İlişkiden sonra sağa yatınca erkek sola yatınca kız bebek olurmuş gelin doğruluk yüzdesine bakalım hep birlikte...

Cennethurmam

Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2019
139
67
13
35
Merhaba canlar, İlişkiden sonra sağa yatınca erkek sola yatınca kız bebek olurmuş ben oğlumda sağıma yatmıştım oğlum oldu. Sizlerde denediniz mi tutanlar tutmayanlar buyrun katılım bekliyorum. Şuan 5 haftalık hamileyim bakalım bunda da tutacak mı

Bunun tabiki doğruluk payı yok . yumurtlama dönemlerimizde iki tupumuzden yumurtlamiyoruz. Bu tüplerden biri erkek bebek diğeri kız bebek yapmıyor. Cinsiyeti erkek olarak belirleyen kromozom babadan geliyor ve siz nereye donerseniz dönün erkek kromozomu tadimiyorsa sağa yat sola yat fark etmez.ayrica ben hep sola yattım ama erkek geliyo şuanda

Teyzemin ilişkiden sonra bı amuda kalkmadigi kalmıştır ama ve lakin sonuç 5 kız bı erkek böyle şeylere inanmayın ne tıbben ne mantıken böyle bişey olmaz.

Çok saçma. Böyle şeylere inanma. Tabiki dogruluk payı yok. Zaten bir önemi de yok. Anne olmak için insanlar neler yaşıyor. Be sıkıntılardan geçiyor. Cinsiyetin ne önemi var. Sağlıklı olsun gerisinin ne önemi var. Cani yanmadan kolay anne olanların gereksiz uygulamalari

inanin takvimler bile bi nebze inandirici ama bu duydugum kulaga en sacma gelen sey olabilir :işsiz: %50 ihtimal olan biseye herkes bisey uydurmusta uydurmus. Bende cikartiyim simdi; kocanizla sizin isimlerinin harflerini toplayin icinden hamile kaldiginiz ayi cikarin sonuc tekse kiz ciftse erkek misali

Back
X