• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

yarın değil 1 saat sonra:1::1::1:ayy maşallah 9 ayı devirdin artık çoğu gitti azı kaldı...dr benden slm söyle sana bir gün versin artık...yoksa sabırsızlıktan ben doğurucam burada

aa doğru valla..evet canım test yapışım bile daha dün gibi:))dra derim bak bana gün ver yoksa arkadaşım doğuracak benden önce:1::1:ne yapsam da vakit geçse diyorum bişeyde yapamıyorum:( yat yat zaman geçmiyor.annem haftaiçi temizlik için gelicek..doğumdan önce dip bucak yapayım bari dedi.perde falan yıkayacakmış..annem canım annem:16::16::16::16:

aa doğru valla..evet canım test yapışım bile daha dün gibi:))dra derim bak bana gün ver yoksa arkadaşım doğuracak benden önce:1::1:ne yapsam da vakit geçse diyorum bişeyde yapamıyorum:( yat yat zaman geçmiyor.annem haftaiçi temizlik için gelicek..doğumdan önce dip bucak yapayım bari dedi.perde falan yıkayacakmış..annem canım annem:16::16::16::16:

rabbim annelerimizi başımızdan eksik etmesin inşallah....yat yat yat benimde her yerim ödem olucak....

rabbim annelerimizi başımızdan eksik etmesin inşallah....yat yat yat benimde her yerim ödem olucak....

amiiin canım..dün bişey duydum ben.yeni doğan bebeğe hurmayı ezip suyunu damağına sürüyomuşsun..bi çay kaşığı da zemzem veriyomuşsun gazı olmuyormuş..birde iştahlı oluyormuş..hatta burada bi ara bi konu bile açılmış..denermiyim bilmiyorum:26::26::26:

:emir_bebek::nazar:herkese ıyı aksamlar hatta ıyı geceler bende ılk bebegıme hamıleyım ve oglum olucak ınsallah. cok farklı bı duyguymus rabbım herkese nasıp etsın. 16+5 gunluk hamıleyım:nazar::emir_bebek:

cnm benim seni görmek ne güzel..çok sevindim inşallah sonucu pozitif olur yeni yıla hamiş girersin...muhakkak haberdar et olur mu cnm..inşallah hayırlısıyla çifter çifter bebişlerin olur:29::29:

Canım çok teşekkür ederim.

İnşallah bu sefer kısmet olur hayırlısıyla...

Seni haberdar edeceğim...

Kendine ve meleğe çok iyi bak.

Görüşmek üzere...:16:

günebkn cnm bazen bebeğin hareketleri kalp atımı gibi oluyor tık tk diye devam ediyor hıçkırık mı bu acaba

hıçkırık canım..dışarıdan bile belli oluyor..ritmik küçük pıtpıtlar..çok tatlı oluyor.ama oğlum pek hoşlanmıyor sanırsam çünkü hıçkırınca oradan oraya geçip duruyor:)
bu aralar çok hıçkırıyor birde oğlum..senin kızda yakında günde 4-5 kere hıçkırır artık.o zaman daha iyi ayırt edersin

hıçkırık canım..dışarıdan bile belli oluyor..ritmik küçük pıtpıtlar..çok tatlı oluyor.ama oğlum pek hoşlanmıyor sanırsam çünkü hıçkırınca oradan oraya geçip duruyor:)
bu aralar çok hıçkırıyor birde oğlum..senin kızda yakında günde 4-5 kere hıçkırır artık.o zaman daha iyi ayırt edersin

bugün nedense sabrımın sonuna gelmiş gibiydim sanırım depresyon geçirdim:52::52:
inş yarın düzelirim:22::22:

bugün nedense sabrımın sonuna gelmiş gibiydim sanırım depresyon geçirdim:52::52:
inş yarın düzelirim:22::22:

Allah Allah..gebelik depresyonuna mı girdin yoksa?aman aman sakın zor geçer günler valla...bana da oluyor arada geçiyor...diyorum ki 25 gün ben nasıl bekleyeceğim sonra da diyorum ki beklemem lazım oğlum erken gelse kötü olur diyorum...herkes çok sabırsız facebookta falan sürekli eee ne kadar kaldı aaa daha doğurmadın mı diyor herkes:))sanki zamanı geldi de ben doğurmuyorum:31::31::31::31:

Allah Allah..gebelik depresyonuna mı girdin yoksa?aman aman sakın zor geçer günler valla...bana da oluyor arada geçiyor...diyorum ki 25 gün ben nasıl bekleyeceğim sonra da diyorum ki beklemem lazım oğlum erken gelse kötü olur diyorum...herkes çok sabırsız facebookta falan sürekli eee ne kadar kaldı aaa daha doğurmadın mı diyor herkes:))sanki zamanı geldi de ben doğurmuyorum:31::31::31::31:[/QUOTE

evet içimde bekletiyorum de:27::27::27::27:

arada oluyor cnm sonra geçiyor...iyi ki burası var da kaynatıyoruz azıcık:32::32::32:

Allah Allah..gebelik depresyonuna mı girdin yoksa?aman aman sakın zor geçer günler valla...bana da oluyor arada geçiyor...diyorum ki 25 gün ben nasıl bekleyeceğim sonra da diyorum ki beklemem lazım oğlum erken gelse kötü olur diyorum...herkes çok sabırsız facebookta falan sürekli eee ne kadar kaldı aaa daha doğurmadın mı diyor herkes:))sanki zamanı geldi de ben doğurmuyorum:31::31::31::31:[/QUOTE

evet içimde bekletiyorum de:27::27::27::27:

arada oluyor cnm sonra geçiyor...iyi ki burası var da kaynatıyoruz azıcık:32::32::32:

aynen valla..sizde olmasanız herhalde çatlardım..eşim doğuma da götür bilgisayarını arkadaşlarına haber verirsin canlı yayın yaparsın diyor:))
hatta ameliyathaneden falanda yaz diyor..şimdi ayağı göründü şimdi yıkıyorlar falan diye anlatırsın diyor:1::1::1::1:

aynen valla..sizde olmasanız herhalde çatlardım..eşim doğuma da götür bilgisayarını arkadaşlarına haber verirsin canlı yayın yaparsın diyor:))
hatta ameliyathaneden falanda yaz diyor..şimdi ayağı göründü şimdi yıkıyorlar falan diye anlatırsın diyor:1::1::1::1:

aynen benimkide öyle diyor...bi an önce yatsın diye gözüne bakıyorum:1::1::1::1:canlı yayın iyi fikir yapsana:34::34::34:

Back