- 26 Mayıs 2020
- 476
- 1.189
- 63
- Konu Sahibi gizli sevdam28
Kacarak uzaklas, en cokta cocugun icin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yav he he aynen. Totosu yememiş işte. Koskoca çocuklu kadınsın kullandırma kendini böyle çakallara. Oyalıyo oyalıyo bulacak birini evlenecek sonra.Tek başıma olsam arkamda ailem olmasa seni sonsuza denk kabullenirim diyor oda çok istiyor ama ailesi işte
Kesinlikle yakındır,ailem birini bulmuş evlenmezsem annem hakkını haram ediyor der salya sümük ağlaşır ayrılırlar ,ama bitti mi hayır arada çocuk yoklama çeker çok mutsuzum ,eşimi sevemiyorum ,seni özledim der gelir iki sevişir sonra koşa koşa karısınin koynuna gider.Bu safta adama üzülür , fedakarlığı için gözyaşı döker ,adama dua eder.......Yav he he aynen. Totosu yememiş işte. Koskoca çocuklu kadınsın kullandırma kendini böyle çakallara. Oyalıyo oyalıyo bulacak birini evlenecek sonra.
Bu konu imkansız bir şey değil ki, sevgilinizim cesareti ve öz güveni yok sadece. Kimler kimlerle evleniyor hiçbir durum sorun olmuyor da sizinki mi arabesk imkansız aşk?Buda onun farkında olduğu için elinden hiç bir şey gelmiyor bu imkansızlıklar olmasa keşke
5 yaşta ne varmış, çocuklu olmanıza takılıyor olabilir..Kaç yasinda insan, seviyorsa kabullendirecek..28 yaşında bende 33
Erkek gerçekten istese o aileye kabul ettirir sen fazla inanma bu yalana bence yol yakınken ayrıl neyini bekliyorsun ? Böyle bir adama duygusal yatırım yapman bile kendine haksızlık...Tek başıma olsam arkamda ailem olmasa seni sonsuza denk kabullenirim diyor oda çok istiyor ama ailesi işte
aslında sen de farkındasın . kabullenmek ne? cocugun yük ? yasın fazla? neyı kabullenıyor. olumsuz bırsey olması lazım degıl mı. senın yakısıklı ve zengın olmanı kabullenırım der mıyız :)) demeyız..ona gore bı kademe yada fazlası asagıdasın demek bılınc altı herseyı bellı eder. yarın bırgun yapamamlarla gelır. anası babası dert degıl aslında ıstıyorum dıye dıretse kım karısabılır. kendı cesaret edıp evlenemıyor gununu gun edıyor su an :)) misss:)) ben daha once evlenmıs olan bekarla evlenmez dıyenlerden degılım. ama evlendıgınızde bı cocugunuz oldugunda farkı gorursun.. zaten aile istemiyor sevgilinin evlenesi yok.. bu iş yaş.1,5 yıllık ilişkim var aramızda yaş farkı var ben 1 çocuklu o bekar erkek birbirimizi seviyor değer verip önemsiyoruz ama kendisi ailesinin bizi kabul etmeyeceğini düşünüp dile getiremiyor ne yapmalıyım bu süre zarfında kaç kez ayrıldık barıştık
ailesinin tutumunu her zaman biliyordu, o zaman neden böyle bi işe girişti?Tek başıma olsam arkamda ailem olmasa seni sonsuza denk kabullenirim diyor oda çok istiyor ama ailesi işte