• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iliskimde bir hata yaptim ve bedelini hala agir ödüyorum YARDIM lütfen

Senin eskiden ınternetten birileriyle konuşmuş olmanın neresi unutulmıyacak bi hataymış?

1.hayatında o mu vardı?

2.bunda kafaya takcak ne var?

Bence bahane aramasın..yaşlarınız genç,belliki başka deneyımler peşine dusmus veya dusmek üzere..

Yakında sen daha iyilerine layıksın der ve gıder..hata bulamazsa..

Biz sozlenmeye yakiniz. Ama artik ondan bile emin degilim.. bana bugun kendisi dedi ben cozecem duzelecek hersey diye.. banada beklemekden baska cagre kalmadi sanirm.. ama acaba brz kendimi geri ceksem daha iyi olmaz mi ? Belki kiymetimi anlar? Cunku onun icin herhangi biri degilim 10 ay oldu daha ama sanki 5 sene olmus gibi

Kendini sanaldan konustugun kisiler icin neden bu kadar sucladin bunu anlamadim.. Konusuyorsun diye evlenecek degilsiniz sonucta..

Ve yaslariniz cok cok genc. Gezin, arkadas edinin... Senin tek arkadsn kendisi galiba ki sorun ediyorsun sen de arkadas edin birine bu kadar bagimli olmana gerek yok... İliski her dk yan yana olmak demek degil..
Var tabi arkadaslarim. Ama kendisini okdr cok alistirdi ve bagladi ki bana artij hayatimin en ust seviyesi o.. onunla yatiorum onunla kalkiyorum sanki.

canım ne güzel şanslısın o zaman erkek arkadaşında bilinçli biri demekki ama yine de bazen yanlış yollara sapabiliyoruz böyle durumlarda birilerinin bizi ikaz etmesi dürtüklemesi gerekebiliyor bu yüzden sen yine de belli etmeden erkek arkadaşının durumlarını bil ama onu sıkmadan yap bunu ve zamana bırak bence .

Denicem bunu canim insallah hersey yoluna girer

Bu evlilik teklifini cidden etmediggini dusunurdu bana bazi seyler cevabini merak etti belki bilmiyirum ama ayrilik gorunuyor ve evlenme teklifin gercek degildi

Cok kolay tabi tektas yuzuk alip 60 tane kirmizi kulle bi kizin onunde dizcokmek :( sanmiyorum o sevmedigi insana bkdr sey yapman insanlardan degil

Merhaba kizlar
Bu sayfayi hep goruyordum ama bi turlu uye olmak nasip olmadi. Demekki kotu bir durumda olmam gerekiyormus ki kayt olayim :KK43:

Benim bi sevgilim var 10 aydir beraberiz. Onceki iliskim uzakdandi ve 1buvuk sene surdu. Ama o kisinin herseyi yalan dolanmis buda sonradan ortaya cikti ve 8 ay depresyona girdim. O sira tek yaptigim sey baskalarinin kalbini kirmakdi :KK43: basbayacanli gorusmeden yazisip mesajlasdigim kisiler oldu ve sonra kalp kirdim birden yok oldum. Her ne yaptiysam kendim cok uzuldum kirildigim ve aci cektigim icin :KK43: subat 2014 birden karsima hic beklemedigim anda simdiki sevgilim cikti. Ilk bakisda asik oldum ona.. ve onu kendime kazanmak icin elimden geleni yaptim. Iliskimiz basladi.. ilk basta bana hep gecmisim hakkinda sorular sorardi ama ben bi cok seyi yani kirdigim kalpleri ondan gizledim cunku korktum beni istemicem kotu biri olarak gorcek diye. Birgun hersey ortaya cikti ve cok kotu kavga ettik. Ama sonunda beni affetti ve bana bir kez daha cok farkli oldugunu kanitladi. O gunden bugune kendime ceki duzen verdim. Eski ben degildim artik yepyeni kararlar aldim ve tek amacim sevdigimle bir omur mutlu mesut olmak onunla yuva kurmakdi. Biz yurtdisinda yasadigimiz icin yaz tatiline yakin ven memlekete gittim 5 haftaligina. Sevgilimle her gun berabrr birseyler yapardik ama gercekten ger gun bana cok duskundu. Ben gidince kendisine arkadas cevresi yapmis. Tabi bunu anlayabiliyorum onun en dogal hakki bu. O 5 hafta boyunca hep yazisdik arastik. Ve ben geri donunce bana evlilik teklifi bile etti ve ben bir an bike dusunmeden kabul etti (8. Ayin sonuydu). Suan oyle bi durumdayiz ki. Bana eskisi kadar vakti yok. Beni gormek icin can atmiyor ve artik arkadas dedikleri benden daha onemli. Bana haftanin 2-3 gunu vakti oluyorsa benden sonra yinede arkadaslarinla ustelik gec saate kadar. Haftasonu 10 aydan beri bizim bi gunumuz var 5-6 saat beraber bas basa vakit geciriyoruz. Ama artik o bile 2 saate indi..

Aramiz acildi.. kendisi cok zor birisi. Seviyorum ama onceki yasadigimizi unutamiyorum diyo. Hem seninle olmak istiyorum hem sensiz olmak istiyorum arafdayim sanki dedi. Sevdigini ne kadar bilsem bile bunu bana soylemez. Soylersede cok nadir soyler. Eskisi gibi olsun istiyorum. Cok mu ustune gidiyorum yada cok fazlami deger veriyorum bilmiyorum. Sevdiginden suphem yok sadece su son bir aydir kafasinin karisik oldugunu ve kendisi benden daha cok uzgun oldugunu soyluyor. Gozlerinden goruyorum sevdigini.. gercekte cok cagresizim onu kaybetmek istemiyorum ama brzda degerimi artik anlasin fark etsin. Cunku benim onu sevdigim gibi kimse sevmiyor sevemezde onu bunu kendisi soyledi. :KK43:
sevgılının gözü açılmıs artık ıyı kazıklar yemeden donmez sana ayrılmaya calısıyor sımdılık bahaneler bunlar bı sure sonra olmuyor yapamıyorum senınle dıye gelıcek sen de aglaya ağlaya benı bırakma dıyeceksın tınlamıycak uzun bı sure sonra da tıpıs tıpış gelecek ama senı bulamıycak :KK14::KK14:

Ben anlamadım neyi unutmamış sevgilin!!!

Bariz yalan söylüyor kafasnı karıştıran başka biri olabilir başka bir kız gibi olay yoksa eskiden ne yapmışsın da unutmayacak onu külahına anlatsın çok üstüne düşme belli ki bi yerleri kalkmış beyimizin :eek::eek::eek::eek::eek::KK43:

Bariz yalan söylüyor kafasnı karıştıran başka biri olabilir başka bir kız gibi olay yoksa eskiden ne yapmışsın da unutmayacak onu külahına anlatsın çok üstüne düşme belli ki bi yerleri kalkmış beyimizin :eek::eek::eek::eek::eek::KK43:

Var tabi arkadaslarim. Ama kendisini okdr cok alistirdi ve bagladi ki bana artij hayatimin en ust seviyesi o.. onunla yatiorum onunla kalkiyorum sanki.

4 5 aylik iliskiniz varken turkiyeye gelmissin. 4 5 aylik iliski demek cicim aylari demektir. Herkea birbirini el ustunde tutar, aykalar yerden kesilir vs bu yuzden her dk yan yana olmaniz vs hepsi herkeste olan seyler 4 5 aylik iliski bunu gerektirr.

10 aylik iliski ama sanki 5 yillik demissin. 10 aylik iliski 10 ayliktir ve 5 ayi ayri gecmis bir iliski... Yani daha cok cok yeni bir iliski. Heyecanini kaybetmemen cok sevmen cok dogal ... Ama mantigini az kullanmaya calis...

Arkadasi hic olmasin vs sence dogru ve mantikli mi? Sen de gez toz arkadaslarinla elinde telefon onu bekleyecegine

sevgılının gözü açılmıs artık ıyı kazıklar yemeden donmez sana ayrılmaya calısıyor sımdılık bahaneler bunlar bı sure sonra olmuyor yapamıyorum senınle dıye gelıcek sen de aglaya ağlaya benı bırakma dıyeceksın tınlamıycak uzun bı sure sonra da tıpıs tıpış gelecek ama senı bulamıycak :KK14::KK14:
Aman allah korusun :(

Cok kolay tabi tektas yuzuk alip 60 tane kirmizi kulle bi kizin onunde dizcokmek :( sanmiyorum o sevmedigi insana bkdr sey yapman insanlardan degil
Bilemem kolay mi zor mu ama bi omur gecirmeye adim atan insan emindir tekliften hemen sonra kafam karisik iyi olcak duzeltcem cart curt etmez ediyorsa sıkıntı kendisinde ne istedigini bilmiyor ustunde gelinlikle terk edilenide okudu bu gozler burada fazla guvenme yinede

Unutamadigi sey bnm iliskide ilk zmnarda ona yslan soylemem ve durust olmamam.

Cok ilgi gosterdim ama sanirim bi adim geri atayim bu sefer o arkamdan kossun

Onu hic tanimiyordum. Kendimde aci cekerken internetden birileriye yazisirdim mesela sonra biri hoslanirdi benden ve bende o kisi oyle ortada birakirdim birdaha ne bi mesaj atabilirdi ne arayabilirdi.. kalpleri boyle kirdim. Hep su cektigim aciyi erkeklere yasatmak istedim :KK43: ve bin pismanim.. sevgilim beni simdi dogru yola getirdi bana elini uzatti ve destek cikti bana

Cok kolay tabi tektas yuzuk alip 60 tane kirmizi kulle bi kizin onunde dizcokmek :KK43: sanmiyorum o sevmedigi insana bkdr sey yapman insanlardan degil

Bu kadar "kurtarıcı" olarak görürseniz karşınızdaki insanı, o da sizi aciz beller bunda anlamayacak bir şey yok, bilgisayar ekranının öteki tarafındaki daha ne niyetlerinin olduğunu bilmediğiniz insanların güya kalbini mı kırdınız, hiç sanmıyorum, çektiğiniz acıyı da falan onlara yaşatmadınız merak etmeyin. Bu kız neden aramadı? Hmm, o zaman başkasını arayayım diyecekler doğal olarak, bu arada tektaş yüzük almak ve çiçek almak çok kolay. Ama itiraf edilen bir hatayı unutmak daha zor, bence sevgiliniz de unutabilen insanlardan değil. Yol yakınken bu durumun farkına varırsınız umarım.

Senin gecmisin onu ilgilendirmez..
Bunu sorun yapiyorsa , sen tavrini koy zaten..

4 5 aylik iliskiniz varken turkiyeye gelmissin. 4 5 aylik iliski demek cicim aylari demektir. Herkea birbirini el ustunde tutar, aykalar yerden kesilir vs bu yuzden her dk yan yana olmaniz vs hepsi herkeste olan seyler 4 5 aylik iliski bunu gerektirr.

10 aylik iliski ama sanki 5 yillik demissin. 10 aylik iliski 10 ayliktir ve 5 ayi ayri gecmis bir iliski... Yani daha cok cok yeni bir iliski. Heyecanini kaybetmemen cok sevmen cok dogal ... Ama mantigini az kullanmaya calis...

Arkadasi hic olmasin vs sence dogru ve mantikli mi? Sen de gez toz arkadaslarinla elinde telefon onu bekleyecegine
Yanlis anladin sanirim.. 10 aydir beraberiz 5 ay oldugunda ben 5 haftaligina yani 1 ay gittim ve geldigimde gene normal devam etti.. son bir ay yani 10cu ayin ortasinda basladi sorunlar

Bu kadar "kurtarıcı" olarak görürseniz karşınızdaki insanı, o da sizi aciz beller bunda anlamayacak bir şey yok, bilgisayar ekranının öteki tarafındaki daha ne niyetlerinin olduğunu bilmediğiniz insanların güya kalbini mı kırdınız, hiç sanmıyorum, çektiğiniz acıyı da falan onlara yaşatmadınız merak etmeyin. Bu kız neden aramadı? Hmm, o zaman başkasını arayayım diyecekler doğal olarak, bu arada tektaş yüzük almak ve çiçek almak çok kolay. Ama itiraf edilen bir hatayı unutmak daha zor, bence sevgiliniz de unutabilen insanlardan değil. Yol yakınken bu durumun farkına varırsınız umarım.
Ona bunlari unutturabilmek icin hicbirsey yapamazmiyim? Cok degisdim kendime ceki duzen verdim oda soyledi bunu.. artik cok iyidin dogrusun diyo.. ama duzeltmek icin hicbirsey yokmu sizce?

Peki o neden bunu unutamiyor? Belki ilk basta boyle yaptim deseydim bukadar kotu olmazdi ama o benim ondan bunu saklamama durust olmamama kiziyor ve onu unutamiyor.. yaptigimi degil :KK43:

Bunun cevabını millan isimli üye vermiş sana.
Saçma sapan bir tavır işte. Bahane.

Geçmiş geçmiştir, o yoktu o zamanlar; bahane arıyor sıkıntı çıkarmak için.

Bu yaşa kadar arkadaş edinmemişte siz memlekete gidince mi oluyor hemen çevre ?

Evlilik teklifi yemeğe çıkmak gibi mi ? Madem sıkıntıda, kafası karışık uzak dursaymış.

Bu geçmişle ilgili çok taviz vermeyin. Kararlı ve net olun. Siz ezildikçe o kem küm eder.

Back