İlk aşılama işleminde hamile kalanlar

Dr ikiz olursa ne olacak dedi..ne dusunursun. Dedim ne dusuneyim :) kabulumdur. Icimden de diyorum 1 olmusta ikisi kalmis
Kız doktor asılama anında bama da sordu kız mı istiyorsun erkek mi diye
Bende hocam aslnda kız istiyorum dedim
"Hayırr yanliş cvp ikiz istiyorum diyecektiniz hadi bismillah bir erkek bir kız olsun" Deyip yaptı asılamayı
Ahhh nasıl da aklıma sokmuştu ümitlendirmişti beni

Kiz iyidir :) valla 2. Olursa yine kiz isterim. Tabi saglikli olsun ..olsun o onemli ama . Hani icimden gecen o. Daha cumartesiye cok var ya.. test yapmismiydin soylediysen bile unuttum

Kiz iyidir :) valla 2. Olursa yine kiz isterim. Tabi saglikli olsun ..olsun o onemli ama . Hani icimden gecen o. Daha cumartesiye cok var ya.. test yapmismiydin soylediysen bile unuttum
Yok kuşum yapmadım test çarşamba test günümm
Ahh âmin âmin

Kızlar tüm yazdıklarınıza baktım genel cevap vereyim
Öncelikle dün farklı bir doktora gittim bana önümüzdeki ay tekrar aşılama yapılacak ama doktor özellikle şunu belirtti aşılama başarı yüzdesi %12 yani on kadından biri sadece hamile kalıyor aşılamayla büyük ümitlerle başlamayın ki büyük hayal kırıklığı olmasın. Ha tutarsa çok seviniriz dedi.
Sebepsiz açıklanamayan interfiliteye devlet destek vermek için 3 yıl evlilik şartı ve en az iki aşılama şartı koyuyor yoksa ilaç dahil hiçbir şey ödemiyor
Tüp bebek merkezine sordum dün devlette ücretli olduğunda 100-150 bin arası olur en az ilaçlar ve genetik testlerle birlikte dedi yani şu an yaptıran arkadaşım yılbaşından önce başladı ve 100 bini çoktan geçti dedi düşünüyorsanız bilginiz olsun
Aşılamanız tutmadıysa progestan yüzünden sökmesi de zor oluyor haberiniz olsun bu arada şu an az az bol sancılı bir adet dönemi geçiriyorum ve normal kan gibi de değil gelen şey

Vay kii vay halimize desene
Ben daha 1 yıllık evli bir aşılaması olan sebepsiz inferilite hastasym
Ben faydanalanamıyorum desene
Tüp bebek te o kadar pahalı olmuş yani...
Yazk günah vlla yaa
Yemin ederim içim daha cok yanıyor suan

Valla icimiz bayildi azcik umut edicektik. Tup bebekte tutma ihtimali fazla ama ciddi paralar

Evet ben zaten tutmadığını biliyordum hep tutmadı diyordum nasip değilmiş demek ki elbet zamani geldiğinde olur yarın gidip 2.asilamaya başlayacağım nasip artık

Canım sende bir belirtti var mi
Bende 4 gün önce regli oldum kuzum dün başladı

Evet ben zaten tutmadığını biliyordum hep tutmadı diyordum nasip değilmiş demek ki elbet zamani geldiğinde olur yarın gidip 2.asilamaya başlayacağım nasip artık
Evt yaa insanın içine doğuyor malesef
İnşallah ikinci de poziitf haber alırsn

Sebepsiz benim de devlette yaptırıyorum ben tüp bebek için 2.sarti var özelde yaptırmak şu devirde çok zorlayıcı

Sebepsiz benim de devlette yaptırıyorum ben tüp bebek için 2.sarti var özelde yaptırmak şu devirde çok zorlayıcı
Evt canm 15 i buldu benim asılama da valla
Tüp desen özelde cok pahalı biliyorum
Ama devlette de şartlar cok yaa
Birde calışıyorum iş yerinde yerime bakan da çok cok sık izin alamam
Özelde olunca gec saatte olsa h. Sonu da olsa randevu alabiliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…