- 9 Ocak 2015
- 7.689
- 5.981
- 248
- Konu Sahibi gwenstefani
-
Dr ikiz olursa ne olacak dedi..ne dusunursun. Dedim ne dusuneyim :) kabulumdur. Icimden de diyorum 1 olmusta ikisi kalmisGerisi nasip kısmet ya
Çokca âmin yavrucum cokça hemdeInsallah. Allah hic olmayana nasip etsin gercekten.. ben cok uzun yasadim o sureci. Guzel haberler aliriz insallah. Benim 16 ocak test tarihim
Kız doktor asılama anında bama da sordu kız mı istiyorsun erkek mi diyeDr ikiz olursa ne olacak dedi..ne dusunursun. Dedim ne dusuneyim :) kabulumdur. Icimden de diyorum 1 olmusta ikisi kalmis
Kiz iyidir :) valla 2. Olursa yine kiz isterim. Tabi saglikli olsun ..olsun o onemli ama . Hani icimden gecen o. Daha cumartesiye cok var ya.. test yapmismiydin soylediysen bile unuttumKız doktor asılama anında bama da sordu kız mı istiyorsun erkek mi diye
Bende hocam aslnda kız istiyorum dedim
"Hayırr yanliş cvp ikiz istiyorum diyecektiniz hadi bismillah bir erkek bir kız olsun" Deyip yaptı asılamayı
Ahhh nasıl da aklıma sokmuştu ümitlendirmişti beni
Yok kuşum yapmadım test çarşamba test günümmKiz iyidir :) valla 2. Olursa yine kiz isterim. Tabi saglikli olsun ..olsun o onemli ama . Hani icimden gecen o. Daha cumartesiye cok var ya.. test yapmismiydin soylediysen bile unuttum
Vay kii vay halimize deseneKızlar tüm yazdıklarınıza baktım genel cevap vereyim
Öncelikle dün farklı bir doktora gittim bana önümüzdeki ay tekrar aşılama yapılacak ama doktor özellikle şunu belirtti aşılama başarı yüzdesi %12 yani on kadından biri sadece hamile kalıyor aşılamayla büyük ümitlerle başlamayın ki büyük hayal kırıklığı olmasın. Ha tutarsa çok seviniriz dedi.
Sebepsiz açıklanamayan interfiliteye devlet destek vermek için 3 yıl evlilik şartı ve en az iki aşılama şartı koyuyor yoksa ilaç dahil hiçbir şey ödemiyor
Tüp bebek merkezine sordum dün devlette ücretli olduğunda 100-150 bin arası olur en az ilaçlar ve genetik testlerle birlikte dedi yani şu an yaptıran arkadaşım yılbaşından önce başladı ve 100 bini çoktan geçti dedi düşünüyorsanız bilginiz olsun
Aşılamanız tutmadıysa progestan yüzünden sökmesi de zor oluyor haberiniz olsun bu arada şu an az az bol sancılı bir adet dönemi geçiriyorum ve normal kan gibi de değil gelen şey
Valla icimiz bayildiKızlar tüm yazdıklarınıza baktım genel cevap vereyim
Öncelikle dün farklı bir doktora gittim bana önümüzdeki ay tekrar aşılama yapılacak ama doktor özellikle şunu belirtti aşılama başarı yüzdesi %12 yani on kadından biri sadece hamile kalıyor aşılamayla büyük ümitlerle başlamayın ki büyük hayal kırıklığı olmasın. Ha tutarsa çok seviniriz dedi.
Sebepsiz açıklanamayan interfiliteye devlet destek vermek için 3 yıl evlilik şartı ve en az iki aşılama şartı koyuyor yoksa ilaç dahil hiçbir şey ödemiyor
Tüp bebek merkezine sordum dün devlette ücretli olduğunda 100-150 bin arası olur en az ilaçlar ve genetik testlerle birlikte dedi yani şu an yaptıran arkadaşım yılbaşından önce başladı ve 100 bini çoktan geçti dedi düşünüyorsanız bilginiz olsun
Aşılamanız tutmadıysa progestan yüzünden sökmesi de zor oluyor haberiniz olsun bu arada şu an az az bol sancılı bir adet dönemi geçiriyorum ve normal kan gibi de değil gelen şey
Evet hemde ne ciddiValla icimiz bayildiazcik umut edicektik. Tup bebekte tutma ihtimali fazla ama ciddi paralar
Canım sende bir belirtti var miEvet hemde ne ciddi
Bende 4 gün önce regli oldum kuzum dün başladıCanım sende bir belirtti var mi
Evt yaa insanın içine doğuyor malesefEvet ben zaten tutmadığını biliyordum hep tutmadı diyordum nasip değilmiş demek ki elbet zamani geldiğinde olur yarın gidip 2.asilamaya başlayacağım nasip artık
Yok kız ne bozacaksn maalesef hem hayat şartları zorr hemde devletimiz saolsun zorlaştırıyor çocuk konusunda şartlarıYani kızlar moralinizi bozmak istemezdim ama maalesef durum bu
Hayırlısı artık bu da olmazsa zaten tüp bebek deneyeceğimBende 4 gün önce regli oldum kuzum dün başladı
Evt yaa insanın içine doğuyor malesef
İnşallah ikinci de poziitf haber alırsn
Ben hala ikinci aşılama için kararsızım yaaHayırlısı artık bu da olmazsa zaten tüp bebek deneyeceğim
Evt canm 15 i buldu benim asılama da vallaSebepsiz benim de devlette yaptırıyorum ben tüp bebek için 2.sarti var özelde yaptırmak şu devirde çok zorlayıcı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?