• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilişkiler arkadaşlar birbirine girdi,yorumlarınızı merak ediyorum.

Daha özet yazdaydiniz iyi olurdu bir sürü gereksiz açıklama yapmissiniz

Son düzenleme:
Ortopedist babanız sizinle nasıl ilgileniyor ben de onu merak ettim.
Her sabah yeni alçı mı yapıyor?
Her sabah yeniden röntgen mi çekiyor?

Ayağım iki kez kaydı yürüdüğüm için,tekrar platin takılması gerekti. Ben de babama güvendiğim için antakyaya geldim. Görüşememe sebebimizi anlatmak istedim esasen. Elimde olmadığını. Konunun özüyle ilgili bir yorum gelmedi henüz ama.

Ayağım iki kez kaydı yürüdüğüm için,tekrar platin takılması gerekti. Ben de babama güvendiğim için antakyaya geldim. Görüşememe sebebimizi anlatmak istedim esasen. Elimde olmadığını. Konunun özüyle ilgili bir yorum gelmedi henüz ama.
Bu ne yahu resmen 2.üyelik.
Mune Mune

Hadi tarzınızı eleştirmeden yorum yapayım bari

Bence de o kızlarla görüşmemesini talep ederseniz imajınız zedelenir.

Hem zaten adı bile konmamış bir ilişkiyi neden bu kadar sahipleniyorsunuz?

Bence bir isim konana kadar hiçbir imada dahi bulunmayın.

Ha isim konduktan sonra da boyle bir talepte bulunmeya hakkınız yok ama başka türlü sizin içiniz rahat etmeyecek besbelli.

Well if you want to speak english we can do it but we usually prefer turkish here. And you are not the only one who can speak english.

So please türkçe konuşsan kültür arch hanım?

Zeki arkadaş bu kadar zekisin de niye kendini ifşa ediyosun :halay:

Kızlardan biri boş atıyormuş
Ne kadar ayıp hiç yakıştıramadım:duduk:

Bu kadar mı yaşlandım ben bütün gençler mi böyle acayip konuşuyor? Ne demek oluyor boş atmak :olamaz:

Back