Iliskiye girdim tövbe ettim ama hala istiyor ayrılmadan nasıl halledebiliriz?

Mervanclk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2023
1
-6
22
Merhaba arkadaşlar biz (19) sevgilimle sevgilimin ısrarı üzerine iliskiye girdik ve girmeye de devam ettik. Bir süre sonra kendime geldim ve tövbe ettim ama sevgilim hala beraber olmak istiyor. Ona para karşılığında birilerine gidebileceğini ve benim buna karismayacagimi söyledim ama hala ısrarla beni istediğini söylüyor. Sürekli bu konu üzerine tartışıyoruz. Ayrılmak istemiyorum seviyorum 3 yillik iliskimiz var ve yaşımız da evlilik için uygun olmadığını düşündüğümuz için Şu an evlenemeyiz. Gelip beni istemesini ve imam nikahı kiymamizi öyle iliskiye girebilecegimi söyledim. 1 sene sonra anca bunlar olabilir askere gidip gelmesi var. Dayanamıyorum diyor napabilirim? Ayrıca para karşılığında birilerine gitmesini hiç istemeyerek buna mecbur kaldığım ve beni rahat bırakması için istiyorum kaybetmek istemiyorum seviyorum ve onun da sevgisinden şüphem yok ama ergenlik duyguları işte bastiramiyor

Çok erken hareket etmişsiniz

erkek arkadaş ediniyorsun 1. adım yalnız kalıyorsun 2. adım 3. adımın olmaması mümkün değil gibi bir şey zaten ateşle barut misali ayrıca para karşılığı yada çoklu ilişkiler tehlikelidir çok fazla bulaşıcı hastalık var ve bunlar rahim ağzı kanserine neden olabiliyor yani eş seçerken de bunlara dikkat etmek lazım.

dayanır dayanamıyorum diye bişey yok seven insan gayet güzel dayanır inanma öyle şeylere sen istemiyorsan konu kapanmıştır ayrılırsa ayrılsın sen kendi degerini belirle sevgilini boşver.

Evlenin o zaman çözümleri üretmek sizin elinizde. Ama istemediğiniz bi şeyi yapamaz. Siz de kabul etmeyin. Ve paralı başka birine gidebilirsin mantığını anlayamadım. Sevdiğiniz insanı bu şekilse teşvik etmek garip geldi.

19 yaşında çok geç kalmışsınız.

Seni kullanacak , askerden dönünce de namuslu olduguna inandığı bir kız bulup onla evlenecek, ateşle oynama...

kusura bakma tadına bakmış ortada kalırsan şaşma madem evlenme niyeti vardı. düğünü bekleseydi... ya yapacan diyecek ya ayrılalım diyecek ...

O kadar sinir oldum ki şuan.
Sen bir kadın olarak gururun yokmu nasıl başka bir kadına git diyebilirsin ?
Tövbe etmen güzel birşey.
Bir kere ilişkiye gir tövbe et oda etsin ama ateş ile barut yanyana olmaz.
İmam nikahini çocuk oyuncağını mi sandınız siz aileden gizli evlen.Adam boş ol demeden Bosanamazsiniz yada resmi olarak imam nikahı geçerli değil seni terk edebilir.Ailen duyar ilişkiye girdiğini hoş olmaz.
Ya evlenin yada ayrılın 19 yaş küçük değil.

19 yaşında ilişkiye girildi vay be..ben 19 yaşındayken en fazla öpüşürdümtatlım yatmayın olan olmuş zaten de bide hamile kalırsın falan aman haa

19 yaşında ilişkiye girildi vay be..ben 19 yaşındayken en fazla öpüşürdümtatlım yatmayın olan olmuş zaten de bide hamile kalırsın falan aman haa
İnsan hata yapabilir.Ben kimseyle yatmadım ama o seviyeye geldim.Onemli olan bir hata yaptim.Farkina vardım.Duzeltmeye çalışmalıyım.Ne demek aileden gizli nikah ve cinsellik üstüne beni aldatabilirsin.Sunun farkında değil herhalde adam canı sıkılınca bırakacak.Hamile kalacak belki ya aldır diyecek ya babalık yapmayacak.Nikah kiymayacak.Hamile haliyle ailesine rezil olacak.Evlendiler diyelim adam birkere yüz buldu.Aldatacak sürekli.Santaj yapacak belki elinde kızın çıplak fotoğrafları olacak.Oldu da yada soyle oldu kızımız pişman oldu.Dini nikah a da inanıyor.Adam 3 kere boş ol demeden bosanamicak.Ve de gizli nikah kiyalim derken de imam nikahini da basitlestirerek günaha giriyor.Yapmasi gereken bu kişiyle görüşmeyi kesmeli.Uygun dille de annesine böyle birşey yaşadığını anlatmalı.

Hayırdır tatlım bana neden yükseldin şimdi..evet insan hata yapabilir ama bir kere yapar defalarca birlikte olmuşlar..benim ne dediğimi sen anladın mı hamile kalma dedim kim kiminle ne yapmak isterse yapsın..sadece 19 yaşında ve erkeklere güvenilmeyeceğini söylüyorum.

Size yuklenmedim.Kiza sinirlendim.

Başkaları ile birlikte olup gelip hpv virüsü taşıyorlar ya
19 yaşında daha ne bu böyle olecek mi ilişkiye girmezse
Israrcı adam zordur canım ilişkiye girmiyor diye kavga etmek ne demek
Bırak gitsin
Böyleleri omuuuuurrr boyu istediği olmazsa hep diretir hep keyif kaçırır
Ayrıca yasınız gerçekten çok kucuk
Keşke böyle bir şey hiiiccc yaşamamış olsaydın ve kafanı agritmasaydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…