- 24 Eylül 2021
- 25
- 10
- 18
- 29
- Konu Sahibi beyazorkide46
-
Bende bugün başladım femara ya bakalım Salı günü bende tekrar gideceğim inşallah hayırlısıyla olsun Bizimde isteyen herkesindeBugün bende aşılama için tedaviye başladım. Femara kullanacağım 5 gün boyunca salı günü yumurtaya bakılacak çok heyecanlıyım ve korkuyorum siz hangi aşamadasınız
Amin inşallah bir tane oğlum var düşünmüyorduk aslında ama anaokuluna gidiyor hemen hemen herkesin kardeşi var bende 30 olmadan bir tane daha olsun dedim bakalımAyyy hadi inşallah hayırlısıyla güzel haberleri alırız
AminYaa hayırlısı olsun inşallahrabbim en güzel zamanda versin hepimize
Ayy hayırlısı olsun inşallah gönlüne göre olur bizi de haberdar et ne olurHanımlar merhaba bugün sabah erken saatte aşılamam yapıldı dua edin neolur gebelik oluşsun tutunsun bebislersizlerinde yakın tarihte olacak diye hatırlıyorum burdan gelişmeleri birbirimize aktaralım güzel Allahim hepimizi sağlıkla müjdelendirsin
Amin insAllah bende çok heyecanlıyımAyy hayırlısı olsun inşallah gönlüne göre olur bizi de haberdar et ne olursabırsızlanıyorum bende Salı günü tekrar gideceğim bakalım hayırlısıyla olur inşallah hepimizin
İnşallah güzel sonuçlar alırsınHanımlar merhaba bugün sabah erken saatte aşılamam yapıldı dua edin neolur gebelik oluşsun tutunsun bebislersizlerinde yakın tarihte olacak diye hatırlıyorum burdan gelişmeleri birbirimize aktaralım güzel Allahim hepimizi sağlıkla müjdelendirsin
Kaç milim büyüklükleri acaba iğneyi ne zaman yaptılarAmin insAllah bende çok heyecanlıyımbu arada sağda 2 yumurta büyümüştü heyecandan unuttum sormayı doktora ikiside çatlamış mi diye
Yaa çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinİnşallah güzel sonuçlar alırsınBen de aralık ayında aşılama yapmıştım 1 denemeydi ve aşılamam tuttu 13 haftalıktayım şu an darısı isteyen herkese inşallah
Ikiside sağda, biri 19.5 cm diğeri 21 cmKaç milim büyüklükleri acaba iğneyi ne zaman yaptılar
Güzel haberler verirsin umarım peki transfer sürecinde ağrı oldu mu birde ameliyathane de mi yapıldı onun hakkında da bilgi verirsen ilk defa yaptıracağım bendeIkiside sağda, biri 19.5 cm diğeri 21 cm
Çok az hafif regli agrisi gibi hani ağrı olur regli oldum galiba dersin çok hafif yani sonrasında o da geçiyor 10 dk icinde ve yine hafif kanama oluyor bu çok normal . İşlemden sonra yarım saat dinlendiriyorlar sonra kalkıp gidiyorsun ama ben eve gelincede uzandım o gün mecbur olmadıkça kalkmadım. Kanama özellikle ilk idrara çıkınca görüyorsun sonrası belli belirsiz o da geçiyor. Benimkini ameliyathanede yaptılar işlem çok kısa zaten 3 dk bisey aşılama. Ama çok güzel duygu o an stres olmak yerine bol bol dua okuyun . Herkesin inancını farklı olabilir ama ben o gün namaz kılıp abdestli çıktım evden .sizede şimdiden kolay gelsin az kaldıGüzel haberler verirsin umarım peki transfer sürecinde ağrı oldu mu birde ameliyathane de mi yapıldı onun hakkında da bilgi verirsen ilk defa yaptıracağım bende
YaaÇok az hafif regli agrisi gibi hani ağrı olur regli oldum galiba dersin çok hafif yani sonrasında o da geçiyor 10 dk icinde ve yine hafif kanama oluyor bu çok normal . İşlemden sonra yarım saat dinlendiriyorlar sonra kalkıp gidiyorsun ama ben eve gelincede uzandım o gün mecbur olmadıkça kalkmadım. Kanama özellikle ilk idrara çıkınca görüyorsun sonrası belli belirsiz o da geçiyor. Benimkini ameliyathanede yaptılar işlem çok kısa zaten 3 dk bisey aşılama. Ama çok güzel duygu o an stres olmak yerine bol bol dua okuyun . Herkesin inancını farklı olabilir ama ben o gün namaz kılıp abdestli çıktım evden .sizede şimdiden kolay gelsin az kaldıgüzel sonuçlarımız yazalım insAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?