Kiz bosver ne var bunda sinir olacak birak gitsin uzagaSinir oluyorum dusundukce. Bildiginiz sinir. Ilk bayramimiz esimle ve ailesiyle tabi ama annesi kapiyi kiliyleyip cekti gitti kizinin yanina. Bayramda yani olmayacak burda. Kizi iki saatlik mesafede oturuyo, benim ailemde oyle. Kac aydir gidemedim zaten bayram gunu gidecektik ama simdi annesinin yanina ugramamiz lazim ilk olarak. Hayir hangi akla hizmet bayramda burda degilde kizinin yanina gidiyo anlamis degilim. Bu nasil is. Ne var evinde otursa bayramlassak kahvalti yapilsa ama yok umursamiyoki. Her yaptigi ayakta alkislaniyo. Baska sey oluncada aile baglarindan bahsederler, evlatliktan bahsederker ama kendilerinin yaptigina bak
Kimse bana hak vermek zorunda degil ama resmen giciklik bayram sabahi tek olacaz. Teyzesi dayilari tatile gittiler anneside gitti. Ne bicim bayram anlayislari var
Kiz bosver ne var bunda sinir olacak birak gitsin uzaga
Madem iki saatlik mesafeye gidiyor siz de ona gittiginizde az oturursunuz yarim saatte kalmarsiniz daha guzelsonra ver elini annecigine gidersiniz tatlim senin icindaha iyi yakinda olsa uzun oturman gerekirdi
Sen esini onceden isle canim uzakta olunca vakit kaybederiz fazla oturursak diger gidecegimiz yerlere yetisemeyiz birsuru ziyaretimiz olacak de seni anlayacaktirEvet ama esime kalsa bi saat bile yetmiyo cunku biliyoruz ailesi laf edecek orda gunumuzu gecirmedigimiz icin. Vallahi sinir oluyorum bayram gunu aileme gidecem ama Esime kimbilir neler dicekler. Taviz verme falan derler heralde ay sinir
Yanlis anlamayin actiginiz tum konularda dkkatimi cekti de cok kasiyorsunuz kendinizi. Niye bu kadar stres yapıyorsunuz ki bosverin ya rahatiniza bakin. Sinir olmak yerine ayak uydurmaya calisin motive edin kendinizi surekli kontrol edin. Sonucu degistiremeyecekseniz tat almaya bakacaksiniz baska yolu yok.
Amann sizde bosverin gitsin napiyorsa yapsin. Ne diyorlarsa da desinler arkanizdan kulaklarinizi tikayin duymamazliktan gelin. Moralinizi bunlarin bozmawina izin vermeyin daima kendinizi motive edin baska yolu yok bende öyle yapiyorum.Evet ama laf duyacagimi bildigim icin.. Ne yapsam laf olacak esimde olmasin diye ugrasilar yapiyo ama iste sanki ne fayda. Karsisakiler her turlu zan uzere dusunup yasayan insanlar. Herneyse bayram gunu birakip gidilmez ayip etti kaynana!
yanlarina gittiğinizde dargin oldugunuzu belli etmeyin ama fazla kalamiycaz ya kusura bakmayın siz buraya gelince malum bizim de olan degisti gelmeseydiniz dha cok kalmak istiyorduk ama napalım diyin aonrada biraz oturup kalkarsiniz biseyde diyemez dersedeSinir oluyorum dusundukce. Bildiginiz sinir. Ilk bayramimiz esimle ve ailesiyle tabi ama annesi kapiyi kiliyleyip cekti gitti kizinin yanina. Bayramda yani olmayacak burda. Kizi iki saatlik mesafede oturuyo, benim ailemde oyle. Kac aydir gidemedim zaten bayram gunu gidecektik ama simdi annesinin yanina ugramamiz lazim ilk olarak. Hayir hangi akla hizmet bayramda burda degilde kizinin yanina gidiyo anlamis degilim. Bu nasil is. Ne var evinde otursa bayramlassak kahvalti yapilsa ama yok umursamiyoki. Her yaptigi ayakta alkislaniyo. Baska sey oluncada aile baglarindan bahsederler, evlatliktan bahsederker ama kendilerinin yaptigina bak
Kimse bana hak vermek zorunda degil ama resmen giciklik bayram sabahi tek olacaz. Teyzesi dayilari tatile gittiler anneside gitti. Ne bicim bayram anlayislari var