• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişkimi Kurtarmak istiyorum Ne yapmalıyım??

Yaklaşık 7 aylık bir ilişkim var ilk 3 ay çok güzeldi beni çok çok seviyordu fakat ben onun kadar çok sevmiyordum ailem yüzünden 2 kere ayrılmak zorunda kaldım fakat aradan gün bile geçmeden dayanamayıp barışıyorduk,ben artık o olmadan yapamamaya başlamıştım ayrıldığımızda onsuz zor olduğunu anlayınca barıştığımızda ona çok ilgi gösterdim bi süre sonra ayrıldığımızda eski sevgilisine mesaj atmış ama kız ona cevap vermemiş biz barıştıktan sonra ben bir şey bakmak için hesabını aldım tam o sırada kız daha yeni cevap verdi ve aniden şifreyi değiştirip hesaptan çıkmamı sağladı ancak bildirim olarak Mesajlar bana gözüküyordu ve belli ki Kıza yalvardı,Ben de salaklık yapıp ayrılmayalım diye ona yalvardım bi 10-15 kere daha benden ayrıldı dayanamayıp geri döndü fakat hiç bir zaman o eski sevgisi yoktu ve bi süre sonra çok ilgisiz davranmaya başladı,inanın onla ayrıyken zaman sanki geçmiyor her an çevrimiçi olup olmadığına kimleri takip edip etmediğine bakıyorum,buluştuğumuzda çok iyiyiz ama mesajlaşırken sanki karşısında düşmanı varmış gibi mesaj atıyor bana yani sevgilisiymişim gibi değil,ben demeden artık sevdiğini bile söylemiyor sadece yüz yüzeyken söylüyor.İlişki uzmanlarının verdiği tüyoları denedim,soğuk davrandım,benim de gönlüm yokmuş gibi yaptım ama o zaman da ben böyle soğuk davranmana gelemiyorum dedi,ilgi gösterip de karşılık alamayınca ben üzülüyorum,hediyeler alıyorum o anlık bi ilgisi bile olmuyor mesajlarıma da kısa kursa cevaplar veriyor napıyorsun nasılsın günaydın vs hiç konu açmak yok hep ben konu açmak için bir şeyler yazıyorum,ayrıl gitsin demeyin rica edersem çünkü ayrılık sürecinde de çok ağır günler geçiriyorum,onu eski haline getirebilmemin başka bi çözümü yok mu?
Sizin hiç gururunuz yok mu? Bir kendinize dönüp sorar mısınız. Resmen takıntı haline getirmişsiniz adamı. Normal istekler, normal davranış biçimi değil bunlar. Ayrılığı atlatamıyorsanız psikolojik destek alın.

Biraz ökse otu, gezen tavuk kanadı, onun instagramından screenshot çıktısı, adamın saç teli(saçı yağlandığında alınacak) , kokan çorap tekini alıp hepbirlikte kaynatıp iç kesin geri döner...

İroni yapıyorum yahu boşver allah aşkına dünyada tek erkek kalmış gibi ne bu böyle...

Adminler engellemeyin şaka bu

Kurtaracak bı ılıskı kalmamıs yalvarınca onun sıze ılgısı gıtmıs cunku neden kacan kovalanır gurursuzlasmıssınız ve sızı cantada keklık olarak goruyor eskı sevgılısı donse ona doner sızı elden cıkarmıyorkı donmezse sızle devam eder ıkıncı plandasın yanı. 7 aylık ılıskıde 15 20 kere ayrılmıssınız zaten lackalasmıs ve sıze sasırdım 7 aylık ılıskı nekı ayrılamıyorsunuz allah askına sız boyle yaptıkca o erkekler sızı ezecek bu kafayla onunla evlenırsen ılerde cok pısman olursun. Guclu ozguvenlı ve gururlu kadınlar daha dıkkat ceker ve daha ılgı gorur

Ayrılın hemde en yakın zaman da sizden ayrılınca eski sevgilisine mesaj atan ve ona yalvaran birini hala nasıl seviyorsunuz aklım almıyor sizin aranızda sevgi yok size kısa mesaj atan soğuk davranan biri için neden kendinizi paralıyorsunuz? Siz ayrılmazsanız zaten o sizden tamamıyla ayrılacak merak etmeyin

Dünyada kalan son erkek mi bu? Niye bu kadar ısrar ediyorsunuz? Yol verin gitsin.

Maalesef başka bir çözümü yok. Lisedeyken benim hayatımda biri vardı. O da böyleydi. Aylarca salak gibi salya sümük ağladım peşinden koştum. Şimdi dönüp bakınca kendimden utanıyorum öyle aptalmışım ki. Ama şimdi noldu bu sefer o benim peşimi bırakmıyor. Birlikteyken beni umursamayan adam bu sene üniversite okuduğu şehirden altı saatlik yolu tepip yanıma geldi. Benim haberim bile yoktu varınca bana telefon açtı ben yanına geldim diye. Buluşmaya gittim mi tabi ki hayır.
Bu lise son dayken benim de başıma gelmişti. O kadar acı çektirmişti ki. Hergün ağlıyordum peşinden koşturuyordu beni. Bana üniversite yi bitirp iş bulcaksın, ehliyet alıp araba kullanacaksın öyle evlenirim filan diyordu. Çok üzülüyordum. Bana çöp yığınından başka birşey değilsin sen dedi tlfnda ve o an herşey bitti içimde. Sevsem de bana bunu diyen insan artık olmaz dedim. Üniversiteyi bitirdim ehliyet aldım araba kullanıyorum çalışıyordum da. Sonra beni aramaya başladı. Tekrar barışalım diye. Kalktı yaşadığım şehre geldi. Artık olmaz dedim , hayatımda eşim vardı o zamanlar sevgiliydik eşimle. Ve ben eşimle evlendim ki düğünüm olacak geceye kadar beni bekledi vazgeçip kendine dönerim diye. Ben evlenince hemen gitti kendinden 5 yaş büyük biriyle evlendi görücü ile. Ne hali varsa görsün. Onun hakkında bu kadar bilgiyi akrabam olduğu için biliyorum yoksa nerden bilcektim

Neyse hayat senin hayatın . Yardımcı olayım madem .kaçan kovalanır bunu unutma .şimdiye kadar o kaçmış sen kovalamissin şimdi sıra sende

Yaklaşık 7 aylık bir ilişkim var ilk 3 ay çok güzeldi beni çok çok seviyordu fakat ben onun kadar çok sevmiyordum ailem yüzünden 2 kere ayrılmak zorunda kaldım fakat aradan gün bile geçmeden dayanamayıp barışıyorduk,ben artık o olmadan yapamamaya başlamıştım ayrıldığımızda onsuz zor olduğunu anlayınca barıştığımızda ona çok ilgi gösterdim bi süre sonra ayrıldığımızda eski sevgilisine mesaj atmış ama kız ona cevap vermemiş biz barıştıktan sonra ben bir şey bakmak için hesabını aldım tam o sırada kız daha yeni cevap verdi ve aniden şifreyi değiştirip hesaptan çıkmamı sağladı ancak bildirim olarak Mesajlar bana gözüküyordu ve belli ki Kıza yalvardı,Ben de salaklık yapıp ayrılmayalım diye ona yalvardım bi 10-15 kere daha benden ayrıldı dayanamayıp geri döndü fakat hiç bir zaman o eski sevgisi yoktu ve bi süre sonra çok ilgisiz davranmaya başladı,inanın onla ayrıyken zaman sanki geçmiyor her an çevrimiçi olup olmadığına kimleri takip edip etmediğine bakıyorum,buluştuğumuzda çok iyiyiz ama mesajlaşırken sanki karşısında düşmanı varmış gibi mesaj atıyor bana yani sevgilisiymişim gibi değil,ben demeden artık sevdiğini bile söylemiyor sadece yüz yüzeyken söylüyor.İlişki uzmanlarının verdiği tüyoları denedim,soğuk davrandım,benim de gönlüm yokmuş gibi yaptım ama o zaman da ben böyle soğuk davranmana gelemiyorum dedi,ilgi gösterip de karşılık alamayınca ben üzülüyorum,hediyeler alıyorum o anlık bi ilgisi bile olmuyor mesajlarıma da kısa kursa cevaplar veriyor napıyorsun nasılsın günaydın vs hiç konu açmak yok hep ben konu açmak için bir şeyler yazıyorum,ayrıl gitsin demeyin rica edersem çünkü ayrılık sürecinde de çok ağır günler geçiriyorum,onu eski haline getirebilmemin başka bi çözümü yok mu?
Keşke birileri de her türlü pisliği yapsam da yine de beni böyle istese, sevse. Bulmaz bizi böylesi

Dayanamayıp geri döndü değil. Seni alternatif bulmuş

Dayanamadıgından degıl eski sevgilisi tarafından istenmediği ıcın geri gelmıs.
Senlik bi durum yok yani, sana karsı duygusu falan da yok.
Yalnızlıktan iyidir, bırıyle olmak.. Bazı insanlar ıcın.

Hele de boyle hasta tipler ıcın... Istedıgını yapıyor saygısızlık zirveye oynamış ama karsısında hala kurtarılacak bir ılıskı oldugunu dusunen, kendine saygı duymayan bırı var.
Adam egleniyor.
Yaptıgı tek sey eglenmek ve egosunu tatmin etmek. Senlik bi durum yok demıstım dı mı.

Bu lise son dayken benim de başıma gelmişti. O kadar acı çektirmişti ki. Hergün ağlıyordum peşinden koşturuyordu beni. Bana üniversite yi bitirp iş bulcaksın, ehliyet alıp araba kullanacaksın öyle evlenirim filan diyordu. Çok üzülüyordum. Bana çöp yığınından başka birşey değilsin sen dedi tlfnda ve o an herşey bitti içimde. Sevsem de bana bunu diyen insan artık olmaz dedim. Üniversiteyi bitirdim ehliyet aldım araba kullanıyorum çalışıyordum da. Sonra beni aramaya başladı. Tekrar barışalım diye. Kalktı yaşadığım şehre geldi. Artık olmaz dedim , hayatımda eşim vardı o zamanlar sevgiliydik eşimle. Ve ben eşimle evlendim ki düğünüm olacak geceye kadar beni bekledi vazgeçip kendine dönerim diye. Ben evlenince hemen gitti kendinden 5 yaş büyük biriyle evlendi görücü ile. Ne hali varsa görsün. Onun hakkında bu kadar bilgiyi akrabam olduğu için biliyorum yoksa nerden bilcektim
Oh iyi olmuş hakediyor bunlar. Boşuna dememişler insanoğluna iyi davranan değil kötü davranan yaranır diye.

Back