• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk aşılama işleminde hamile kalanlar

Merhaba herkese neredeyse tüm yazılanları okudum. Evlat sevgisini Allah banada isteyen herkese de sağlıkla nasip etsin dilerim 🙏🏻 benim ilk aşılamam 5. Günündeyim… hiçbir belirtim yok, zaman hiç geçmiyor. Biraz olsun destek olalım diye buradayım. 🙏🏻

Benim biraz ağrılı geçti ilk günüm bu saat oldu biraz azaldı. Öğlen yemek yerken soğuk ter göz kararması baş donmesi yaşadım

Sters yapmış olabilirsin. Hayırlısıyla iyi haberlerini alırız inşallah. Sen hangi iğneyi kullandın ?
Bence de stres yaptım katater takarken de zorlandım açıkçası hafif pembe kan geliyor umarım olumlu olur bu kadar ağrıya bir umutsuz oldum ama en büyük faktörde stres olmayım olmayım diyorum elde değil

Evet başta bi ağrı oluyor. Ben rahim filmi çekilirken de o aletle açtı. İster istemez zorlanmaya bağlı açık renkte kan gelebiliyor. Ben ona hiç takılmadım. Geldim uzandım iyi düşünmeye çalıştım. Ama gün geçtikçe stres oluyorum. Bende ovitrelle iğne vuruldum. Herkes iğneden sonra çatlamaya dair semptomlar yaşamış. Bende hiç olmadı o. Acaba diyorum ki çatlama olmadı mı kafamda hep bu soru var :) D dryod

2. Asilama icin soruyorsun sanırım hayır ben ara vermedim 1.den sonra ara vermeden devam ettim .. inşallah rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder hepimiz icin hayirli olsun canim tedavin 🤍

Normalde bir ay ara veriliyor diye duymuştum. O yüzden sordum. Amin inşallah hepimiz iyi haberlerle gelelim 🙏🏻

Evet başta bi ağrı oluyor. Ben rahim filmi çekilirken de o aletle açtı. İster istemez zorlanmaya bağlı açık renkte kan gelebiliyor. Ben ona hiç takılmadım. Geldim uzandım iyi düşünmeye çalıştım. Ama gün geçtikçe stres oluyorum. Bende ovitrelle iğne vuruldum. Herkes iğneden sonra çatlamaya dair semptomlar yaşamış. Bende hiç olmadı o. Acaba diyorum ki çatlama olmadı mı kafamda hep bu soru var :) D dryod
Nasıl semptomlar acaba ben de dün sırt ağrısı göğüs ağrısı ve yine karın alt bölgesinde ve kasıkta ağrı oldu Ovitrelle den sonra

Ben bir ay ara verip bu ay tekrar aşılama olacaktım ama benim adetim bittikten aonra iki haftadan fazladır her gün a miktarda lekelenmem oluyor bugün doktora gittim yine kan istedi yarın muayeneye gidicem bakalım ne olacak

Benimde aşılamada ağrım oldu kasmıştım kendimi ilk gün kasık ağrım ve şişkinliğim oldu bugün 6. Günüm ve ara ara sol kasığıma ağrı giriyo birde kabızlık var 3 gündür. İlk aşılamam

Back