- Konu Sahibi gwenstefani
Ben de salı günü ilk aşılamamı olacağım 1 saat sonra da çatlatma iğnesini kullanacağım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siz bir ay ara verdiniz mi?İnsallah canım tup bebek raporu için yaptirdim çokta tutacagini düşünmüyorum nedense bu sefer ama insallah yanilirim :) bu arada benimde diger asilamamda senin gibi 5 6 gun kahverengi pihti geldi sonrasinda adetim geldi
Sters yapmış olabilirsin. Hayırlısıyla iyi haberlerini alırız inşallah. Sen hangi iğneyi kullandın ?Benim biraz ağrılı geçti ilk günüm bu saat oldu biraz azaldı. Öğlen yemek yerken soğuk ter göz kararması baş donmesi yaşadım
Gonal f kullandım 12 gün sonra pazar gecesi Ovitrelle kullandım. Bugün de aşılama oldu be duphaton verdi üç öğün kullanılacakSters yapmış olabilirsin. Hayırlısıyla iyi haberlerini alırız inşallah. Sen hangi iğneyi kullandın ?
Bence de stres yaptım katater takarken de zorlandım açıkçası hafif pembe kan geliyor umarım olumlu olur bu kadar ağrıya bir umutsuz oldum ama en büyük faktörde stres olmayım olmayım diyorum elde değilSters yapmış olabilirsin. Hayırlısıyla iyi haberlerini alırız inşallah. Sen hangi iğneyi kullandın ?
2. Asilama icin soruyorsun sanırım hayır ben ara vermedim 1.den sonra ara vermeden devam ettim .. inşallah rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder hepimiz icin hayirli olsun canim tedavinSiz bir ay ara verdiniz mi?
2. Asilama icin soruyorsun sanırım hayır ben ara vermedim 1.den sonra ara vermeden devam ettim .. inşallah rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder hepimiz icin hayirli olsun canim tedavin
Nasıl semptomlar acaba ben de dün sırt ağrısı göğüs ağrısı ve yine karın alt bölgesinde ve kasıkta ağrı oldu Ovitrelle den sonraEvet başta bi ağrı oluyor. Ben rahim filmi çekilirken de o aletle açtı. İster istemez zorlanmaya bağlı açık renkte kan gelebiliyor. Ben ona hiç takılmadım. Geldim uzandım iyi düşünmeye çalıştım. Ama gün geçtikçe stres oluyorum. Bende ovitrelle iğne vuruldum. Herkes iğneden sonra çatlamaya dair semptomlar yaşamış. Bende hiç olmadı o. Acaba diyorum ki çatlama olmadı mı kafamda hep bu soru var :) D dryod
Evet evet öyle semptomlar işte… vajinal akıntı tıpkı çatlama olurken yaşanılan gibiNasıl semptomlar acaba ben de dün sırt ağrısı göğüs ağrısı ve yine karın alt bölgesinde ve kasıkta ağrı oldu Ovitrelle den sonra
O olmadı ben de işteEvet evet öyle semptomlar işte… vajinal akıntı tıpkı çatlama olurken yaşanılan gibi
Tamam ama diğerleri olmuş :) biri bende son zamana kadar hiç belirti yoktu ama hamile kaldım yazmış. Bence kişiden kişiye göre değişirO olmadı ben de işte
Olabilir darısı bizlereTamam ama diğerleri olmuş :) biri bende son zamana kadar hiç belirti yoktu ama hamile kaldım yazmış. Bence kişiden kişiye göre değişir
Amin canım şu mübarek gecede Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallahOlabilir darısı bizlere