Anket ilk ask unutulurmu?

ilk ask unutulurmu ?

• unutulur

OY: 36 23,8%
  • unutulmaz

OY: 115 76,2%

• Ankete Katılan
    151
Unutulmaz ya Unuttum Diyen Yalan Sölüyodur Kesinlikle
Kötü şeyler Yaşadıysan Acıtır İçini Unutturmaz
Güzel şeyler yaşandıysa arada Akla gelir Yüzde Tebessüm Olarak Belirir =)

unutuluyor malesef

sebep şu ki karşınızdaki insan sizin kalbinizde kırılmadık bir parça bırakmadıysa. Aşk biterken, halleriyle davranışlarıyla içinizde ne sevgi ne aşk ne de nefret bile bırakamadıysa hiç aklınıza bile gelmiyor inanın

bir şeyler ilk aşkı hatırlatır ama son aşkta vazgecilmez olur

ilkler unutulmaz...belki bi tebessumle belki de bi aci gulusle hatirlariz!....
ama bence ilk ask unutulmaz!...

ammaann aklıma bır gun gelıyorsa ne olayıımm hee hatta ayy ben nasıl onla cıkmısım dıyorum wallahh:)))

Ne kadar severse sevsin neden ilk aşk gibi olamaz
Bir ömür boyunca insan ilk aşkın tadını bulamaz
Bana gel diye gel diye bilsen sana aşkımı anlatabilsem Yine maziye maziye dönsem,senin aşkına hiç doyum olmaz ilk aşkımı unutmadım unutamam...çocuktum daha yeni ergenliğe adım atmıştım

ben ilk aşkımı unutmam anı olarak kalıcak hep

ama hani bir söz varya erkek eşinin ilk aşkı kadında kocasının son aşkı olmak istermiş
üzgünüm kocacım ilk aşkım olamadın ama üzülme son aşkımsınŞeniz

unutulanı da var unutmayanı da ben unutmadım su manada .. hala onu sevıuyorum dıye degıl ılktı dıye... suan kocama delıler gıbı asıgım o herseyı sıldı supurdu ..manevı olarak unutulur da akıldan cıkmaz bence

yasattığı sey yureğine kadar işlediyle...hatırladıkça titretebiliyorsa hala....unutulmaz....

unutulmazzz sizi bilmiyorum ama ben unutmadım hem de hiççç... şuan da hala İLK AŞKIMLA beraberim zaten :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…