- 14 Kasım 2012
- 5.091
- 4.981
Üzülme canım belirtileri takma kafana hiç benim de adete yakın hiç belirtim yoktu inşallah bebişin yerleşmiştir yerinebenimde SAT a 8 gün kala bütün belirtiler gitti. şuan hiçbişey anlamadım. ve üzüldümm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üzülme canım belirtileri takma kafana hiç benim de adete yakın hiç belirtim yoktu inşallah bebişin yerleşmiştir yerinebenimde SAT a 8 gün kala bütün belirtiler gitti. şuan hiçbişey anlamadım. ve üzüldümm
Gidiyorum hayırlısıyla haber vericem sizeBen burda yazmıştım canım sabah ki testlerim daha silik akşam ki testlerim daha koyu çıkıyor diye. Resmen hamilesin git kan ver hayırlı olsun :)
Hadi hayırlı haberlerle inşallahGidiyorum hayırlısıyla haber vericem size
Hadı bakalım cnm. Beklıyoruz sonucuKAn verdim 12 :30 da sonuç alıcam
Allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsinHAMileyiiiiiimmmmm
Hayırlı olsun Allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin canım :)HAMileyiiiiiimmmmm
HAMileyiiiiiimmmmm
bende de geçen hafta olan belirtiler hepsi pırrr..uçtu gitti..
bu ayı es gecegim sanırım
Aynı marka mı canım?Sabahki testimde böyle çıktı .var mı sizce dün akşama öğlen yaptığım daha koyu çıkmıştı
Değer gayet normal canım dert etme. Biraz evvel marka sormamın nedeni değişik markalar farklı duyarlılıkta olabiliyor.208.9 çıktı sonucun doktora saat 4 bucukda doktor randevum var.bu değer iyimi bilen var mı
Tebrikler canım :)HAMileyiiiiiimmmmm
Doktor değerin yükselmesi lazım dedi düşük dddi 1 hafta sonra tekrar gel dedi şuan kese de göremeyiz zaten dediDeğer gayet normal canım dert etme. Biraz evvel marka sormamın nedeni değişik markalar farklı duyarlılıkta olabiliyor.