta 4,060 - 165,400
25 - 40 hafta 3,640 - 117,000
değerler burada bak...

hayırlı olsun..dğerin bence çok iyi..
3 hafta 5 - 50
4 hafta 3 - 426
5 hafta 19 - 7,340
6 hafta 1,080 - 56,500
7 - 12 hafta 7,650 - 288,000
13 - 16 hafta 13,300 - 254,000
17 - 24 hafta 4,060 - 165,400
25 - 40 hafta 3,640 - 117,000
değerler burada bak...

Bugün 5. haftamız doldu :))
Ama bugün sancı başladı kasık ve karnımda skıntı olurmu sizce?

MaşaAllah arkadaşım 35 haftalık olmuşsunuz, Rabbim kucağınada sağlıcakla almak nasip etsin.
Rabbim inşaAllah bizede gösterir o günleri...
sağol canım amin inşallah..Rabbim hepimizin evlatlarını korusun

valla kasık ağrısı ve adet olacakmış gibi sancı oluyordu bende.ki neredeyse doğurucam halen bile zaman zaman kasık ağrım oluyor..bol bol sıvı alıp dinlen..ama tabi artarsa dr a git mutlaka..

sağol canım amin inşallah..Rabbim hepimizin evlatlarını korusun

valla kasık ağrısı ve adet olacakmış gibi sancı oluyordu bende.ki neredeyse doğurucam halen bile zaman zaman kasık ağrım oluyor..bol bol sıvı alıp dinlen..ama tabi artarsa dr a git mutlaka..

Saol canım, dün geceden beri çok rahatsızdım, ateş çok yükseldi o nedenle doktor kontrolünde ilaç almak zorunda kaldım.
Ondan korkuyorum doğrusu, ama doktor tüm hamilelere verdiğini söyledi.
İnşaAllah sorun olmaz...

tatlım benımde 2 gundur kasıgımda ınanılmaz agrılar vardı her an adet olcakmışım gibi sinirden ağlama krizine girdim ama bugun cok şükür hiçbir agrım yok gebelıgın ılk haftalarında bu agrılar normalmiş çünkü bebişin yerleşiyor kanama olmadıkca hıcbır problem yok dıyor doktorlar.. sağlıkla kucagına alırsın inşallah bebegını..

Back