Darp raporu alip sikayetci olsa idi adamin sicili de bozulurdu. Bu ona guzel bir ders olurdu.
şimdi konu sahibi yerine o titreyip düşünürdü
eli de kırık beyimizin yattığı yerde hizmet bekler
Akıl edemedim o anda neye uğradığımi şaşırdım şoka girdim. Şimdi düşünüyorum siz yazdıktan sonra aklım başıma geldi açıkçası. Akıl duruyormuş gerçekten böyle anlarda... Şuan evde yatalak gibi yatıyor kolu eli alçıda. Gören kötürüm sanar. Gerekmedikçe konuşmuyorum. Yine aynı yatalak gibi sabahtan akşama akşamdan sabaha kanepede uzanıyor. Tuvalete gitmek için kalkıyor yerinden. Ben yüzüne dahi bakmiyorum. O bı laf söylerse gerekirse cevap veriyorum. Edepsizlik etmemek icin. Ve Sadece düşünüyorum. Bu evlilik artık bende bitti. Hiçbir umudum yok. Terapiye gitmeye karar verdim. Teklif ederim belki gelir gelmezse de kendisi bilir. Ben kendi bozulan psikolojimi düzeltecegim. Tekrar el kaldirirsa bana o zaman darp raporu uzaklaştırma artık ne gerekiyorsa yapacağım. Pişman gibi Değil gibi hissediyorum. Yani bı insan evladı bunu yapıp nasıl böyle pişkin pişkin hayatına devam edebilir aklım almıyor. Ailemden 1700 km uzakta yaşıyorum. Türkiye'nin en doğusunda görev yaptığım için buradayım. Aileme hiçbir şey anlatmadım. Anlatamadım da açıkçası. Böyle bir şey yasadigimi bilseler kağıtlarından ölürler babam 70 annem 65 yaşında. İki tane ablam var. Ablalarima da anlatamadım . Onların başlarında da çok dertler var zaten ben ancak üzerim diye düşünmüştüm ama yanılmışım şimdi adam evde diye arayıp anlatamıyorum... Yine yapayalnizim yani. İnşallah kendim toparlanirim. Bu evlilik bir şansı daha hak etmiyor. Biliyorum. Boşanma süreç olarak çok korkutuyor beni. Boşanma ailemde pek olan bir şey değil. Babam hep der kefenle gelirsiniz diye. Geri kafalı. Bilmiyorum ki.. bunları düşünuyorum. Bilinç altima aklıma hiç boşanamayacagim yerleşmiş. Bir yandan da o dövdüğü an geliyor. Gözümü kapattigim "daha yumruklar gelmedi" duyusu ve o silah çekişi geliyor aklıma... Anlattım mi bilmiyorum özür dilerken asla yapmayacağım dediğinde bı cümle kurdu ya iki tokatti gibisinden. Ne tokadı ya sarsıldım ben nsen ne yaptığının farkında değilsin diyemedim. Köpürür diye kavga eder diye diyemedim. Susuyorum. Pısıyorum. O saatten sonra edepsizlik etmedim ses yükseltmedim konuşmadım . Tekrar iletişime girmeyi düşünmüyorum.. ben bir daha eskisi gibi olamam.onu sevemem. Dokunamam. Sarilamam. Eskisi gibi olmam mümkün değil artik. Tek bildiğim bu.
dua ediyorum Allah'a bir yol göstersin yardım etsin diye.
şimdi neden yapmıyorsun
amirini illa ki tanıyorsundur
bana böyle böyle yaptı raporlu evdeyken bi daha yapacağından korkuyorum neden demiyorsun
o an şoka girdim tepki veremedim silahı kafasına dayadı niye diyemiyosun
hala kendinden çok onu düşünüyorsun çünkü
o silahı ona güzel bi montelerler
70 yaşında dediğin babanın allah uzun ömür versin en fazla önünde 20 yılı var
bebeğininse şanslıysa daha bi 60-70 yılı
tercih şansın varsa daha düşün bakalım
her gün eline silah alan ERKEKler eşini çocuğunu öldürüyor bu ülkede
3 gün önce biri kızını duvara bağlayıp öldürdü
2 gün önce biri gencecik oğlunu
ama aman senin kocişinin sicili bozulmasın
acımıyorum sizin gibilere
hala edepsizlik yapmıyorum diyosun ya pes