Anket ilk ask unutulurmu?

ilk ask unutulurmu ?

• unutulur

OY: 36 23,8%
  • unutulmaz

OY: 115 76,2%

• Ankete Katılan
    151
ilk ask asla unutulmaz zaten diger yasanan asklarda onun tekrari olur.....

Kesinlikle unutulmaz. Cunku genelde cocukken yasariz ilk askimizi. Ve tatli bi ani olarak kalir. Tabi bende hem ani, hem pismanlik, hemde ozlem olarak kaldi orasi ayrida

ben ilk aşkımı da unuttum.daha sonrakileri de . şu an hayatımında 2 aşk var.biri canım eşim diğeri de bir tanecik oğlum. bence unutulmaz diye birşey yok. zaman herşeyi siliyor.

hayatta çok şey yaşıyoruz hepsi de beynimizde
geçip gitsede herşeyin izi kalıyor
iyi veya kötü bir şekilde bazen hatırlanıyor
unutuyoruz filan tamam ama hafızamızı kaybetmediğimiz sürece hepsi orda

ilk aşkım kocacım zaten...

Asla unutamam,unutmam tatlicadiarzu

kalbin en önemli hücresidir ilk aşk unutulmaz... bazen siz unutmak isteseniz bile o size kendini unutturmaz... en azından benim için öyle...

ilk aşkımı unutmadım unutamam...çocuktum daha yeni ergenliğe adım atmıştım..o kadar tuhaf o kadar değişik şeyler yaşatmıştıkiiii....yani o anlamda unutmam tabi ki..hala aşık olma veya aklının kalbinin bir parçasının onda kalması gibi bir olay değil bu söylediğim.tabiki aklımda ve kalbimde yok..onların tek sahibi gerçek aşkım kocammmmmmm

unutulmaz kesinlikle! ilk aşkın yeri ayrı oluyo . . insan herhangi bi yerde ne kadar zaman geçmiş olsa da görünce etkileniyo . . ah ah ilk aşkım :)

ay bunu ben mi demişim :1shok: bi yılda ne kada cok deqişmiş fikirlerim cok da qüzel unutuluyo valla unutuluyomus daha doqrusu :teytey::dance:

seni böyle görmek istemezdim yar,saçların kar beyazı.yüzün solmuş.seneler götürmüş gamzelerini ama gözlerine dokunmamış yar. bu şarkıya bayılıyorum.ve yıllarda geçse üstünden unutulmaz acı bi şekilde bitse bile

Unutmak istiyorsan,unutulması gerekiyorsa,hatırladığında gereksiz biri diye düşünüyorsan gayet te güzel unutulur bence yerimsenibenyerimsenibenyerimseniben

ben ilk aşkımı su an yasıyorum bundan oncekiler ask degilmiş o yuzden unuttum hepsini sengözlerimebaksanab

bence unutulurr.benim şöyle içten bi şeilde hatırladığım kimse yok meselaaaa

özlemek farklı unutmak farklı. eğer kastettiğin özlemekse unutulur yani özlemeyebilirsin.ama hafızanı yitirmedikçe unutamazsın.

bilmiyorum ki zaman göstericek unutup unutamayacağımı

Ne kadar severse sevsin neden ilk aşk gibi olamaz
Bir ömür boyunca insan ilk aşkın tadını bulamaz
Bana gel diye gel diye bilsen sana aşkımı anlatabilsem
Yine maziye maziye dönsem,senin aşkına hiç doyum olmaz.

ne güzel anlatmış bu şarkı ilk aşkı... :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…