• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

valla birkaç gündür hüzünlü ağlamaklı bir halim var içim daralıyor.nedenide yok.ablama göre hamilelikten.bugün biraz iyiyim.ama burdan bile biri bişey dese ağlarım:D

günaydin kizlar..ben de ara ara takip edioyrum burayi..ayni sey bende de var su iki gündür acayip huzursuzum icim daraliyor..bide bende hamilelik öncesinde panik atak vardi tedavi oluyordum simdi korkuyorum tekrarlayacak diye:( sanirim hormonlardan bu degisimler

günaydinnnnnnnn annisler,

nasilsiniz bugün iyimisiniz??

Biz oglusumla Allaha sükürler olsun iyiyiz, evdeyiz bugün is yok - ama onun yerine evde is var :-) , misafir gelecek hazirlik yapicaz...:emir_bebek::nazar:

:emir_bebek::nazar:herkese ıyı aksamlar hatta ıyı geceler bende ılk bebegıme hamıleyım ve oglum olucak ınsallah. cok farklı bı duyguymus rabbım herkese nasıp etsın. 16+5 gunluk hamıleyım:nazar::emir_bebek:

hayirli olsun canim hamileligin, insallah sag salim kucagina almakta nasip olur.

35 olduk yaşasııın çok şükür Rabbime:nazar::nazar::nazar::nazar:

günebkncim,

nasilsin iyimisin? sükür 35ci haftaya girmissin, dinlenmen sana iyi gelmis bak... Safaga az kaliyor degil mi ?? Vallah senden cok bende heyecanlanmaya basladim:18::18: . Bizde 23cü haftaya girdik tezyesiiii, sali günü kontrole gitcez Allahin izniyle.. insallah hersey yolundadir.. oglusumun hareketleri baya kuvvetlendi ve artti, daha iyi hissedebiliyorum...

Bugün evdeyim, is yok - yani burasi tatil.. aksama misafir gelecek hazirlik yapmak gerek... onunla ugrasacagim, önce foruma girip bir bakayim dedim... ondan sonra ise koyulurum... görüsürüz insallah yine.. öpüyorum :emir_bebek::nazar:

Günaydın herkese.. bugun hıcbır agrım yok.. ruh halimde idare eder =) Haftaya dr a gidicem inş. kaç haftalıkken kalp atışlarını duyabılıyoruz.. bir de ucak yolculugu etkılermı gebelıgın başlarında bebeği..

aynı askerlik gibi şafak sayıyor kimi en başında(benim gibi) kimi de sona doğru hızla koşuyor allah sabrını da verir kızlar günebkn sende inşallah sağlıkla kucağına alırsın..
amin canım inşallah.
bende 29+5 oldum:nazar::46::46::46::46:
:nazar::nazar:maşallah maşallah
hayirli olsun canim hamileligin, insallah sag salim kucagina almakta nasip olur.

günebkncim,

nasilsin iyimisin? sükür 35ci haftaya girmissin, dinlenmen sana iyi gelmis bak... Safaga az kaliyor degil mi ?? Vallah senden cok bende heyecanlanmaya basladim:18::18: . Bizde 23cü haftaya girdik tezyesiiii, sali günü kontrole gitcez Allahin izniyle.. insallah hersey yolundadir.. oglusumun hareketleri baya kuvvetlendi ve artti, daha iyi hissedebiliyorum...

Bugün evdeyim, is yok - yani burasi tatil.. aksama misafir gelecek hazirlik yapmak gerek... onunla ugrasacagim, önce foruma girip bir bakayim dedim... ondan sonra ise koyulurum... görüsürüz insallah yine.. öpüyorum :emir_bebek::nazar:
girdik çok şükür canım.:nazar::nazar:az kaldı canım ya 20 küsür gün var..zaman su gibi aksa diyorum:))sizde baya büyümüşsünüz maşallah..artık hareketleri iyice hissetmen normal 6 aylık olmuşsunuz neredeyse..son haftalarda artık iyice hissedersin..oğlum bazen bir vuruyor karnım bi o tarafa bi o tarafa gidiyor:1::1:görüşmek üzere çok yorma kendini öptüm bende

Günaydın herkese.. bugun hıcbır agrım yok.. ruh halimde idare eder =) Haftaya dr a gidicem inş. kaç haftalıkken kalp atışlarını duyabılıyoruz.. bir de ucak yolculugu etkılermı gebelıgın başlarında bebeği..

günaydın canım...ne güzel ağrın falan yokmuş maşallah...kalp atışları en erken 5 haftalıkken duyuluyor..ama bazen 9 haftalıkken bile duyulmadığı oluyor..takılma sakın yani..uçak yolculuğu soruna gelince ben 10 haftalık hamileyken binmiştim uçağa..5 gün arayla 2 kere..ama gitmeden dr a sormuştum o da gidebilirsin demişti..sende dr a sor onayını al mutlaka

günaydın canım...ne güzel ağrın falan yokmuş maşallah...kalp atışları en erken 5 haftalıkken duyuluyor..ama bazen 9 haftalıkken bile duyulmadığı oluyor..takılma sakın yani..uçak yolculuğu soruna gelince ben 10 haftalık hamileyken binmiştim uçağa..5 gün arayla 2 kere..ama gitmeden dr a sormuştum o da gidebilirsin demişti..sende dr a sor onayını al mutlaka

cvbın için teşekkürler.. ama yurtdısındayım tatıldeyım ve burda ögrendım hamıle oldugumu burdada dr a nerde nasıl gıdılır bılmıyorum.. o yuzden su an sadece gebelık testı sayesınde ögrendım hamılelıgımı yanı hersey yolundamı ondan bıle haberım yok haftaya dönuyoruz dr a o zaman göruncem.. ama turkıyedekı doktorumda gelebılırsın dıyor o da neyın ne oldugunu henuz bılmedıgı ıcın .. allaha emanet yanı çok korkuyorum bı terslık cıkar dıye

öncelikle hayirli olsun canim. Biz 7 haftalikken kalp atislarini görmüstük. Ucak yolcugunu doktor bana yasaklamisti ama benim daha önceden 2 tane düsük olayim oldugu icin yasakladi.. sende öyle bir durum yoksa ve doktorunda gelebilirsin dediyse sanirim birsey olmaz... yinede dikkatli ol, kendine iyi bak..

Selamlar:emir_bebek::nazar:

kızlar sizi görünce aklıma 10 ay önceki halim geldi oyyyy hamilelik çok güzel onu beklemek nasıl bişey olduğunu hayal etmek allahım hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip eder benim şimdi 2 aylık bir oğlum var dünyalar tatlısı kızlar hamileliğin tadını çıkarın uyku depolayın gezmelere gidin çünkü bücür cadılar doğunca hepsi geçici bir süre hayal oluyor haaa bide lohusalık depresyonuna dikkat edin ben geçirdim çok zor geçici bişey ama işte sütünüzü etkiliyo ayyyy kızlar göbüşler ne güzeldir şimdi hepinizi öptüm:49:

Selam kizlar bende 5+2 gunluk hamileyim. Keske bende sizler gibi doguma gunlerimi saysam. 8 ay insallah sorunsuz birsekilde gecerde saglikli bi bebisi kucagima alabilirim.

Selammmmm nasisiniz bn herzamnki Gibi banal olack ama yorgunum cok ama bugun esim evdeydi sagolsun yardim etti ama yinede yorgunlukdan kurtulamadim olSun analik kolay degilmis gerckdn alerji oldum herhngi bir yiyecekden degil testlerime temiz cikti sanirim stresden inaninki okadar zorki borde cok huysuz kizim var stres yapmam desel yalan olur cunku hep agliyor agladikca gobegi bile kaniyor acaba iyi bakamiyoemuyum diyorum ama sukur de getirdik birsey cikmadi gobeginden aglamkdnms elimdn geldigi kadariyla aglatmyrz ama yinede agliyor kramplarla mucadele aninda anliyacgnz busebeplerdn dolayi cok stres yasadm stersdende alerji oldum inanin cok Zor ama kokusu bir baska isde bnde tek degisiklik alerjim ama artik kasintm yok ilaclar etkisini gosterdi sukur kendinize oui bakin optmmmmm

Back