İlişkimi Kurtarmak istiyorum Ne yapmalıyım??

Ayrılmayı oyun haline getirmişsiniz. 10-15 kez ayrılmak diye bir şey olmaz 7 ayda. Başkasında da gözü varsa bu nasıl sevgi ben anlamadım. Kendi tercihiniz tabii

Çocuk eski sevgilisini yoklamış?? Dahs be görmen gerkiyor tekme basmak için???

Kendi canının hiç mi değeri yok sen böyle yaptıkça eskiye dönmeyecek o kişi,bağımlı takıntılı olmussun adama kendini kurtaramiyorsan destek al bence iyi değilsin.yazik gram adam olmayan insana kendini harcıyorsun.

Bu yazdıklarınızdan yaşınızın küçük olduğunu ya da ilk ilişkiniz olduğunu düşünüyorum, düşünmek istiyorum.

Sizin de farkında olduğunuz gibi bu kişi sizi sevmiyor size değer vermiyor istediğiniz kadar zorlayın süreyi değiştirebilirsiniz ama sonucu değiştiremezsiniz. Ayrıca diyelim ki tekrar birlikte oldunuz ama şunu bilin ki o sizi sizin onu sevdiğiniz kadar sevmeyeceği için bu kez siz ayrılmak isteyeceksiniz.

Bence daha fazla zorlamayın bunu bir tecrübe olarak görün başta üzülür ağlarsınız ama ileride sevip sevilebileceğiniz bir ilişkiye geç kalmamış olursunuz.

15 kere ayrılmışsınız zaTen bi kere daha ayrılın nolacak ki. Biseyleri idrak edebilmek için illa terkedilen taraf mı olmak lazım.Bence o ilişkiyi kurtarma zaten mundar olmuş.

Yedi ayda sayabildiğim 15-20 kez ayrılmışsınız. Tam ayrılın. Adam eski sevgilisiyle sizi aynı anda yürütüyor gibi. Salın gitsin değmez. Kendinize değer verin.

Adamın seni sevmediğini objektif bı gözle uzaydan baksan görürsün, ne eski haline getirmesi. İnsanların duygularını degistirmek bu kadar kolaysa sen kendi duygularını değiştir, sevme onu, yapabilir misin?

Basima illa is alacam diosun demek....

İstenmediğini halde ayrılmayan, sürekli eziyet çeken, ama seviyorum diye ağlayan, kendini ezdiren kadınları gördükçe bir tur da ben süründürmek istiyorum valla. Ne bu ya bu erkekler bulunmaz hint kumaşı mı? Siz bu kadar değersiz misiniz?

Kurtarılacak bir durumu yok bu ilişkinin.Yaşınızda küçük bence.Yolunuza bakın.İlk ayrılmada adam solugu eskı sevgılısınde almış.Hiç guvenılır deil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…