- 2 Mart 2015
- 10.362
- 24.789
-
- Konu Sahibi yalnizbirkadinnn
kesinlikle haklı olduğunuzu düşünüyorumİlk zamanlar tam olarak vajinanız yeteri kadar açılmadığı için acı duymanız normaldir ama on sevisme olmadan paldır küldür bu iş olmaz. Tecrübeli dahi olsanız orası yeteri kadar kayganlaşmadigi sürece 10 yildirda yapıyor olsanız acı duyarsınız. İlişki iki tarafında mutlu ve tatmin olduğu şekilde olmalıdır bu adam kendi zevkine bakiyor sizi çok düşündüğünü zannetmiyorum anlattığınız kadarıyla
Kastığınız için girişi iyice daraltıyorsunuz muhtemelen. Orada bir duvar varmış gibi geliyor size. Başlarda ben de öyleydim zamanla alıştım ama eşim sizin partneriniz gibi paldır küldür dalmaz yani. Önce sizi hazırlaması lazım partnerinizin.ya sorun bende mi giremiyo bildiğin kasıyorum canım acıyınca ve nasıl tarif etsem sanki yanlış yöne ittiriyo gibi hissediyorum bu neden oluyo acaba
peki o yanlış yöne ittiriyomuş hissi doğru mu? çünkü bir dakika içinde girmiyoken birden girdi meselaKastığınız için girişi iyice daraltıyorsunuz muhtemelen. Orada bir duvar varmış gibi geliyor size. Başlarda ben de öyleydim zamanla alıştım ama eşim sizin partneriniz gibi paldır küldür dalmaz yani. Önce sizi hazırlaması lazım partnerinizin.
Düz mantık ve acı kuralları olan birini doğru erkek zannettiğiniz için acıdım size. söylemeden geçemiyeceğim. Konu sahibi nasıl aşık oldum diye kendini harcıyorsa siz de onun başka bi versiyonusunuz bu düşünce yapısıyla.Ben bu konuda eski kafalı olmayı tercih ettiğim için mutluyum.
şuan sizi mutlu eden bu olabilir.fakat ileri doğru erkeklerin coğunun düz mantık ve acı kuralları ile yüzleştiğinizde demek istediğimi anlarsınız.
ben de hahahshSuan cinsellikten sogudum
Kafanız nerde geziyor bilmiyorum da kastetmediğim şeyi kendinize göre eğip bukmede ustalaşmışsınızDüz mantık ve acı kuralları olan birini doğru erkek zannettiğiniz için acıdım size. söylemeden geçemiyeceğim. Konu sahibi nasıl aşık oldum diye kendini harcıyorsa siz de onun başka bi versiyonusunuz bu düşünce yapısıyla.
harcamıyorum aslında seviyoruz birbirimizi sevdiğim adamla birlikte olabilmek istiyorum ne var bundaDüz mantık ve acı kuralları olan birini doğru erkek zannettiğiniz için acıdım size. söylemeden geçemiyeceğim. Konu sahibi nasıl aşık oldum diye kendini harcıyorsa siz de onun başka bi versiyonusunuz bu düşünce yapısıyla.
Düz girmemesi lazım. Yol düz değil yani orda minik bir çıkıntı var o çıkıntıya takılırsa eğer canın acır nasıl tarif edeyim bilemedim. Sen üste geç daha rahat girersin.ev
evet doğum kontrol kullanıyorum yok yanlış yön var bence çünkü aynı dakika içinde girmeyen penis bi süre sonra girdi çok rahat sanki açıyı değiştirmiş gibi gelmişti bana
ay dimi sanki orda bi duvar var onu ittiriyo gibi hissediyorum özellikle ben sırtüstüyke bunu nasıl düzeltirizDüz girmemesi lazım. Yol düz değil yani orda minik bir çıkıntı var o çıkıntıya takılırsa eğer canın acır nasıl tarif edeyim bilemedim. Sen üste geç daha rahat girersin.
Orda dümdüz gitmeneniz lazım hafif açı vermeniz lazım.ay dimi sanki orda bi duvar var onu ittiriyo gibi hissediyorum özellikle ben sırtüstüyke bunu nasıl düzeltiriz
ben nasıl yapıcam onu onun anlaması gerekmiyo muOrda dümdüz gitmeneniz lazım hafif açı vermeniz lazım.
Niye sevmesin? Geçmişinden onaneen az 100 kızla olmuş birine nasıl aşık olabiliryorsunuz anlamıyorum.bide ilklerinizi onla yaşamışsınız böyle adamları sevmeyin arkadaşım .tabi diğer ilişkileri ile kıyaslar sizi . önce siz kendinize saygı gösterin bence . yanlış anlamayın isizin iyiliğiniz için diyorum.
Sizce sürekli birisiyle yatan bir adam ne kadar sever konuya hakim değilsiniz sanırım adamın davranışları ortadaNiye sevmesin? Geçmişinden onane
neler yaşadığımızı bilmiyosunuz erkek arkadaşımı tanımıyosunuz neler yaşadığını bilmiyosunuz. ne kadar net konuşuyosunuz. neyse ben biliyorum o yeter.Sizce sürekli birisiyle yatan bir adam ne kadar sever konuya hakim değilsiniz sanırım adamın davranışları ortada