İlişkiler

Sananeyaa

Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2020
11
-8
16
Arkadaşlar merhaba 2 gündür konuştuğum bir çocuk vardı eskiden tanışıyoruz falan ama samimi değildik gayet güzel konuştuk en sonunda dedim ki seni sıktım mı hayır sakın öyle düşünme ben konuşmaktan keyif alıyorum dedi ben de beni mutlu ediyorsun yazdım bunu attı sonra bir soru sordum en sevdiğin renk ne diye görüldü yedim sonra bir girdim tekrar engellemiş beni sizce sebebi ne olabilir ?

En sevdiğin renk ne ya, bu saatte üzerinde ne var falan yazmalıydın

Neyse sıkmışsın belli ki, bir dahaki flörtlerinde seni sıktım mı falan tarzı muhabbetlerden kaçın ablacım. Muhtemelen lise öğrencisi falan olduğunu düşünüyorum. Bırak karşı taraf tedirgin olsun, sen özgüvenli ol

En sevdiğin renk ne diye sormak flört ederken aklıma gelecek en son soru olurdu sanırım ama durup dururken engellemesi de bir o kadar garip

Aman boşver. Sıkılmış konudan engellemiş belli ki. Konuşulacak renk konuşmak onu sıkmış olabilir yukarıdaki yorumları haklı buluyorum ama cevap vermek isteyen, konuşmak isteyen nelere nelere cevap veriyor. Madem bu konu onu sıkıyor o konu açsaymış. Değmez boşver ablacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…