- Konu Sahibi berraksuuu
- #3.001
aynen bende öyle gidiyorum wc ye sanırım gittikçe daha da sıklaşacakiyiyiz çok çok şükür rabbime...saat 00.00 bekiyoruz kızımla haftamız doluyorda
![]()
maşşallah 30 oluyorsunuz
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen bende öyle gidiyorum wc ye sanırım gittikçe daha da sıklaşacakiyiyiz çok çok şükür rabbime...saat 00.00 bekiyoruz kızımla haftamız doluyorda
![]()
![]()
ohh ne gusel bırsuru hamıs varıns bı gun bende aranıza gelecegım
![]()
inşallah Rabbim tez zamanda senin karnına da bi melek kondursun
selam kizlar, berraksu ben disari cikinca cok zorluk cekiyorum sende durum nasil yarim saat yürüsem tuvalet arayisindayim yoksa kasigima sancilar giriyoo..![]()
ohh ne gusel bırsuru hamıs varıns bı gun bende aranıza gelecegım
![]()
yürüyünce bende de oluyor cnm...şükür ben çok hareketliyim ağrım olunca biraz dinlenince geçiyor.ben özellikle oturduğum yerden kalkarken çok zorlanıyyorum belim ağrıyor.
herkese iyi geceler...biz oğluşumla yatmaya gidiyoruz...
![]()
canim bende 37. haftadayim ama inan daha hastane cantami hazirlamadim.. bikac eksigim var diye bugün alisverise ciktim ama nasil eve geldim ben bile sastim... havada acayip soguk hemen idrar yolumu üsüttüm.. kimseye muhtac olmamak icinde yalniz giderim dedim ama nafile.. dün doktordaydim her gittigimde rahimmi deniyo cocugun icinde bulundugu kese sert diyodu dün artik cok yumusak 2 hafta sonra kontrol icin termin al ama ozamana gelmis olabilir dedi... cok korkuyom arkadaslar...
![]()
![]()
![]()
![]()
herkese iyi geceler...biz oğluşumla yatmaya gidiyoruz...
![]()
ooo cnm maşallah senin doğumun gelmiş....çantanı hazır et cnm ne olur ne olmaz..korkma cnm rabbim bir solukta kurtarsın inş..darısı bana..ben o gün gelsin diye çok sabırsızlanıyorum
evet sorma ben herkesi 40. haftada doguruyo saniyordum, ama ben 9. aydayim ayol bugün farkina vardim...amin cümlemizi insaallah...merak etme isi birakali 3 hafta oldu vakit nasil gecti anlayamadim.. sende fark edemiceksin inan... kendimi hicte hazir hissetmiyorum Allah yardimcimiz olsun artik...
bende aralığın 5 de gördüm idrar testinde çift çizgiyi 6 sında kanda 287 çıktı tamam ama bugün doktor kese göremedi ben çok korkuyorum bu ne demek yardımcı olun lütfen en son adetim kasım 10 du
Biraz erken olduğu içindir canım
genelde 4. ve 5. hafta görünmüyo daha çok küçük demek ki bir hafta sonra tekrar git merak etme inşallah korkacak birşey yoktur