İlk Adımı Atan Kızlar Buraya...

kanatlimelek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2012
122
25
Başlıkta belirttiğim gibi sevdiğiniz kişiye onu sevdiğinizi söylediyseniz başınızdan geçenleri yazar mısınız? Duygularımı onla paylaşmak büyük bir hata mı, olaylar sizde nasıl gelişti?

İlk adımı atmak değil ama, tanışmak için ben ekledim sosyal mecralardan ki bence ilk adım gibi bişeydi bu. 4 aydır konuşuyoruz, hem de tatlı tatlı konuşuyoruz ama adam utangaçlığından mı hazır olmamasından mı daha ilerlemedi muhabbet, ama bana saçmalayışlarımız yaptığımız geyikler bile yettiği için hiç ses etmiyorum sanırım bi 4 ay daha böyle gidecek :KK70: :KK70:

Benim ki de öyle ilk adım gibi değil ama şöyle oldu;Yakın arkadaşımın sevgilisinin tatlı bir kankisiydi :p
Dedim ben bu adamı alıcam kendime :-)
İlk biraz takip ettim sosyal medyadan,bakıyorum neler yapıyor diye pek de kullanmıyor ama girmiyor hatta sosyal hesaplara :KK51:
Sonra dedim arkadaşıma sevgiline söyle de beyefendi ile konuşmak istiyorum bunu demeden önce istek attım sosyal medyadan 1 hafta bişey yok girmiyo ki adam :mad:
Neyse konuştu arkadaşımın sevgilisi arkadaşıyla,akşamında girdi kabul etti bende sinir oldum akşam girmedim beklettim ertesi gün akşama doğru konuşmaya başladık 1 hafta gibi normal konuştuk,en sonunda kendi itiraf etti ben seni seviyorum :KK36:diye ilk atak ondan geldi :KK37:
Şimdi 5 ay oldu mutluyuz seviyoruz :KK60:

sanırım iki kez bir erkeğe açıldım ikisinden de olumsuz yanıt aldım ha biriyle sonradan bir ilişkim olsa da açılmamla bir alakası yoktu sonradan gelişen bir olaydı

Bizim oraya yeni tasinmislardi başlarda hoşuma gitmedi sonra internet kafede gördüm çok ilgilimi çekmişti sonra hergun değilde arada bi onu görmeye gidiyordum ortak arkadasimdan adini soyadını öğrendim ve cesaret edip facebokktan ekledim sonra konuşmaya başladık bana açıldı simdi çok seviyoruz 5 yil oldu ama aile nedeniyle kavusamiyoruz tabi o ayri

Arkadaştık. Onu başka bir hisle ilk sevdiğimi söyleyen ben oldum. Şu an birlikteyiz. Ama çooook pişmanım. Bir daha asla ilk adımı atan ben olmam :KK61::KK61::KK61::KK61:

İlk adımı attım totosu kalktı pişmanım bana ders oldu bir daha yapmam :KK43:

Canım sevdiğimi ben söylemiştim bununlada gurur duyuyordum hala da pişmanlığını yaşamıyorum ama bu birazda karşı tarafın bakış açısına göre değişiyor Benim sevdiğim açıldığım kişiyle 4 sene kötünün kötüsü bir ilişki yaşadık hep bendim fazla seven taraf benim zorlamamla oldu bir şeyler çünkü ben açılmıştım ilk ve o fazla havalandı özgüvensiz biriydi ben onu sevdiğimde 4 sene içerisinde inanlımaz ego ve özgüven sahibi oldu ve beni terk etti son cümlesi de bizimki hiç bir zaman normal bir ili,şki değildi hoşçakal oldu hep sorun etti benım ılk acılmamı laf sokardı ama sevgimden görmedim bunları ..

bende bi ilk adım yazayım bi çocuktan hoşlanıyordum 14 yaşında falandım arkadaşımla haber gönderdim buda havalı bişeydi bundan haber geldi ''çoluk çocukla uğraşamam'' diye.çocukluk işte geldi geçti üstünden 11 yıl şimdi sürekli karşılaşıyoruz bakıyorumda çoluk çocuklarla uğraşıyor :) yani baya bi arkamdan bakıyor ancak arkamda kalır zaten :)

Bende attım sayılır şuan beraberi ama bizimki değişk bişey oldu:KK70:İkimiDe otelde çalşıyoruz o bellboy bende güvnliktim.İLk olarak bunların kaptanı yani şefi bana baya yaZmıştı falan turistik bi yerdi bnde kimseyi tanımıyorum etmyrum sıkılıyorum tabi.kaptanları olan çocukla konşmaya başladık görüşmek falan istedi hep görüştük bir kez bita havai bi tip fırlama yani bnde artık hayatımda ciddi birisi olsun istyrdum.olumlu bakmadım pek çocuğa yani.benimkini görüyordum ama sessiz kalıyordu iletişime geçmiyordk pek.ben beğeniyordum onu ama bi hamle görememiştim hiç:110:çalıştığım yerde herkes konuşmaya çalşyordu bi bunda tık yok arada napıyon nediyon o yani..en sonunda faceden ekledm bekledim yazdğı yok yine ben yazdım:KK22:görüştük normal yani gece bırakırken en sonunda hoşlandğımı itiraf ettim ilk defa yaptım böle bşey ama napim turistik bi yerdi olumsuz olsada bi iki ay sonra dönecktim zaten :KK45:denemye karar verdik ama bu yapamadı o lanet şefi yüzünden laf falan çarpıyormş ben kaldıramam keşke onunla hiç görüşmemiş olsaydın falan ddi ben isyanlarda tabii:KK61:sonra memlekete döndüm bi iki hafta sonra yazdı sen burdayken olmaZdı aynı yerdeyiz yüzyüZe falan çocukla aynı evde kalıyorlar sonuçta..sonra durum hallolmuş gibi bişey bunlar arasında.Bİz tekrar başladık ve ben tekrar yanına geldim o çocukla aynı ortamda bulundurmuyo beni yinede tabi:KK49:şimdi çoook mutluyuzz :nazar::KK36:SEviyorsanız gidin konuşun bence..:p

Birini faceden çok beğenmiştim. Çok yakışıklı hakkını yiyemem.
Bir süre sonra dayanamayıp ekledim, kabul etti. 1 2 ay ara sıra yazıştık. Aynı şehirdeyiz ama buluşma teklifi yoktu.
Baktım olacak gibi değil. Konuyu buluşmaya getirdim.
Tabi aklım hep onda. Ne sesini duydum, ne canlı olarak gördüm...
Derken buluştuk ve bendeki o heyecan uçtu gitti. Ses tonunu, gülerken ki halini, şivesini sevemedim.
Bir dahada görüşmedik zaten :-)

Başlıkta belirttiğim gibi sevdiğiniz kişiye onu sevdiğinizi söylediyseniz başınızdan geçenleri yazar mısınız? Duygularımı onla paylaşmak büyük bir hata mı, olaylar sizde nasıl gelişti?
ya dert olduysa açıl. ne kaybedersin allasen. pisliğin tekiyse egolanıcaksa yol alsın zaten

Biz bir şekilde tanışmıştık evvelden. Aradan bir iki yıl geçti ve ben iletişim kurdum kendisi ile ve duygularımı ima ettim, yani anlayan anlamıştır da tık yok. Ben yazınca yazardı yoksa yok...
Hislerimi uygun şekilde paylaşabildiğim ve onun net tavrını görebildiğim için pişman değilim.
Ama bu bana ders oldu... Bir daha ilk adım atmak benim bünyeme ağır gelir. Kaldıramam.
Hem bir kadın adım atıyorsa çok düşünmüş, çok sevmiştir bence. Bunu değerlendirmeyen erkek çok dürüst ve ahlaklı olmalı diyerek iyi açıdan düşünmeye çalışıyorum:KK14:

X