• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişkim

yok kuzum ya erkek küçük olunca zaten olmuyor yemınle zor bıraktı peşimi ben 35 evlenmiş boşanmış kadınım çoçuğum yok, o 28 evlenmek istedi ailesi de kabul ettı ama nesil farkı anlamıyor çoğu şeyi ve ergen geliyor bana zor kurtuldummm. 1-2 yaş kabul edilir ama erkek inan çok geç olgunlaşır zaman kaybı.

Tek başıma olsam arkamda ailem olmasa seni sonsuza denk kabullenirim diyor oda çok istiyor ama ailesi işte
Yav he he aynen. Totosu yememiş işte. Koskoca çocuklu kadınsın kullandırma kendini böyle çakallara. Oyalıyo oyalıyo bulacak birini evlenecek sonra.

Yav he he aynen. Totosu yememiş işte. Koskoca çocuklu kadınsın kullandırma kendini böyle çakallara. Oyalıyo oyalıyo bulacak birini evlenecek sonra.
Kesinlikle yakındır,ailem birini bulmuş evlenmezsem annem hakkını haram ediyor der salya sümük ağlaşır ayrılırlar ,ama bitti mi hayır arada çocuk yoklama çeker çok mutsuzum ,eşimi sevemiyorum ,seni özledim der gelir iki sevişir sonra koşa koşa karısınin koynuna gider.Bu safta adama üzülür , fedakarlığı için gözyaşı döker ,adama dua eder.......

Buda onun farkında olduğu için elinden hiç bir şey gelmiyor bu imkansızlıklar olmasa keşke
Bu konu imkansız bir şey değil ki, sevgilinizim cesareti ve öz güveni yok sadece. Kimler kimlerle evleniyor hiçbir durum sorun olmuyor da sizinki mi arabesk imkansız aşk?

Bir kez daha ayrılın ama barışmayın bence.

Seviyorsa evlenir. Evlenmek için ana baba onayı gerekmiyor o nikahı basabilecek mi? Size maddi manevi zaman ayıracak mı? Cevap hayır.

Siz modern kuma adayısınız onun gözünde.Yarın evlenir ama seni seviyorum diyip yanına koşar. Aşk imtihan kimsenin sevgisiyle dalga geçmiyorum. Seviyorsanız onu da kabul edebilirsiniz belki eden çok. Ama şu an sizin hissettiğiniz şeyle onun hissettiği bence aynı değil. Sizi gerçek karısı olarak görmüyor. Yan karakter olarak hayatında tutuyor. Gerçek karaktere nikah kıyacak.

Bence ayrılmanıza gerek yok yakında zaten ailesinin baskısıyla biriyle evleniverir. Aile baskısı işte napsın adamcağız.

Totosu yememiş diyenler olmuş. Bence totosu yememiş değil adam zaten vakit geçirmek niyetinde. Aileye söyleyip söylemediği bile meçhul. Burda kadınlara sakın çocuklu erkekle evlenmeyin deniliyor e adam da az çok biliyordur bu işin zorluğunu. Niye alsın 28 yaşında adam çocuklu kadın sorumluluğunu. Ye iç yat kalk sonra ailem işte diyip ayrıl gitsin

Kendinden büyük çocuklu kadınla evlenip mutlu olan bir sürü erkek var. Adam olan seven ilişkisine laf ettirmez. Sizi sevmiyor. Ayrılın kendinize bu adamı mı layık görüyorsunuz. Madem onaylamıyor ailesi gelip bunu söylemez olana kadar uğraşır. Zamanınıza emeğinize yazık

Senin boşanmış çocuklu bir anne olduğunu ilişkiye başlarken bilmiyor muydu ? Bahanelerle bak ? O zaman başta iki üç takılır bırakırım diye mi başladı ! Komple yalancı. Seni daha fazla duygusal olarak kullanmasına izin verme. Görürsün 5-6 ay sonra bir anda annesinin (sözde) bulduğu kızla şak diye evlenir.

Tek başıma olsam arkamda ailem olmasa seni sonsuza denk kabullenirim diyor oda çok istiyor ama ailesi işte
Erkek gerçekten istese o aileye kabul ettirir sen fazla inanma bu yalana bence yol yakınken ayrıl neyini bekliyorsun ? Böyle bir adama duygusal yatırım yapman bile kendine haksızlık...

İstese gözü görmez.
Bu tarz evlilikler var bir tanesine de ben şahittim.
Kadın 40 adam 30 küsürlerdeydi. Kadının görücü usulü evliliğinden 20 yaşında çocuğu vardı ama çok hoş bir kadındı yaşını göstermiyordu.
Evlendiği adam bekardı, ailesine ben onu istiyorumo yoksa ben de yokum diye rest çekti.
Adam böyle yapınca ailesi de kadını kabullendi ve çok da sevdiler.
Kadın hayatımı şimdi yaşıyor gibiyim evliliği şimdi anladım diyordu.
Yani olur imkansız değil ama seninki olmaz.

1,5 yıllık ilişkim var aramızda yaş farkı var ben 1 çocuklu o bekar erkek birbirimizi seviyor değer verip önemsiyoruz ama kendisi ailesinin bizi kabul etmeyeceğini düşünüp dile getiremiyor ne yapmalıyım bu süre zarfında kaç kez ayrıldık barıştık
aslında sen de farkındasın . kabullenmek ne? cocugun yük ? yasın fazla? neyı kabullenıyor. olumsuz bırsey olması lazım degıl mı. senın yakısıklı ve zengın olmanı kabullenırım der mıyız :)) demeyız..ona gore bı kademe yada fazlası asagıdasın demek bılınc altı herseyı bellı eder. yarın bırgun yapamamlarla gelır. anası babası dert degıl aslında ıstıyorum dıye dıretse kım karısabılır. kendı cesaret edıp evlenemıyor gununu gun edıyor su an :)) misss:)) ben daha once evlenmıs olan bekarla evlenmez dıyenlerden degılım. ama evlendıgınızde bı cocugunuz oldugunda farkı gorursun.. zaten aile istemiyor sevgilinin evlenesi yok.. bu iş yaş.

Back