Anket ilk ask unutulurmu?

ilk ask unutulurmu ?

• unutulur

OY: 36 23,8%
  • unutulmaz

OY: 115 76,2%

• Ankete Katılan
    151
bence unutulmaz istesenizde istemesenizde çünkü yaşanmışlıklar oluyor bazen en ufacık şey onu size hatırlatır ufak bir iç çekersiniz

İlk aşklar bence kesinlikle unutulmaz. İlk kalp atışları ,ilk geceleri uyuyamama, gördüğünde ter basmalar.. Onun heyecanı bambaşka oluyor.

İlk aşk unutulmaz.Unutulmaz dediysem de hemen şunu söylemek istiyorum.İlla ki en güzel,en mükemmel aşk ilk aşk olmayabilir.Unutulmama sebebi bize yaşattığı kötü duygular da olabilir.yerimseniben

ılk yada ıkıncı degıl eger gercekten sevdıysen kesınlıkle hıcbır ask unutulmaz akıllarda bıraktıgı ızlerle omur boyu hatırlanır asık olmak cok guzel bır duygu gızlı kacamaklı bulusmalar cok heyecan verıcı allah kımseyı bu duygudan mahrum etmesın bence

bence de unutulmaz ki onun yeri onun tadi cok ayridir,hicbir sevgi onun gibi olamaz olmuyor da ...

hatta başlığı görünce maziye daldım acaba hangisi benim ilk aşkımdı yavvv diye hatırlamaya çalıştımsırnaşık şey

asla unutulmaz... unutmadım ve unutmama gerek kalmadı :asigim:

unutulmaz o herzaman kalbinin bir kösesinde saklidir.............

yağmurlu günde çamaşır kurutulmaz....................
ilk aşk asla unutulmaz..................

canın isterse unutursun, beyin unutmak istesin hatırlamazsın bile

bende unuttum bazen aklima gelir ama esim benim herseyim be nedem ilk aski simdi
mazide kaldi o gunler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…