- 10 Aralık 2013
- 7.026
- 2.900
- 398
- Konu Sahibi gwenstefani
Ne bilim vlla bak bakalm yarın yine ne çıkacakBakalim yarin yaparim ne cikacak. Aslinda daha erken. Asilama 5 ocakta oldu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne bilim vlla bak bakalm yarın yine ne çıkacakBakalim yarin yaparim ne cikacak. Aslinda daha erken. Asilama 5 ocakta oldu.
Hadi bu kez tutar umarımBende 2. Asilamayi yaptirdim bekliyorum
İnsallah canım tup bebek raporu için yaptirdim çokta tutacagini düşünmüyorum nedense bu sefer ama insallah yanilirim :) bu arada benimde diger asilamamda senin gibi 5 6 gun kahverengi pihti geldi sonrasinda adetim geldiHadi bu kez tutar umarım
Tam 12 gün sürdü ya adetim hala da lekelenmem varİnsallah canım tup bebek raporu için yaptirdim çokta tutacagini düşünmüyorum nedense bu sefer ama insallah yanilirim :) bu arada benimde diger asilamamda senin gibi 5 6 gun kahverengi pihti geldi sonrasinda adetim geldi
Oo baya sürmüş kiz benim en max 4 5 gun :))Tam 12 gün sürdü ya adetim hala da lekelenmem var
Zaten ilk 5-6 gün kahverengi geldi kalan 7 gün kanama pedden tahriş oldum artık ne aşılamaymış arkadaş mahvetti beniOo baya sürmüş kiz benim en max 4 5 gun :))
Oyyy sorma sormaZaten ilk 5-6 gün kahverengi geldi kalan 7 gün kanama pedden tahriş oldum artık ne aşılamaymış arkadaş mahvetti beni
İnşallah canım öyle düşünme zaten hortum upuzun ulaşır yani iş döllensinMerhaba kızlar ben de salı günü aşılamamı yaptım ama doktor biraz elin ucuyla yaptı gibi. İnşallah tutar
Ben kullanıyordum aşılamaya kadar ama iş yerinde yapamadıgımdan eve gelince yapıyordum ne kadar sağlıklı oluyordu bilmiyorumİçinizde yumurtlama testi kullanan var mı
Ben aşılamadan sonra uzun sürdü adetim bittiği gibi başladım yapmaya ilk günler ikinci çizgi hiç yoktu daha dün silik çizgi çıktı yani hala yumurtlama olmamış acaba ben bu ay yumurtlamadım mı ki kafam karıştıBen kullanıyordum aşılamaya kadar ama iş yerinde yapamadıgımdan eve gelince yapıyordum ne kadar sağlıklı oluyordu bilmiyorum
Bazen cok erken olabiliyor malesefSevgili kızlar dün aşılamamın 1. Haftasıydı geçen hafta salı saat 11de oldum. Öncesinde cumartesi kontrole gittigimizde yumurtanın boyu 19du. Deneyin dedi. cumartesi ilişki olmuştu. 2 kere de aşılamadan sonra gün aşırı şekilde. Dün akşam böyle kahverengimsi sümük gibi bişey geldi peçeteye. Şuanda da karnımda bir sızı var regl agrısına benzeyen. Ama değil gibi de. Hemen 2. Aşılama için kadın dogumdan randevu aldım regl olucam diye de aşılamadan tam 1 hafta sonra neyin regli