- 10 Eylül 2017
- 3.007
- 3.316
O zaman yumurtan çatlamıştır canım malesef vücdumuzu dinlediğimiz en ufak belirtiyi yorumluyoruz inşallah bu ay hamile kalırsın
İnşallah. Şimdi bekleme zamanı Rabbim hayırlısını versin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman yumurtan çatlamıştır canım malesef vücdumuzu dinlediğimiz en ufak belirtiyi yorumluyoruz inşallah bu ay hamile kalırsın
Amiin inşallahİnşallah. Şimdi bekleme zamanı Rabbim hayırlısını versin
Bi on gün önce falan belirtilerimi yazmıştım dayanamayıp erken gebelik testi yaptım. Tabiki negatifti sonuç ama benim içimde bi ümit adetimi beklemem lazım diyodu şimdi adetimin üstünden bir gün geçti ve ben adet olmadım. Bugün yemek yaparken birden sağ kasığım batmaya başladı bi anda bi mide bulantısı ve ateşle kendimi yatakta buldum. Pazartesiye kadar daha beklicdm ama sizce bu hamilelik belirtisimidir? Adetlwrim çok düzenlidir daha önce hiç geçikme yaşamadım şuan idrar testi yapsam çıkarmı
Hayırlısıyla su dişi halledıp ben de tekrardan baslasam hamıleşerı tebrık ederımPek bişey anlamadım ama yüksek yada düşük bi değerin yok canım normal heralde
Kaç günde bir adet oluyosun canım değerin güzel adetimden kaç gün geçtiDOKtor 208.9 olan değerimin düşük olduğunu söyledi şuan çol yeniymiş en son 1 Ekim'de adet oldum diye 1 kasımı da geçmesi gerekiyormuş
Kaç günde bir olduğumu bilmiyorum canım önemsemiyordum önceden hiç.iki aydır bi 22 günde bi 24 günde adet oldum .ama doktor ayın 1 ini geçmesi gerek olduğunu söylediKaç günde bir adet oluyosun canım değerin güzel adetimden kaç gün geçti
Anladım canım hayırlısı inşallahKaç günde bir olduğumu bilmiyorum canım önemsemiyordum önceden hiç.iki aydır bi 22 günde bi 24 günde adet oldum .ama doktor ayın 1 ini geçmesi gerek olduğunu söyledi
Canım mesela benim o akıntı adetten hemen sonra geldi ertesi gün yine geldi ve ondan sonra akıntım olmadı nerdeyse hiç ıslaklık hissetmedimPeki yumurtlama döneminde sürekli akıntı mı olması lazım? Aslında akıntı oluyor ama tam kestiremedim. İç çamaşırımda ıslaklık gibi oluyor
Varsa çıkar canım belirtilerin hamilelik belirtisine benziyor Allah gönlüne göre versinBi on gün önce falan belirtilerimi yazmıştım dayanamayıp erken gebelik testi yaptım. Tabiki negatifti sonuç ama benim içimde bi ümit adetimi beklemem lazım diyodu şimdi adetimin üstünden bir gün geçti ve ben adet olmadım. Bugün yemek yaparken birden sağ kasığım batmaya başladı bi anda bi mide bulantısı ve ateşle kendimi yatakta buldum. Pazartesiye kadar daha beklicdm ama sizce bu hamilelik belirtisimidir? Adetlwrim çok düzenlidir daha önce hiç geçikme yaşamadım şuan idrar testi yapsam çıkarmı
darısı başına inşallah canımHayırlısıyla su dişi halledıp ben de tekrardan baslasam hamıleşerı tebrık ederım
tabi ki var canım az da kalmış sayılır hadi inşallah güzel haberler verirsinKızlar hayırlı akşamlar adetime 8-9 gün var 4 gündür göğüs uçlarım felaket acıyor, çok şişler dokunamıyorum hiç böyle bişey yaşamamıştım adet öncesi de olmaz ve sol kasığımda batma oluyor yumurtlamadan beri de belim felaket ağrıyor. Sizce umut var mı
Kuzum sen benim gibi erken öğrendin belli ki ve battan önce çok güzel bi değer hiç kafana takma bileKaç günde bir olduğumu bilmiyorum canım önemsemiyordum önceden hiç.iki aydır bi 22 günde bi 24 günde adet oldum .ama doktor ayın 1 ini geçmesi gerek olduğunu söyledi
Canım mesela benim o akıntı adetten hemen sonra geldi ertesi gün yine geldi ve ondan sonra akıntım olmadı nerdeyse hiç ıslaklık hissetmedim
Peki akıntın geldiği zaman mı ilişki olmuştu?
Evet canım akıntımın geldiği günü, ertesi günü, iki gün sonrasını ve 5 gün sonrasını değerlendrmiştik
Hayırlısı olsun inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsinHmm anladım canım. Aynı şekilde yaptım bende bakalım beklemede kalayım o zaman
Sağol canım 1 hafta daha bekleyeceğim herkes yükselir diyor dikkat et diyorlar sadece.aslında bel ağrılarımda başladı dün gece bacak ağrım oldu çok.herşeyin hayırlısı bunada şükür.değerime göre şuan 2.3 haftalık zaten sonucumda öyle gösteriyorKuzum sen benim gibi erken öğrendin belli ki ve battan önce çok güzel bi değer hiç kafana takma bile
Senin değerin kaçtı ilk canım şuan hamilemisinKuzum sen benim gibi erken öğrendin belli ki ve battan önce çok güzel bi değer hiç kafana takma bile