İlişkimi Kurtarmak istiyorum Ne yapmalıyım??

Sizin hiç gururunuz yok mu? Bir kendinize dönüp sorar mısınız. Resmen takıntı haline getirmişsiniz adamı. Normal istekler, normal davranış biçimi değil bunlar. Ayrılığı atlatamıyorsanız psikolojik destek alın.

Biraz ökse otu, gezen tavuk kanadı, onun instagramından screenshot çıktısı, adamın saç teli(saçı yağlandığında alınacak) , kokan çorap tekini alıp hepbirlikte kaynatıp iç kesin geri döner...

İroni yapıyorum yahu boşver allah aşkına dünyada tek erkek kalmış gibi ne bu böyle...

Adminler engellemeyin şaka bu

Kurtaracak bı ılıskı kalmamıs yalvarınca onun sıze ılgısı gıtmıs cunku neden kacan kovalanır gurursuzlasmıssınız ve sızı cantada keklık olarak goruyor eskı sevgılısı donse ona doner sızı elden cıkarmıyorkı donmezse sızle devam eder ıkıncı plandasın yanı. 7 aylık ılıskıde 15 20 kere ayrılmıssınız zaten lackalasmıs ve sıze sasırdım 7 aylık ılıskı nekı ayrılamıyorsunuz allah askına sız boyle yaptıkca o erkekler sızı ezecek bu kafayla onunla evlenırsen ılerde cok pısman olursun. Guclu ozguvenlı ve gururlu kadınlar daha dıkkat ceker ve daha ılgı gorur

Ayrılın hemde en yakın zaman da sizden ayrılınca eski sevgilisine mesaj atan ve ona yalvaran birini hala nasıl seviyorsunuz aklım almıyor sizin aranızda sevgi yok size kısa mesaj atan soğuk davranan biri için neden kendinizi paralıyorsunuz? Siz ayrılmazsanız zaten o sizden tamamıyla ayrılacak merak etmeyin

Dünyada kalan son erkek mi bu? Niye bu kadar ısrar ediyorsunuz? Yol verin gitsin.

Bu lise son dayken benim de başıma gelmişti. O kadar acı çektirmişti ki. Hergün ağlıyordum peşinden koşturuyordu beni. Bana üniversite yi bitirp iş bulcaksın, ehliyet alıp araba kullanacaksın öyle evlenirim filan diyordu. Çok üzülüyordum. Bana çöp yığınından başka birşey değilsin sen dedi tlfnda ve o an herşey bitti içimde. Sevsem de bana bunu diyen insan artık olmaz dedim. Üniversiteyi bitirdim ehliyet aldım araba kullanıyorum çalışıyordum da. Sonra beni aramaya başladı. Tekrar barışalım diye. Kalktı yaşadığım şehre geldi. Artık olmaz dedim , hayatımda eşim vardı o zamanlar sevgiliydik eşimle. Ve ben eşimle evlendim ki düğünüm olacak geceye kadar beni bekledi vazgeçip kendine dönerim diye. Ben evlenince hemen gitti kendinden 5 yaş büyük biriyle evlendi görücü ile. Ne hali varsa görsün. Onun hakkında bu kadar bilgiyi akrabam olduğu için biliyorum yoksa nerden bilcektim

Neyse hayat senin hayatın . Yardımcı olayım madem .kaçan kovalanır bunu unutma .şimdiye kadar o kaçmış sen kovalamissin şimdi sıra sende

Keşke birileri de her türlü pisliği yapsam da yine de beni böyle istese, sevse. Bulmaz bizi böylesi

Dayanamayıp geri döndü değil. Seni alternatif bulmuş

Dayanamadıgından degıl eski sevgilisi tarafından istenmediği ıcın geri gelmıs.
Senlik bi durum yok yani, sana karsı duygusu falan da yok.
Yalnızlıktan iyidir, bırıyle olmak.. Bazı insanlar ıcın.

Hele de boyle hasta tipler ıcın... Istedıgını yapıyor saygısızlık zirveye oynamış ama karsısında hala kurtarılacak bir ılıskı oldugunu dusunen, kendine saygı duymayan bırı var.
Adam egleniyor.
Yaptıgı tek sey eglenmek ve egosunu tatmin etmek. Senlik bi durum yok demıstım dı mı.

Oh iyi olmuş hakediyor bunlar. Boşuna dememişler insanoğluna iyi davranan değil kötü davranan yaranır diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…