- Konu Sahibi berraksuuu
- #2.961
35 olduk yaşasııın çok şükür Rabbime
aynı askerlik gibi şafak sayıyor kimi en başında(benim gibi) kimi de sona doğru hızla koşuyor allah sabrını da verir kızlar günebkn sende inşallah sağlıkla kucağına alırsın..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benımm cok varrr
evet cnm sen çok yenisin...sağlıkla tamalarsın inşallah.
herkese ıyı aksamlar hatta ıyı geceler bende ılk bebegıme hamıleyım ve oglum olucak ınsallah. cok farklı bı duyguymus rabbım herkese nasıp etsın. 16+5 gunluk hamıleyım
amin canım inşallah.aynı askerlik gibi şafak sayıyor kimi en başında(benim gibi) kimi de sona doğru hızla koşuyor allah sabrını da verir kızlar günebkn sende inşallah sağlıkla kucağına alırsın..
maşallah maşallahbende 29+5 oldum
girdik çok şükür canım.az kaldı canım ya 20 küsür gün var..zaman su gibi aksa diyorum:))sizde baya büyümüşsünüz maşallah..artık hareketleri iyice hissetmen normal 6 aylık olmuşsunuz neredeyse..son haftalarda artık iyice hissedersin..oğlum bazen bir vuruyor karnım bi o tarafa bi o tarafa gidiyorgörüşmek üzere çok yorma kendini öptüm bendehayirli olsun canim hamileligin, insallah sag salim kucagina almakta nasip olur.
günebkncim,
nasilsin iyimisin? sükür 35ci haftaya girmissin, dinlenmen sana iyi gelmis bak... Safaga az kaliyor degil mi ?? Vallah senden cok bende heyecanlanmaya basladim:18::18: . Bizde 23cü haftaya girdik tezyesiiii, sali günü kontrole gitcez Allahin izniyle.. insallah hersey yolundadir.. oglusumun hareketleri baya kuvvetlendi ve artti, daha iyi hissedebiliyorum...
Bugün evdeyim, is yok - yani burasi tatil.. aksama misafir gelecek hazirlik yapmak gerek... onunla ugrasacagim, önce foruma girip bir bakayim dedim... ondan sonra ise koyulurum... görüsürüz insallah yine.. öpüyorum
Günaydın herkese.. bugun hıcbır agrım yok.. ruh halimde idare eder =) Haftaya dr a gidicem inş. kaç haftalıkken kalp atışlarını duyabılıyoruz.. bir de ucak yolculugu etkılermı gebelıgın başlarında bebeği..
günaydın canım...ne güzel ağrın falan yokmuş maşallah...kalp atışları en erken 5 haftalıkken duyuluyor..ama bazen 9 haftalıkken bile duyulmadığı oluyor..takılma sakın yani..uçak yolculuğu soruna gelince ben 10 haftalık hamileyken binmiştim uçağa..5 gün arayla 2 kere..ama gitmeden dr a sormuştum o da gidebilirsin demişti..sende dr a sor onayını al mutlaka
Günaydın herkese.. bugun hıcbır agrım yok.. ruh halimde idare eder =) Haftaya dr a gidicem inş. kaç haftalıkken kalp atışlarını duyabılıyoruz.. bir de ucak yolculugu etkılermı gebelıgın başlarında bebeği..