ilişkiye girememe problemi

Islanmazsan giremez ve sana yanlış yer gibi gelebilir. Islanman için de duygusal ve uyaeım olarak hazır olman gerekir. Rahat olsuğunu söylediğin ilişkilerde büyük ihtimalle daha hazırdın yani ıslanmıştın, sözleriyle ya da bir iki dokunuşuyla seni tahrik etmeyi başarmış, hafif alkol demişsin, bu da seni rahatlatmıştır. Kayganlaştırıcı kullan ama iki öpüp olaya giriyor sevişmiyorsa bu adam seni asla mutlu etmez.
kolay ıslanmıyorum kuruyken girmeye çalışıyo ondan olabilir mi

kolay ıslanmıyorum kuruyken girmeye çalışıyo ondan olabilir mi

yani vajinismus değil o zaman çünkü 2 kere gayet iyi seks yaptık bu 6 deneme içinden?
Evet ıslanmadığın için oluyor bunlar. Şu an bunları konuşmaktan utandığına eminim ama adamı karşına alıp "her şeyi yeni öğrendiğim için senin beklediğin kadar hızlı hazır olamıyorum, öpüşüp koklaşma kısmını daha uzun yaşamak istiyorum. Benim canım, yanarken senin rahatça mutlu olmandan rahatsızım, daha anlayışlı olursan sevinirim. Cinsellik zorbalık yaparak öğretilmez, bunu yaşayacaksak ben senden öğreneceğim sen de duruma uygun davranmalısın" de. Oral yapmasa da sana doğru düzgün, senitahrik edecek şekilde dokunması lazım

en az 100 kızla olmuştur abartmıyorum
Bu durumda karşındaki sadece kendi zevkini düşünen bir hödük, sevişmeyi bilmiyor ve seni de sadece üzecek. En az 100 kızla birlikte olduğunu düşündüğün bir adama güvenip nasıl birlikte oldun, bu adamın senin sevgini hakettiğinden eminsindir inşallah.

Bu durumda karşındaki sadece kendi zevkini düşünen bir hödük, sevişmeyi bilmiyor ve seni de sadece üzecek. En az 100 kızla birlikte olduğunu düşündüğün bir adama güvenip nasıl birlikte oldun, bu adamın senin sevgini hakettiğinden eminsindir inşallah.
değilim ama seviyorum ve rahatça seks yapabilmek istiyorum artık neden yapamıyorum deliricem

X