iliskimde bir hata yaptim ve bedelini hala agir ödüyorum YARDIM lütfen

üstüne giderseniz daha da kaçar..
kaçın ki kovalanasınız...

pb , kararlı ve net olarak yapacaksınız tabiki.
Geçmişle ilgili konu açıldığında; bu durumu ben vicdan yaptıkça sen abarttın, oysaki sanalda yapılan birşeydi bu hepsi bu. Konuştuk, kapattık ve devam ettik; sözünde dur.
Eğer kafan karışıksa netleştiğinde goruselim deyip resti çekin.
Gerçekten kaybetmeyi göze alarak yapın bunu.
Sizi seviyorsa bu çocuk gösterecektir sevgisini, yoksa zaten ya gidecek ya da yine geveleyecek ağzında bahaneleri.

Nasil yapmaliyim onu

o aramadıkça aramayın....
kendinizi doldurun, ona ayıracak kısıtlı zamanınız olsun..
çok iltifat etmeyin, vazgeçilmez imajı çizmeyin..
erkekler kendilerine bağımlı kızlardan hoşlanmaz..kuul olun biraz..
birlikteyken ilgilenin, kaliteli zaman geçirin ama onun dışında başka meşgaleniz yokmuş gibi davranmayın..
emin ol bu taktikler evlilikte bile işe yarıyo..sevgiliyken daha çok işe yarayacaktır...

Kendisi turkiyede buyudu.. daha gecen sene geldi buraya o yuzden cevresi yoktu.. ustelik bnmle tanisinca hep bnmleysi .

Kafasi 3 ay once demrk karosik degilmis.. 8ci ayda teklif etti.. 1 aydir kafasi karisik.

Insallah oyledir deniyorim bunlari hemen

Bide resti cekme cesareti olsa.. ama sanirim bunu yapmaluyim.. cunku icimden bi ses bana geri gelir dio.. neden bilmiyorum ama jwndisi kapali bi defter gibi.. acmiyor kendisini.. sessizve icinde tutuyor herseyi.. duygusal agladigi anlara xanli sahit oldum..

Kendisi turkiyede buyudu.. daha gecen sene geldi buraya o yuzden cevresi yoktu.. ustelik bnmle tanisinca hep bnmleysi .

Kafasi 3 ay once demrk karosik degilmis.. 8ci ayda teklif etti.. 1 aydir kafasi karisik.

Bir ayda ne oldu sorgulayın kendinize.
Durup dururken bahane araması tuhaf geldi, üstelik evlilik teklifinden sonra.

Bu yaşlarda sanal ortamlarda yapılan bu muhabbetler , erkeklere bu kadar bağımlılık ( ilk ilişkinizde yaşadıklarınızdan ) doğru değil evet fakat oyle bir geçmişim diyorsunuz ki sanki Allah korusun bile isteye katil olmuşsunuz gibi

Ona bunlari unutturabilmek icin hicbirsey yapamazmiyim? Cok degisdim kendime ceki duzen verdim oda soyledi bunu.. artik cok iyidin dogrusun diyo.. ama duzeltmek icin hicbirsey yokmu sizce?

Bu savunmadan hiç hoşlanmam normalde ama ne yaptınız gerçekten, birini mi öldürdünüz? hırsızlık mı yaptınız?, kendinize çeki düzen vermişsiniz de, onun için yapmadınız ki bunu, içinizden gelmese zaten yapmazdınız. Düzelmesi gereken şu saatten sonraki sizin artık değiştiremeyeceğiniz geçmiş değil, sizin onun gelecek planlarında olup olmadığınızı anlamanız. Varsanız, arkadaşları olsa da olmasa da varsınız.Yoksanız sebep sizin sanal ego tatminleriniz değil, hatayı bu kadar kendinizde arayıp bedel ödeme işlerine çok girerseniz, bu sefer bir daha hata yapmamak için aşırı baskı hissediyor insan. Hatalarınızı savunun demiyorum ama bu konu tekrar açılırsa, senden önce yaptığım bir şey için daha ne kadar bedel ödeyeceğim deyin? Cevabına göre yolunuzu çizersiniz. Dürüstlüğünüz onun hayatınıza girmesiyle başlamadı sonuçta. Biriyle tüm iletişimi birden bire koparmak da dürüstlüktür yerine göre, nikah masalarından kalkıp gitmiş gibi davranmayın artık.

Kafası karışik erkek yoktur inanma..belli ki yeni arayışlar ićinde hayatında farkĺı seyler oluyor ve bu bir düzene girerse ilişkinizde bitecek..erkek bosuna kacmaz

O 1 ayda soyle birsey oldu..

Onceki arkadaslarinin birine benim sevgilim kotu bir saka yapti.. tam ne oldugunu bilmiyorum ama onun arkadasinin nisanlisi var ve o bu yapilan sakayi gorseydi yada bulsaydi yanlis anlayip (onun hayatina baskasinin oldugunu dusunup) ayrila bilirdi. Tabi bunzn bedelini sevgilim soyle odedi : o eski arkadasi geldi ve sevgilime dedi ki.. senin sevgilin olacak kiz bnimlen yazisiyordu yillar once sadece mbr nasilsin .. okdr baskada bsy yok. Ama ben bu durumu hatirlamiyorum.. bahsedilen sene 3 4 sebe once.. ki ben ozmn kucukdum.. ve olada bilir olmayada bilir.. vay efendim ben yalanmi soyluyorum yoksa diye kiyamet kopmustu.. ama dedigim gibi ben 3 4 sene once kime mbr nasilsin yazdigimi hatirlamiyorum acikcasi.. ve bu olaydna sonra kendisi sanirim dusundu ki ben yazdigimi hatirliyorum ama ona soylemiyorum kizacak diye.. oysaki hatirlasam evet derdim.. ne olduysa bundan sonra olmaya basladi..

Cok haklisiniz gercekten. Ama bu konular artik oraya kadar acilmiyor. Nedense sanki benim sabrimi olcmek istio acaba onu ne kdr cok sevio sevmedigimimi ogrenmek istio boyle yaparak.. bakalim birakio gidecekmi yoksa gercekten herseye ragmen kalcakmi dio kendisine cozemedim bende

Dengesiz, hadsizmiş arkadaşı. Böyle diyen arkadaşla arkadaşlık yapıyor, 3 5 gunluk velet üstelik. 10 aylık sevgilisinede soyleniyor.
Vukuatlı olabilirsiniz konuşma açısından da size inanmalıydı.
Kafanızı daha çok karıştırmak istemiyorum. Ben karakter olarak erkeklere karşı sertim.
Yollarım gider bana göre. Ne ağlamak ne sızlanmak; hepsi dünya meselesi. Değmez, ezdirmeyin kendinizi. O çocukla birlikte doğmadınız.
Olmuyorsa olmuyor.

Cok haklisiniz ama bende cok zayif ve yumusak kaliyorum. Iste olmaz olsun boyle arkadas.. ama size sunu soyleyim o arkadasiyla ve ve bi kac kisiyle daha bu olaydna sonra iltibatini kesdi.. gururuna yediremio bu laflari demisti cunku.. smdide boyle iste belki zamanla duzelir cunku zamana ihtiyacimiz var demisti.. duzelmezsede allah sabir versin bana daha ne diyevilirim ki..

Canım bence arkadaşlarindan dolayi kafası karışmış buyüzden sana böyle davranıyor yada sen üzerine çok düştüğün için sıkıldı artık ayrilmak istiyor ve bahaneler üretiyor ve bir şekilde tavrını koyuyor..buda olabilir..

Geçmiş ilişkileri sorgulayarak bir ilişki kuramazsınız. Açık açık konuş bence sevdiğin adamla. İstiyorsan devam edelim, istemiyorsan devam etmeyelim de. Kaybetme korkusunu yaşadın mı ne tepki verecek ona bir bak.

Amaan kafası karısmış..eskilerle alakası yok olayın.. bu sen tatildeyken ortam yapmış değisklk iyi gelmiş oda tadını çıkarıo bi yandanda elinde tutuyo bence kaç kaçan kovalanır... belli etme duygularını sessz kal bi süre ayarları bozulur...belliki sensiz yapamamları çok söylemissin. Güveniyo gidemeyeceğini düsünüo...

kafası karısmıs bellı.. biraz zaman ver sonra olaya mudahele et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…