- 12 Aralık 2023
- 135
- 56
- 18
- Konu Sahibi beyazorkide46
Amin hepimiz icindeYaa hayırlısıyla olumlu sonuçlanır inşallah içini ferah tut
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin hepimiz icindeYaa hayırlısıyla olumlu sonuçlanır inşallah içini ferah tut
İğneyi kendiniz mi yaptınızBu arada benim aşılamam, iğneden 35-36 saat sonra yapıldı
Evet bi yaptık eczaneden aldık ücretli zaten kadın dogumcu reçete gibi yazıyor ama ücretli alıyorsun, göbekten, bacakta yada koldan yapılıyor. Benim biraz göbeğim olduğu için yağ doğuda kalmasın diye koldan yaptık YouTubeda da var supkutan diye geçiyor nasıl yapıldığı uygulamalı göstermişİğneyi kendiniz mi yaptınız
InsAllah sizinde güzel sonuçlanır aşılama gününüz belli mimerhaba kızlar ben de aşılama başladim ilk kez gonal f iğne kullaniyorum ben ama bugün gittim 11 mm ve 14 mm yumurtalar oluşmuş toplam iki tane cok güzel dedi doktor adetin 8. günü daha bugün 5gün sürüyodu adetim 3.gün gitmiştim. inşallah sonuc aliriz bu kez bnm sadce eşimde hız sorunu var
benim bu perşembe ya da cuma olur diye düşünüyorum şuanlık iki yumurta var biri 14 diğeri 11 mm boyutunda ilk dediğim gibi inşallah güzel sonuclanir sizin ne zaman aşilama günü belli mi sizde kaç yumoş olduInsAllah sizinde güzel sonuçlanır aşılama gününüz belli mi
Benim cuma oldu aşılama Allahın izniyle regli tarihine kadar heyecanlı bekleyişbenim bu perşembe ya da cuma olur diye düşünüyorum şuanlık iki yumurta var biri 14 diğeri 11 mm boyutunda ilk dediğim gibi inşallah güzel sonuclanir sizin ne zaman aşilama günü belli mi sizde kaç yumoş oldu
Bu iğneyi ilk kez duydum ben 5 gün klomen kullandım sonra kontrol oldu 2 yumurta olgunlaşmış dedi dr 19.5 ve 21 cm sonra otrivelle 35 saat sonra aşılamatek minik sıkıntı gonalflari kendimize vurmak ya minicik iğne ne kdr kastiriyo insanı mnk kanaadi geçen çekerken kana tahammül edemiyorm bayilcak gbi oluyorm evde de tektim neyseki son 4 kaldı sonra ovitrelle bitiş
merhaba kızlar ben de aşılama başladim ilk kez gonal f iğne kullaniyorum ben ama bugün gittim 11 mm ve 14 mm yumurtalar oluşmuş toplam iki tane cok güzel dedi doktor adetin 8. günü daha bugün 5gün sürüyodu adetim 3.gün gitmiştim. inşallah sonuc aliriz bu kez bnm sadce eşimde hız sorunu var
Hayırlısıyla olumlu sonuçlanır inşallahmerhaba kızlar ben de aşılama başladim ilk kez gonal f iğne kullaniyorum ben ama bugün gittim 11 mm ve 14 mm yumurtalar oluşmuş toplam iki tane cok güzel dedi doktor adetin 8. günü daha bugün 5gün sürüyodu adetim 3.gün gitmiştim. inşallah sonuc aliriz bu kez bnm sadce eşimde hız sorunu var
Ben oğluma hamileyken 6 haftalıktı öğrendik hamilelik sonuna kadar clexane vurdum kendime o kadar alıştım ki işlemiyor artık vuruyorum herşeyi kendime öldürmeyen güçlendiriyor artıktek minik sıkıntı gonalflari kendimize vurmak ya minicik iğne ne kdr kastiriyo insanı mnk kanaadi geçen çekerken kana tahammül edemiyorm bayilcak gbi oluyorm evde de tektim neyseki son 4 kaldı sonra ovitrelle bitiş
yaa cidden öyle ama yapa yapa alişicaz artık hiçbişi gelicek ama ilk ya zor geliyo ya sizde mi gonalf kullaniyosnzBen oğluma hamileyken 6 haftalıktı öğrendik hamilelik sonuna kadar clexane vurdum kendime o kadar alıştım ki işlemiyor artık vuruyorum herşeyi kendime öldürmeyen güçlendiriyor artık
beklenen test gnü ne zamanBenim cuma oldu aşılama Allahın izniyle regli tarihine kadar heyecanlı bekleyiş
inşallah hepimiz içinn hepimiz güzel sonuclar alalımHayırlısıyla olumlu sonuçlanır inşallah
beb bir kez klomen kullandım çok sayıda kaliteli kalitesiz karişik yumurta yapiyo femara daha kaliteli yumurtada etkilli die sölemişti dpktorum femara kullanmiştim 3 kez ama olmadi oda eşimde hız sorunu var çnkü. yumurta olşuyo bndeBu iğneyi ilk kez duydum ben 5 gün klomen kullandım sonra kontrol oldu 2 yumurta olgunlaşmış dedi dr 19.5 ve 21 cm sonra otrivelle 35 saat sonra aşılama
Ben şimde 5 gün femara kullandım Salı günü tekrar gideceğim bakalım yumurta gelişti miyaa cidden öyle ama yapa yapa alişicaz artık hiçbişi gelicek ama ilk ya zor geliyo ya sizde mi gonalf kullaniyosnz
gelişmiştir bence inşallah fazla gelişmiş olsun 2 falan dhaa cok şans sizinde 14 mm falan olmuştur tahminimceBen şimde 5 gün femara kullandım Salı günü tekrar gideceğim bakalım yumurta gelişti mi
Dr adet beklenen gün gecikme olunca kan vereceksin dedibeklenen test gnü ne zaman