konuyu açan arkadaşım, sen aslında kararını vermişsin, kafanda bitirmişsin, ama 3 yılın verdiği bi alışkanlık ve ya pişman olursam korkusu var şu an sende.. benzer bişeyi ben de yaşamıştım.
üni. 2 de çıkmaya başlamıştık, aramızda 6 yaş vardı bizim de, 2 sene kadar çıktık, ben son seneye geçtim o daha o dönem okulu bitirecekti de daha askere gidip gelecekti de iş bulacaktı da ( ki okuduğu bölüm iş bulabileeği bi bölüm değildi) para biriktirecekti de evlenecektik... aynı senin yaşadıklarını yaşadım, gün geçtikçe daha doğrusu aşk gittikçe bu gerçekler gözüme çarpmaya başladı, bu gerçekler gözüme çarptıkça aşk daha da çok gitmeye başladı şeklinde bi döngüye girdim. ve senin şu an olduğun noktaya geldim. mantığım ayrılmamı söylüyordu ama yapamıyordum bi türlü, çünkü bi alışkanlık vardı ve dahası ya yaptığımdan pişman olursam düşüncesi... bu ikilemde 3-5 ay daha geçirdim ama baktım olmuyor, benim okul bbitmek üzere, kpss ye sıkı çalışıyorum ve %90 eminim mezun olur olmaz atanıp işe başlayacağımdan.. yok dedim bu adamla olmaz bu iş... ben 22 yaşındayım, hayata başlamak kendi ayakları üzerinde durmak üzereyim, adam 28 oldu hala daha babasından harçlıkla idare ediyo.. böyle bi insanla ben ömür süremem dedim ve bitirdim. ve şimdi çok doğru bi karar vermişim diyorum..
uzattım biraz ama dediğim gibi sen zaten kararını vermişsin sadece gördüğün gerçeklerin başkaları tarafından onaylanmasını istiyosun ki yanlış karar verdiğini düşünme
anladım canım.. zor Bi durum Ben de yaşadım.. gene zor Bi Bölümmüş.. Ben eski nişanlıma 2 senelik turizm işletmeciliğini Bitirtemedim.. içinden gelmiyordu.. Bölümü küçümsemek için söylemiyorum, cidden kolaydı.. Biraz yalnız kalıp düşün Bence.. gözden geçir duygularını enine Boyuna.. artıları eksilerinden ağır Basarsa Bi şans daha vereBilirsin.. Belli olmaz, Belki de düzelir her şey..
canım sen ondan yaşça baya küçükken bu kadar olgun davranabiliyorsun
30 yaşında biri ve erkek...senin gibi düşünemiyor
hayatı yada evliliği oyun zannediyor heralde...
3 senenin ardından ayrılık düşüncesi bile tokat gibi gelir insana
ama en azından ömür boyu hata yaptım,keşke ayrılsaydım diye düşünmektense
yavaş yavaş bu fikri aklına ve kalbine yerleştir bence
mantıklı bir kıza benziyorsun,cümlelerinden belli
seçtiğin yol da mantıklı olsun bu yüzden
e sonu olmıycak bi ilişkiyi sürdürmekte anlamsız....seni anlayabiliyorum yılların alışkanlığı,yaşananlar,anılar vs elini kolunu bağlıyodur şimdi ama ilerisi adına en doğru kararı vermen gerekiyor....bunun ne olduğunuda sen çok iyi biliyorsun...
evet aynen dediğiniz gibi,ilk ciddi ilişkim. üniversiteye başladığımda tanıştık daha,gözüm onunla açıldı derler ya öyle... çok şey paylaştık,iyiyi de kötüyü de zor günleri de güzel günleri de birlikte atlatmaya çalıştık... çok emeği vardır üzerimde inkar edemem. bana karşı sorumludur ama ne yazık ki hayatın ucunu bırakmış durumda tam olarak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?