İlişkinizde aralar verince eskisi gibi oluyor mu ?

hatsunemiku

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2023
35
11
Merhabalar erkek arkadaşımla çok kötü bir tartışma yaşadık ve konuyu başlatanda uzatanda benim tartışma sonucu saçma bir ayrılığa geldi . Bugün tekrar konuştuk ve ilişkimize 1 hafta süre ara vermeyi karar verdik. Hatalarımızı anlamamız açısından daha mantıklı olur gibisinden düşündük.
Öncelikle ben sevgilimi çok kırdım söylememem gereken şeyler söyledim ve kendimi çok kötü hissediyorum onu çok seviyorum kaybetmek istemiyorum hiç ,başımada ilk defa böyle bir şey geldi. Açıkçası köpek gibi pişmanım böyle davrandığım için hatta istersen affetmeyebilirsin beni dedim ve o da böyle bir yöntem deneyelim dedi.Sizce bu tarz aralar cidden ilişki için yararlı mı ? Yoksa hiçbir şey eskisi gibi olmaz mı .

Hiç ara vermeli ilişkim olmadi, olmuyorsa ayrilik direkt. Beni seven biri 1 hafta habersiz duramaz, duruyorsa tabi ki dönüşünün anlami olmaz. Ama ayni evin icinde bile gunlerce konuşmayan küsen ciftler okudum. 🙄
Bana göre normal degil ama bi sekilde boyle yuruten farkli insanlar da var.

Ara verme şey değil mi ben birkaç gün yeni manitalar deneyeyim onlar senden daha iyi çıkmazsa geri gelirim süreci 😂 etrafta ara veren kim olduysa o arada taraflar hep başka seçenekleri bir gözlemleyip deneyimleme peşinde oldular hep o yüzden ara vermek bana bahane ve saçma geliyor. Sorunlar mesafeyle çözülmez bana göre

Tüh ya halbuki çok güzel gidiyordu ilişkimiz birbirimizi çok seviyoruz. Bu yorumları duymak üzdü açıkcası beni ,sanırım 1 hafta şans tanıyayım gelmek isteyen gelir benim yapacağım bir şey yok. Ama belki hafta sonu tekrar yazabilirim çünkü çok kırdım onu asla böyle bir şeyi haketmedi...

Merhabalar erkek arkadaşımla çok kötü bir tartışma yaşadık ve konuyu başlatanda uzatanda benim tartışma sonucu saçma bir ayrılığa geldi . Bugün tekrar konuştuk ve ilişkimize 1 hafta süre ara vermeyi karar verdik. Hatalarımızı anlamamız açısından daha mantıklı olur gibisinden düşündük.
Öncelikle ben sevgilimi çok kırdım söylememem gereken şeyler söyledim ve kendimi çok kötü hissediyorum onu çok seviyorum kaybetmek istemiyorum hiç ,başımada ilk defa böyle bir şey geldi. Açıkçası köpek gibi pişmanım böyle davrandığım için hatta istersen affetmeyebilirsin beni dedim ve o da böyle bir yöntem deneyelim dedi.Sizce bu tarz aralar cidden ilişki için yararlı mı ? Yoksa hiçbir şey eskisi gibi olmaz mı .
benzer bi durum bende bi kaç gün önce yaptım ara verdim yenilerini bulmak için değil kafamı dinlemek bana ne kattı benden ne aldı bunun muhasebesini yapmak için bazen gerekiyor

Ara verilen ilişkiden hayır geleceğini düşünmüyorum

ya neden direkt ara verildiyse yenilerle deneyecek onlarla olmazsa sana döner şeklinde düşünüyorsunuz ki
bu kadar mı özgüvensizsiniz
hemen başkasına koşacak karakterde insanı neden hayatınıza aldınız ilişki yaşadınız o zaman
bazen insanlara birazcık uzak kalmak iyi gelebiliyor
benim bi exim ayrıldıktan 1 hafta sonra deli divane barışmak istemişti mesela
ara verme falan konuşmamıştık bişey direkt ayrılmıştık
bazen kıymetini anlamak için biraz yokluğunu hissetmek gerekiyor

ya neden direkt ara verildiyse yenilerle deneyecek onlarla olmazsa sana döner şeklinde düşünüyorsunuz ki
bu kadar mı özgüvensizsiniz
hemen başkasına koşacak karakterde insanı neden hayatınıza aldınız ilişki yaşadınız o zaman
bazen insanlara birazcık uzak kalmak iyi gelebiliyor
benim bi exim ayrıldıktan 1 hafta sonra deli divane barışmak istemişti mesela
ara verme falan konuşmamıştık bişey direkt ayrılmıştık
bazen kıymetini anlamak için biraz yokluğunu hissetmek gerekiyor
Benimde izlediğim psikologlar 1 hafta gibi kısa süreler (tekrarı olmayacak tabi) ara vermenin ilişki için iyi olacağını söylüyor. Biz zaten hatalarımızı düşünelim neleri yanlış yapıyoruz iyice bunların üzerinde duralım diye bu arayı verdik. Banada başkasına gidecek olayı çok özgüvensiz geliyor :// yani bu tarz erkekler kendini baştan belli eder bence 1 haftada da birini bulabilecekse zaten gidebilir benim için daha iyi 😃

X