iliskimde bir hata yaptim ve bedelini hala agir ödüyorum YARDIM lütfen

Biz sozlenmeye yakiniz. Ama artik ondan bile emin degilim.. bana bugun kendisi dedi ben cozecem duzelecek hersey diye.. banada beklemekden baska cagre kalmadi sanirm.. ama acaba brz kendimi geri ceksem daha iyi olmaz mi ? Belki kiymetimi anlar? Cunku onun icin herhangi biri degilim 10 ay oldu daha ama sanki 5 sene olmus gibi

Var tabi arkadaslarim. Ama kendisini okdr cok alistirdi ve bagladi ki bana artij hayatimin en ust seviyesi o.. onunla yatiorum onunla kalkiyorum sanki.

Denicem bunu canim insallah hersey yoluna girer

Bu evlilik teklifini cidden etmediggini dusunurdu bana bazi seyler cevabini merak etti belki bilmiyirum ama ayrilik gorunuyor ve evlenme teklifin gercek degildi

Cok kolay tabi tektas yuzuk alip 60 tane kirmizi kulle bi kizin onunde dizcokmek sanmiyorum o sevmedigi insana bkdr sey yapman insanlardan degil

sevgılının gözü açılmıs artık ıyı kazıklar yemeden donmez sana ayrılmaya calısıyor sımdılık bahaneler bunlar bı sure sonra olmuyor yapamıyorum senınle dıye gelıcek sen de aglaya ağlaya benı bırakma dıyeceksın tınlamıycak uzun bı sure sonra da tıpıs tıpış gelecek ama senı bulamıycak

Ben anlamadım neyi unutmamış sevgilin!!!

Bariz yalan söylüyor kafasnı karıştıran başka biri olabilir başka bir kız gibi olay yoksa eskiden ne yapmışsın da unutmayacak onu külahına anlatsın çok üstüne düşme belli ki bi yerleri kalkmış beyimizin

Ben anlamadım neyi unutmamış sevgilin!!!

Bariz yalan söylüyor kafasnı karıştıran başka biri olabilir başka bir kız gibi olay yoksa eskiden ne yapmışsın da unutmayacak onu külahına anlatsın çok üstüne düşme belli ki bi yerleri kalkmış beyimizin

Var tabi arkadaslarim. Ama kendisini okdr cok alistirdi ve bagladi ki bana artij hayatimin en ust seviyesi o.. onunla yatiorum onunla kalkiyorum sanki.

4 5 aylik iliskiniz varken turkiyeye gelmissin. 4 5 aylik iliski demek cicim aylari demektir. Herkea birbirini el ustunde tutar, aykalar yerden kesilir vs bu yuzden her dk yan yana olmaniz vs hepsi herkeste olan seyler 4 5 aylik iliski bunu gerektirr.

10 aylik iliski ama sanki 5 yillik demissin. 10 aylik iliski 10 ayliktir ve 5 ayi ayri gecmis bir iliski... Yani daha cok cok yeni bir iliski. Heyecanini kaybetmemen cok sevmen cok dogal ... Ama mantigini az kullanmaya calis...

Arkadasi hic olmasin vs sence dogru ve mantikli mi? Sen de gez toz arkadaslarinla elinde telefon onu bekleyecegine

Aman allah korusun

Cok kolay tabi tektas yuzuk alip 60 tane kirmizi kulle bi kizin onunde dizcokmek sanmiyorum o sevmedigi insana bkdr sey yapman insanlardan degil
Bilemem kolay mi zor mu ama bi omur gecirmeye adim atan insan emindir tekliften hemen sonra kafam karisik iyi olcak duzeltcem cart curt etmez ediyorsa sıkıntı kendisinde ne istedigini bilmiyor ustunde gelinlikle terk edilenide okudu bu gozler burada fazla guvenme yinede

Unutamadigi sey bnm iliskide ilk zmnarda ona yslan soylemem ve durust olmamam.

Cok ilgi gosterdim ama sanirim bi adim geri atayim bu sefer o arkamdan kossun

Bu kadar "kurtarıcı" olarak görürseniz karşınızdaki insanı, o da sizi aciz beller bunda anlamayacak bir şey yok, bilgisayar ekranının öteki tarafındaki daha ne niyetlerinin olduğunu bilmediğiniz insanların güya kalbini mı kırdınız, hiç sanmıyorum, çektiğiniz acıyı da falan onlara yaşatmadınız merak etmeyin. Bu kız neden aramadı? Hmm, o zaman başkasını arayayım diyecekler doğal olarak, bu arada tektaş yüzük almak ve çiçek almak çok kolay. Ama itiraf edilen bir hatayı unutmak daha zor, bence sevgiliniz de unutabilen insanlardan değil. Yol yakınken bu durumun farkına varırsınız umarım.

Senin gecmisin onu ilgilendirmez..
Bunu sorun yapiyorsa , sen tavrini koy zaten..

Yanlis anladin sanirim.. 10 aydir beraberiz 5 ay oldugunda ben 5 haftaligina yani 1 ay gittim ve geldigimde gene normal devam etti.. son bir ay yani 10cu ayin ortasinda basladi sorunlar

Ona bunlari unutturabilmek icin hicbirsey yapamazmiyim? Cok degisdim kendime ceki duzen verdim oda soyledi bunu.. artik cok iyidin dogrusun diyo.. ama duzeltmek icin hicbirsey yokmu sizce?

Peki o neden bunu unutamiyor? Belki ilk basta boyle yaptim deseydim bukadar kotu olmazdi ama o benim ondan bunu saklamama durust olmamama kiziyor ve onu unutamiyor.. yaptigimi degil

Bunun cevabını millan isimli üye vermiş sana.
Saçma sapan bir tavır işte. Bahane.

Geçmiş geçmiştir, o yoktu o zamanlar; bahane arıyor sıkıntı çıkarmak için.

Bu yaşa kadar arkadaş edinmemişte siz memlekete gidince mi oluyor hemen çevre ?

Evlilik teklifi yemeğe çıkmak gibi mi ? Madem sıkıntıda, kafası karışık uzak dursaymış.

Bu geçmişle ilgili çok taviz vermeyin. Kararlı ve net olun. Siz ezildikçe o kem küm eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…